Skip to content
24 reacties
3086 weergaves

Gevoel van “volle ballen/pijnlijke ballen”

Hallo wie kan mij helpen ik heb soms het gevoel dat m’n ballen pijn/gevoelig zijn alsof ze gemolken moeten worden. Maar ik heb nog geen sperma en ook nog geen voorvocht. HELP wat moet ik doen na droog te zijn klaargekomen blijft het in doen in m’n ballen (zijn nog klein hoor)

12 jaar
2 jaren geleden

24 Reacties

  • Had ik ook soms bij het begin van de puberteit. Is overgegaan toen ik zo 14 werd,

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Heftig ts! Het kan een gezwel zijn, bijvoorbeeld kanker.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Jongen12. Mijn broertje van 11 had hetzelfde als jij beschrijft. Het was net alsof hij in zijn kloten werd geknepen. Bij hem was dat echt een overgangsfase. Hij heeft nu dikkere kloten, hij spuit ook al af en toe sperma en hij heeft vrijwel geen last meer van pijnlijke kloten. Het gevoel van een trap in de zak lijkt mij voor een jongen wel heel heftig.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @J15, ik raad je aan om dat wat jij beschrijft in combinatie met een prostaatmassage via je a te doen. Je komt nog intenser en weet bijna niet wat je overkomt!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is een heerlijk gevoel als jongen om een volle zak te hebben en dan je teelballen heerlijk leeg te spuiten. Gelukkig speelt mijn vriendin (16) graag met mijn teelballen, waarbij ze mijn teelballen lekker masseert, wat heel stimulerend is en waardoor ik een krachtigere straal sperma spuit en lekker klaar kom.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik sluit mij aan bij de jongen van 17. Jongen16, jij boft maar even, lucky boy!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen16, ik ben bijna jaloers op jou. Dat zou ik ook wel willen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen14, jij hebt wel gelijk. Mijn vriendin masseert soms ook mijn teelballen en zoals zij dat doet werkt dat heel stimulerend. Een bijkomend voordeel is dat mijn teelballen dan ook meteen onderzocht zijn op mogelijke afwijkingen, waarover je tegenwoordig ook wel eens leest, dat dit voor kan komen. Zo heb je meteen het nuttige met het aangename verenigd.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Zou het ook kunnen helpen dat je af en toe zachtjes je teelballen masseer, zeg maar om wat te stimuleren? Succes ermee!

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja maar is meestal op internaat dat da heb
    Dan is meestal wel al donderdag of vrijdagmorgen.
    Slapen met 4 op 1 kamer niet veel priveen heb al paar keer probeert maar horen dan wel en dan stop weer.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier, bedankt voor de reacties maar heb dus nog geen sperma en na het trekken blijf het pijn doen. Ik heb het m’n vader verteld en laten zien hij heeft m’n teelballen gemeten en hij wil dat nog een paar keer doen om te kijken of ze groeien

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen12. Mijn vriendje (14) had dat probleem ook, totdat ik hem van dat pijnlijke gevoel heb verlost. Lekker met hem spelen en hem af en toe aftrekken doet wonderen. Hij is dan helemaal opgelucht en blij. Misschien is dat ook een oplossing voor jullie.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben een jongen ipv een meisje. Per ongeluk verkeerd aangegeven

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen12 en jongen15. Ik trek mijzelf best wel vaak af, een paar keer per dag. Dat is echt lekker. Jongen12, ik hoop voor jou dat jij dat ook doet om de druk op jouw kloten te verminderen, want als het anders voelt alsof je een trap in de zak hebt gehad, dan is dat niet best. Bij ons als jongens is de zak onze zwakke plek en de kloten zijn super gevoelig.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 12. Dat is wel heftig, wat jij beschrijft. Dat je het gevoel hebt alsof je een trap in de zak hebt gehad. In dat geval moet de spanning toch wat van jouw kloten af. Als je klaarkomt en gespoten hebt, dan is dat waarschijnlijk het geval. Ik herken het gevoel van een trap in de zak, wat ik een paar keer heb gehad en eerlijk gezegd wil je het dan wel geloven. Dan kun je als jongen niks meer.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dit gevoel herken ik wel
    Ik zit op internaat en slapen met 4 op 1 kamer dus .
    De woensdag begint soms wel al een beetje lastig te worden om niet te rukken en heb de donderdag ook wel soms keer dat gevoel in mijn zakje dat ze willen leeg gemaakt worden en voel aan of er iemand in getrapt heeft.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Sorry, ik had per ongeluk meisje aangeklikt, maar ik ben gelukkig een jongen.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • TS@J12. Ik heb hetzelfde gevoel als jij. Het voelt alsof ik een volle zak heb en dat ik gemolken moet worden. Mijn kloten zijn de afgelopen tijd ook groter geworden. J12, jij bent dus niet de enige jongen, die dit gevoel heeft.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen12. Hoe is het nu met jouw ballen? Het lijkt mij heel vervelend om daar pijn te hebben. Ik leef met jou mee.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kan me herinneren dat ik hetzelfde had op jouw leeftijd. Waarschijnlijk is het gewoon groeipijn, maar als de pijn te erg wordt kun je beter praten met je ouders of huisarts.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten