Skip to content
17 reacties
2808 weergaves

Erectie

Misschien is deze vraag wat intiem voor het forum? Kunnen jullie makkelijk een erectie houden als je anaal gepenetreerd wordt?

22 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • @J16 Dit heb ik ook heel soms. Dit is echt een zalig gevoel, klaarkomen door anale penetratie en zonder stimulatie van je piemel. Een heel intens orgasme en een heel bevredigd nadien, vind ik.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • J12 waarschijnlijk omdat de gemiddelde 12 jarige nog niet weet dat je met een piemel ook iets anders kan dan plassen :)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @j12, mijn mond valt open, omdat ik op die leeftijd met heel andere dingen bezig was. Je zit op groep 8 basisonderwijs of eerste klas voortgezet onderwijs. Nu ben en was ik niet preuts van aard, maar op 12 jarige leeftijd al anale sex, dat valt bij mij niet!!!!!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J18 hoezo?

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn pik blijft gewoon stijf als ik geneukt wordt en soms kan ik daarvan zelfs klaarkomen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • 12 jaar, als mijn vriend mij neemt……… mijn mond valt open!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als een vriend mij neemt heb ik 9 van de 10x een slappe piemel door het stoten zwiept ie wel heen en weer maar blijft wel slap

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik gewoon door de dag een plugje draag heb ik ook geen erectie, of zeker niet de ganse tijd.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hoeft inderdaad bij anale penetratie geen erectie te hebben. Het zegt ook niets over het feit dat je anaal lekker of opwindend vindt. Enkel als je graag een plugje of dildo in je hebt tijdens het vrijen kan het wel wat jammer zijn. Ook bij een triootje kan het in sommige posities een nadeel zijn dat je niet stijf kan blijven bij anale penetratie. Maar het belangrijkste is inderdaad dat de ontvanger ontspannen is om te kunnen genieten van de penetratie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Lange tijd ook het idee gehad dat ik een stijve moest houden tijdens penetratie maar door deze gedachte was ik er teveel mee bezig en kon ik niet ontspannen en was het penetreren lastig en pijnlijk. Omdat ik het allemaal teveel aanspande.
    Dus op een gegeven moment het idee maar losgelaten en niet meer op me piemel gefocust en alleen op ontspannen. En resultaat was dat het een stuk makkelijker en fijner ging en ik er 10x meer van genoot..
    Dus nu het op die manier veel fijner is boeit het me niet meer of ik een stijve kan houden, meestal wordt ie echt klein en slap...mja boeie.
    En als de top het niet leuk vind dan heeft ie pech.
    En daarbij in heel veel porn films zie je slappe piemels van jongens die geneukt worden...dus het is niet vreemd

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ikzelf heb bij anaal steeds een erectie. Een vriend heeft bij de minste anale stimulatie meteen een erectie, maar als hij gepenetreerd wordt verslapt zijn erectie vrijwel meteen. Hij vindt dit zelf erg jammer omdat hij wel liefhebber is van anaal, maar dit dus bepaalde zaken moeilijk tot onmogelijk maakt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat lukt niet als je ontspannen wil zijn, dan heb je geen stijve. Het goede gevoel in je is een ander zachter en langzamer goed gevoel door de stimulatie van je prostaat. Maar ik lees dat sommigen het lukt een stijve te hebben, maar geen is dus voor mij het geval.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Van mezelf weet ik niet, ben nog nooit gepenetreerd. Mijn vriend heeft tijdens het neuken wel meestal de hele tijd een stijve. Maar ik ben ook met wat jongens geweest die tijdens zoenen en pijpen enzo keihard waren maar tijdens penetratie heel snel weer slap werden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik geneukt leuke hij mij meestal niet om een erectie te behouden. In begon had ik er moeite mee dat ik niet stijf mee. Maar heb nu geaccepteerd en kan daardoor ook meer geniet van geneukt worden.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16, helemaal mijn gedachte, snap dat ook niet dat als je sex hebt een slappe kunt hebben.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is maar heel af en toe dat wij dat doen, mijn vriend in mij, andersom bijna nooit.
    Erectie houden? Ik denk niet dat het mogelijk is om er geen te hebben :-) . Gewoonlijk kom ik dan zelfs nog als eerste klaar ook.
    In van die filmpkes, zoals J16 zegt, denk ik niet dat er ook maar iets liefde aan te pas komt, gewoon seks voor het op film te zetten. Dan is dan misschien zo een gewoonwording, dat die jongens geen stijve meer krijgen daardoor ...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben nog nooit anaal gepenetreerd maar sommigen streelden wel mijn aars e n ik was onmiddellijk stijf. Als die dan zo ongeveer 15 minuutjes bezig waren spoot ik zonder dat aan mijn piemel of ballen gekomen was.

    Ik versta niet dat je in filmpjes soms ziet dat een jongen in de aars genomen wordt en zijn piemel helemaal slap blijft.

    Ik heb al een erectie als ik er maar aan denk.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten