Skip to content
6 reacties
1093 weergaves

Ben ik dan wel gay?

Hey

Ik val op jongens (denk ik), kijk meer naar jongens dan meisjes en "soft dingen" zoals muilen, samen rukken, samen pissen, pijpen, ... Vind ik allemaal tof.

Maar ik heb 0,0 behoefte aan anaal, vind dit echt niet leuk en heb hier nooit behoefte aan of zin in.

Ben ik dan wel echt gay of niet, bv eerder aseksueel ? De andere dingen die ik heb opgenoemd vind ik dus wel tof maar stel dat ik ooit een echte vaste relatie met een jongen heb ben ik vrij zeker dat ik dan ook geen zin zal hebben om ooit anaal te doen. Vind het op beide manieren (top/bottom) niet leuk.

20 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • jij kunt natuurlijk ook bi zijn ik heb ook een vriendje rukken pijpen vind ik lekker en hij heeft mijn 1 keer lekker geneukt ik vond het super geil maar doe zelf waar jij zin in heb

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind anale seks ook niet heel geweldig. Ik gebruik liever mijn mond om te zoenen en te pijpen bijvoorbeeld. Dat is ook heel leuk om te doen. Er hoeft niet altijd anale seks bij te komen kijken

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Val ook op jongens, vind die stoerheid meer bij me passen. Dan of je gay bent weet ik niet. Als je alleen maar op meisjes verliefd kunt worden ben je hetero. Dat je weleens naar jongens kijk is heel normaal denk ik, ook voor hetero's. Dan ben zelf gay, maar heb niets met anaal, zijn meer gay jongens die het niets vinden. Staat mij tegen en ik wil veilig vrijen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn homomannen die enkel anaal genomen willen worden en andere die dan weer enkel anaal willen nemen en ook die beide willen ( bottom, top, versa), maar er zijn inderdaad ook wel meer homomannen die totaal geen anale seks willen. Net zoals er hetero mannen zijn die wel van anaal houden. Dus los van uw geaardheid is anale seks nooit een must. Je doet waar jij je goed bij voelt en bent hier eerlijk over je partner. Hij (of zij) moet dit ook respecteren of jullie zoeken samen naar een compromis dat voor beide werkt. Het is dus zeker niet zo dat je meteen aseksueel bent omdat je niet van anaal houdt. Veel succes!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Muilen xD

    Nou asexueel is ook een spectrum maar zo klinkt het niet, anaal is geen must of badge voor nu ben he officeel gay

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • In ieder geval ben je niet asexueel: tongzoenen, samen rukken, pijpen is toch heel wat gay denk ik.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten