Skip to content
11 reacties
4175 weergaves

Experimenteren met jongen

Heyy
Ik had een vraagje
Ik ben een jongen van 17 en hetero
Vorige week was een klasgenoot vanme jarig. Hij gaf een klein feestje bij hem thuis met wat vrienden. Ik was de enige die bleef slapen en we hadden beide al redelijk wat gedronken toen we gingen slapen. Totaal onverwacht zijn we elkaar beginnen aftrekken en pijpen. Ik heb er geen spijt van en vond het best wel leuk maar vraag me af of er nog hetero jongens zijn die dit doen want als we er op school over zouden vertellen zou iedereen ons gay vinden.

17 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik vond het de eerste keren wel wat raar om wat met een vriend te doen zonder dat ik verliefd was of gevoelens had. Tegelijk was het ook best wel opwindend op te doen. Na de zomervakantie stopte dit en even later had ik een vriendin. De relatie raakte gedaan en tijdens de skivakantie namen we zonder woorden de draad terug op met die vriend. Dit was geen relatie, maar wel veel sex. Net het omgekeerde van de relatie met die vriendin. Ik had er intussen geen probleem meer mee, al was dit intussen meer dan gewoon wat experimenteren. Maar het was voor mij nooit een relatie zoals ik met een meisje had. Ik ben blij met deze ervaringen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is niks mis mee om een keer iets geils te doen met een andere jongen. Ik heb zelf op mijn 15de mijn eerste ervaring met een jongen gehad. In die tijd wist ik ook nog niet zeker of ik op meisjes of jongens viel.
    Ik had al seks gehad met een meisje (1x). Maar die ervaring met een jongen heeft mijn leven zeker verrijkt. Sinds die dag voel ik mijzelf echt 100% bi. Ik date nu met meisjes en jongens.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit is super normaal. Ik ben zelf homo maar heb vaak met jongens afgetrokken of gepijpt. Zij zijn nu zeker niet mensen die verlieft worden op jongens. Op jouw leeftijd is het heel normaal om dit te experimenteren met andere jongens. Heel veel anderen doen dit ook. Geef jezelf geen hokje en zie hoe je je voelt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j14, als het leuk was met wederzijdse toestemming, dan nodig je hem toch weer eens uit voor een logeerpartij!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • is niet raar hoor vind ik.
    toen afgelopen zomer op vakantie een beste klasgenoot bleef slapen hebbne we in bed eerst wat gekletst en dat ging steeds schuiner en ook over pienellengte enz. toen hebben we vergeleken en elkaars piemel ook gevoeld.
    Daarna begon hij ook helemaal onverwacht zijn hand te bewegen en aftrekbewegingen te maken. toen hebben we elkaar tegelijk afgetrokken en zijn toen ook helemaal klaargekomen.
    was een super ervaring en jammer genoeg is het daar nog bij gebleven.
    geniet ervan dus

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Nice toch, als jullie er maar van genieten is het goed. Hoef je niet perse gay voor te zijn, kan ook als hetero gebeuren. Ja of misschien een beetje bi kan ook.

    Als het maar leuk was, dat telt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Op school praat je hier - begrijpelijk - niet over, maar als je een vriendin hebt verteld je haar dan wel eerlijk dat je ( voor je samen was met haar) wel hebt geëxperimenteerd met een vriend? Ben hier wel benieuwd naar hoe jullie hier mee omgaan.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook al wat met jongens seks gehad, samen aftrekken (ieder zichzelf).
    Een wedstrijdje houden om te zien wie het snelst klaarkwam of om te zien wie het langst kon trekken zonder klaar te komen.
    En ook elkaar aftrekken, soms samen elkaar aftrekken en soms de ene trekt de andere en dan wisselen.
    Pijpen hebben we ook al gedaan.

    Het is veel spannender en geil als je door iemand anders klaarkomt.
    Op school babbelen we daar bijna nooit over.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS,

    Hartstikke normaal om te experimenteren, en goed om te horen dat je er geen spijt van hebt en dat je het leuk vond. Er zijn heel veel jongens die als hetero identificeren die experimenteren om te kijken hoe dat voelt.

    Als je als jongen het leuk vindt om met jongens iets te doen maakt je nog niet meteen homo of gay. Dat is ook maar een label. Misschien ben je wel bi? Aan het einde van de dag: who cares. Als iets goed voelt voor jou, blijf het doen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook 17 , waarom op school vertellen. Dacht je dat alle jongens die ook wel eens met te veel alcohol iets met een andere jongen dit ook vertelden.
    Veel hetero jongens met te veel drank op en daardoor de remmingen weg vallen zullen dit herkennen. Eigenlijk heel gewoon vind ik vooral als je elkaar goed kent.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS,

    heel raar is het niet.
    Op school en daarbuiten weten ze dat ik voor de jongens ben (heb ook al een vaste vriend). Soms vertellen hetero-jongens mij wel eens dat ze al met een jongen geexperimenteerd hebben. Gewoon, om te weten hoe het voelt.
    Maar dan mag ik dat niet verder vertellen hoor :-) .
    Ze hebben me zelfs al (ik denk in totaal vier keer) gevraagd of ik niet eens geinteresseerd was om iets te doen.
    Mijn antwoord is daar altijd steenvast 'neen' op :-) .

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten