Skip to content
7 reacties
1201 weergaves

Pijn aan lul

Ik had 2x afgetrokken en ging toen werken en mn ballen deden pijn en lul ook is dit blauwe ballen of niet en watz ijk blauwe ballen eiggenlijk wel

18 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ja ik herken dit ook, als ik te fanatiek bezig ben geweest tijdens t aftrekken of als ik het te vaak/snel achter elkaar heb gedaan.
    Gaat gewoon weer weg als t goed is

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb dit ook als ik me meer aftrek dan gewoonlijk. Als ik een tweede keer op een dag wil aftrekken voel ik deze pijn meestal al

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat heel soms ook wel eens. De pijn vertrekt vanuit mijn ballen en trekt door tot in mijn lies en buik. Het voelt een beetje aan alsof er iemand in je ballen heeft getrapt. Ik heb dat vaak als ik lang heb gerukt maar niet ben klaargekomen of als ik een hele dag geil heb rondgelopen zonder dat ik de kans had me af te trekken. Ze noemen dat inderdaad blauwe ballen alhoewel de ballen zeker niet blauw zijn of zo. Het schijnt niet erg te zijn, ook niet schadelijk, alleen supervervelend en pijnlijk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Blauwe ballen zijn een mythe. In geen geval gaan je ballen blauw worden, behalve misschien als iemand er ontzettend hard in geschopt heeft, maar dan denk ik dat de kleur je minste zorg zal zijn. Blauwe ballen zouden bestaan wanneer je lang niet bent klaargekomen, maar in realiteit ontdoet je lichaam zichzelf dan van je sperma door middel van een natte droom. Dat is het dus zeker niet. Misschien heb je het zoals J17 zegt gewoon een beetje geforceerd. Als het voorbij gaat is er niets aan de hand, maar als het blijft duren ga je misschien toch best eens naar de dokter. Maar ik zou denken dat het gewoon tijdelijk is.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zal nij het rukken wat te geweldig zijn tekeer gegaan.
    Van blauwe ballen heb ik wel gehoord maar ik denk dat het een fabeltje is, soms speelt een meisje of een jongen wel bijna een uur met mijn piemel zonder dat ik klaarkom en dan heb ik wel geen pijn in mijn ballen, ook als ik niet klaar kom.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat zijn geen blauwe ballen. Blauwe ballen heb je als je een lichte pijn in je ballen voelt omdat je al heel lang niet bent klaargekomen maar wel veel seksuele spanning hebt gehad.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • misschien wel te hard getrokken jongen van 18 de volgende keer ff rustig aan doen en zorgt dat het aftrekken lekker blijft

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten