Skip to content
123 reacties
11229 weergaves

Jongensslips

Ik vroeg me af of er meerdere jongens zijn die slips dragen en als ze willen zeggen waar die dan naar school gaan want ik heb soms echt het gevoel dat ik de enige ben, op school en gwn in het algemeen. Weten jullie trouwens ook wanneer de slips te klein zijn?
Nog een vraag. Hoe moet je je penis in de slip doen?
Ps je hoeft niet op iedere vraag te antwoorden

16 jaar
2 jaren geleden

123 Reacties

  • J20. Ik heb wel eens over een jongen zoals jij gedroomd. In die droom was ik een verpleegster en die knappe jongen lag in bed met een mooie slip aan zoals jij. Ik heb in die droom deze jongen qua verzorging met veel liefde en toewijding verpleegd en ik wist toen zeker dat ik de mooiste baan op de wereld had.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat de meiden zeggen klopt ook wel. Ik vind een slip fijn, maar zeker ook mooi. Ik ben zelf vrij vors geschapen en dan houdt een slip alles mooi op de plek, maar het tekent ook zeker goed af.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • J18 Helemaal eens met jou. J22 Voor mij bijna fantastisch wat jij schrijft, hier kan ik alleen maar van dromen. Boxershorts voor jongens vind ik niks. Een mooie slip, waarin het zaakje (zak en lul) zich lekker aftekent, is geweldig om te zien. Jullie zijn jongens naar mijn hart.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind een ballenknijper of speedo bij een jongen ontzettend mooi en aantrekkelijk. Vooral een mooie bobbel doet mijn meisjeshartje sneller kloppen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zie mijn vriend liever in een slip dat boxers. Gelukkig draagt hij ook bijna altijd slips. Hij vind het zelf ook fijner zitten. Met zwemmen heeft hij nu ook een een zwemslip/Speedo. Een rode van puma

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Een slip voor een jongen staat mooier dan een boxer vind ik. Ik draag zelf beiden, maar vind een slip mooier. Alles komt beter uit en sluit beter aan. Wat is voor de jongens hier die hetniet dragen de reden om het niet te doen/proberen?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22, dat van die ballenknijpers is danweer een beetje jammer... Wat zei je dan en zijn vrienden ook nog slips gaan dragen?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag heel mijn leven al slips, als ondergoed en zwembroek. Toen ik jonger was, maakten mijn vrienden op school soms wel eens de opmerking dat ik altijd een “ballenknijper” draag, maar dat was het dan. Nu zijn ze het gewoon en op oudere leeftijd gaan mensen er beter mee om. Mijn zwemslips zijn van Speedo en mijn zwemstrings (die ik onder mijn slip draag) zijn van Olaf Benz. Ik draag ze eronder voor extra ondersteuning plus duwt dit mijn balzak en lul goed omhoog, zijn mijn ballen mooier naast elkaar en blijft mijn lul goed naar boven zitten. Soms in het zwembad durft er wel eens iemand te kijken naar mijn bobbel, maar heb nooit nare opmerkingen gekregen. Op het strand durf ik soms zelfs mijn zwemslip uitdoen zodat ik kan bruinen in mijn zwemstring. Enkel dan moet ik zien dat ik geen stijve krijg of men eikel en ballen worden zichtbaar. Ik sport wel veel dus vind zo’n schaarse kledij ook wel bij me staan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22, ik doe zelf aan voetbal en fitness.Nou ben ik benieuwd of jij ook sport en zo ja, krijg je dan wel eens reacties? Strings lijken me persoonlijk niet zo lekker zitten, elke keer dat draadje er tussen...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nooit boxers gedragen en zeker geen strakke want dat is kennelijk niet goed voor je zaadproductie en kwaliteit van je sperma. Ik draag meest strings van Hom, ManStore en R. Benz en ook wel slips van deze en andere merken. Helaas zijn die wel aan de dure kant, maar ze zitten geweldig. Er zitten er enkele bij met een pouch, dus een apart zakje voor je pik en ballen, waardoor mijn zaakje duidelijk wat opgetild wordt en dus ook groter lijkt. Die zitten echt geweldig en hoef mijn pik nooit te verleggen of wat dan ook.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @j19 oke ik draag zelf verschillende merken zowel ck en puma en DIM zitten allemaal wel goed en ben zelf ook best grootgeschapen zwemslip heb ik zowel speedo en puma , zelf draag ik sinds slips draag geen boxer meer vindt slip eigenlijk fijner blijft alles op ze plek zitten

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @J23 en@J15 ik draag zelf afwisselend boxers en slips. Ik vind zelf de afwisseling juist fijn. Ik heb slips van zowel CK als Nike. Zitten echt perfect, ondanks dat ik best groot geschapen ben.??

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen van 19. Ik draag meestal slips van Kelvin Klein. Perfecte pasvorm, echt om aan te raden.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @j19 geen idee eigenlijk maar uiteindelijk geenprobleem zit super wat draag jij zelf dan?

    @j22 , als ik ga zwemmen wel ja draag ik zwemslip zit super

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15, meisen vinden hwt vaak inderdaad wel prima. Welke slips draag je?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag net als meerdere jongens hier alleen maar slips en ik wil absoluut niet anders meer. Het ondersteunt vooral mijn lul en mijn zak perfect, zodat dit tijdens het lopen niet steeds heen en weer bungelt. Ook was er laatst een meisje, die mij in mijn slip had gezien en zij maakte mij een compliment hierover, wat ik wel leuk vond.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • J23 heb je nu ook een zwemslip dan?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag altijd slips de laatste paar jaar.
    heb dat toen eens geprobeerd vind het heerlijk zitten.
    zeker tijdens het sporten

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J23, hoezo kocht je ma ineens slips voor jou dan? Terwijl je daarvoor boxers droeg?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik droeg altijd boxers maar sinds me 12 heeft me moeder.keer slips gekocht en sinds die tijd draaf ik helemaal niks anders meer zoals met zwembroek ook had gevraagd als ik daar ook slip van mocht hebben om te proberen wil niks anders meer dan een slip

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten