Skip to content
7 reacties
1274 weergaves

Buikhaar scheren

Hey
Mijn broer (19) heeft sinds een maand een vriendin. We zien elkaar bijna iedere dag zonder tshirt (wel nooit naakt) en het viel me op dat zijn buikhaar of pikwijzer plots veel minder zichtbaar was. Hij heeft deze dus zitten trimmen of scheren? Waarschijnlijk voor of onder invloed van zijn vriendin

Waarom zou je dit doen, is toch een heel normale plek om haar te hebben? Zeker om het dan maar deels of niet iedere dag bij te werken? Zou ik dit ook moeten doen, ik ben wel tevreden met mijn pikwijzer maar als het zonder beter is?

18 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Best gek om je buikhaar te scheren toch? Ik snap nog wel dat je je schaamhaar trimt maar buik en borsthaar zijn dingen om trots op te zijn

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • zonnebank is echt heel gevaarlijk voor een tintje mega veeel meer kans op kanker, zijn jij en je vriendin daarvan op de hoogte?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J21, precies wat je zegt is bij mij ook gebeurd haha. Maar ik voel me er wel goed bij gelukkig. Maar inderdaad alles kaal behalve pikwijzer, nieuw kapseltje (gemillimeterd en geblondeerd), zonnebank gepakt en nieuwe kleding. En ik krijg er veel voor terug

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Nieuwe vriendin en pikwijzer plots getrimd? Heel normaal. Reken maar dat zijn schaamhaar ook al foetsie is. En straks heeft hij een nieuw kapsel en daarna een totaal andere kledingstijl. Dat is het Barbie-syndroom : meiden spelen hun leven lang met poppen. Eerst met plastic poppen en later met ons jongens.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • pcies wat m19 zegt: lekker doen wat je zelf wilt. iedereen denkt daar anders over en jouw lijf + jouw keus

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon je eigen ding doen hoe jij het wil en niet hem judgen over hoe hij het doet

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is een kwestie van smaak. De een vind heel veel haar fijn en de ander kaal of ergens daar tussenin. Mijn huidige vriendin is ook mijn 1e. Toen ik deze relatie kreeg had ik alles alles staan. Maar toen ik vroeg wat ze lekkerder vond bleek dat ze het liefst ook alles kaal had met een streepje tussen m’n pik en navel. Dus toen hebben we samen alles geschoren. Ik vind dit nu ook veel beter en lekkerder. Ik denk dat een relatie hierin zeker invloed heeft. Maar dat je zelf altijd bepaalt wat je wel of niet scheert.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten