Skip to content
17 reacties
2159 weergaves

Voorvocht

Hallo allemaal,
Ik heb een klein probleempje: ik heb een vriendin (is natuurlijk niet het probleem ;)) en we zoenen ook en ik zit ook aan haar borsten en kont (met kleren aan). Verder doen we nog niks. Nu is het probleem dat ik altijd nat wordt tijdens het zoenen. Ik weet (en zij ook) dat dat normaal is, ook bij jongens. Het is immers gewoon voorvocht. Het probleem is alleen dat het heel veel voorvocht is. Er verschijnt zelfs een natte plek van een paar cm in mijn broek. En dat is natuurlijk super awkward (ook een beetje omdat je bij haar van buiten niks ziet als ze nat is). Voor nu heb ik de oplossing bedacht om een plastic zakje in m'n broek te doen, zodat je niks ziet van buiten (werkt overigens goed). Maar als we over een tijdje elkaar ook naakt zien, kan ik natuurlijk niet met een plastic zakje om m'n lul zitten. Mijn vraag dus: weet er iemand hoe je je hoeveelheid voorvocht kunt verminderen, en wanneer dat niet mogelijk is, hoe ik het op een andere manier kan verbergen?

16 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Als ik lang opgewonden ben, zo een tien minuutjes, dan heb ik een natte plek van ongeveer 2 cm in mijn onderbroek.
    Die kan je duidelijk zien als ik een bleke slip heb.
    In een donkere zie je dat bijna niet en in een zwarte helemaal niet.
    Misschien alleen maar een zwarte jeans dragen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook vaak last van best veel voorvocht. Wanneer ik een beetje opgewonden raak is er al wat voorvocht. Meestal leg ik een stukje papier in m'n onderbroek.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen voorvocht

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat ook altijd zodra ik geil wordt begint het voorvocht te vloeien.
    En het houdt ook niet op bij het tongzoenen en knuffelen met een vriendin.
    Maar ook als ik een massage krijg krijg ik een stijve lul en druipt het voorvocht eruit.
    Ik liet ook een keer mijn piemel en balzak waxen toen kreeg ik een enorme stijve pik en er droop een plasje voorvocht op mijn buik.
    Best gênant maar ach hoort bij mij

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee, zoals ik al zei heb ik voorzorgsmaatregelen getroffen (plastic zakje om m'n lul) en dat houd ik voorlopig zo. Dat weet zij ook en snapt ze. Zelf heeft ze ook iets vergelijkbaars bij haar kut.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat ze je snapt nadat je het haar vertelde is heel mooi. Maar, het blijft nu dus zo dat je met een zichtbare natte plek rondloopt?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS weer
    Het probleem is inmiddels opgelost, ik heb het er met haar over gehad en ze snapte het.
    Iedereen bedankt voor de reacties!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet geheel een gelijke vergelijking, maar meisjes worden ongesteld en hebben daar ook voorzorgsmaatregelen voor, dus jou oplossing voer het “probleem” is nu zo gek nog niet! Dat gaat jou vriendin vast en zeker begrijpen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS weer.
    In ieder geval iedereen bedankt voor de reacties!
    Nog even ter verduidelijking: ze weet dat jongens (en dus ook ik) voorvocht aanmaken, maar ze weet niet dat het bij mij zo veel is. Ik zit er over te denken om het haar te vertellen, maar ik ben bang dat ze het vies vindt. Als ik het haar vertel, kan ik in principe voor twee dingen kiezen:
    1. Ik blijf dat zakje gebruiken, maar dan moet ik dat wel eerst ff weghalen vlak voordat we (over een tijdje) elkaar naakt zien.
    2. Geen zakje meer gebruiken, maar wel met gevolg dat er waarschijnlijk een relatief grote natte plek ontstaan, die mijn of haar ouders ook kunnen zien.

    Ik ben dus bang dat ze optie 1 raar vindt (er zit immers een stuk plastic om m'n lul in m'n broek en dat kan ze ook voelen (alleen als ze er aan zit, wat nu nog niet het geval is)) en dat ze optie 2 vies vindt (er zit namelijk een grote natte plek in m'n broek).
    Ik weet dus echt niet welke van de twee ik moet kiezen (of er is nog een optie 3??). Wat adviseren jullie?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen oplossing maar denk dat het wel minder wordt als je mekaar wat langer kent ?? En anders is het maar zo, het is gewoon dat je haar leuk en lekker vind en dat is tog prima zal zij ook vinden :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Voorvocht verminderen kan volgens mij niet echt. Je zou kunnen rukken voordat je naar je vriendin gaat. Verder is het gewoon een teken dat je heel erg geil van je vriendin wordt en dat is natuurlijk prima :)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat zakje dat voelt ze toch door je broek heen. Dan kun je beter condoom doen dat blijft ook zitten.
    Maar jij hebt het nu eenmaal en zij weet het al en er geen probleem mee. Straks gaan jullie voordat het gebeurt uit jullie broek dus dan is probleempje ook weg. De een heeft meer vocht dan de ander, ik heb ook gauw erg veel. Nam wel eens dikker slipjes, dan zie je ook minder in je broek, mss is dat ook idee voor jou. Inlegkruisjes niet, dan voel je minder.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan natuurlijk altijd een stuk gevouwen keukenpapier in je onderbroek doen om het op te vangen. Dat klinkt misschien raar, alsof je maandverband gebruikt, maar het werkt wel.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor vocht komt uit de Cowperse klieren, en is bedoeld om de urinebuis zeg maar alvast voor te spoelen. Voor vocht is ook prima glijmiddel. Het smaakt neutraal, terwijl je sperma beslist niet neutraal smaakt, komt door vocht uit de zaadblaasjes, die tegen de prostaat aanliggen, ze maken dat het zaad 'gedragen wordt'.
    Voor vocht, de ene jongen maakt er veel van aan, de andere nauwelijks. Heeft te maken met waar je mee bezig bent in je hoofd. Mogelijk helpt veelvuldig afgeweken, en dan ook klaarkomen. Maar, blijft toch dat die erwtgrote kliertjes veeeel voorvocht kunnen aanmaken. Medicinaal is er ook wel iets aan te doen, maar vaak raak je dan ook de zin in seks kwijt, en of je dát wilt?? Zoals eerder al werd gezegd, geniet van elkaar, enne, voor vocht smaakt niet vies, en glijdt prima.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS.
    Als ik masturbeer of met mezelf speel heb ik ook veel minder voorvocht. Het zal dus denk ik wel te maken hebben met de gevoelens die ik voor haar heb. In ieder geval bedankt voor jullie reacties. Ik hoop dat er nog meer mensen reageren die eventueel handige tips hebben.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • het lijkt bij jou best wel veel te zijn ja. Misschien jezelf aftrekken een paar uur van te voren of zo.
    ik heb zelf ook voorvocht als ik met mmezelf speel maar dat zijn maar enkele druppels en heel soms een klein straaltje dat mijn eikel nat is maar dat is het dan ook
    geniet er wel van met je vriendin

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat het zo veel is heb ik wel nog nooit gehoord, maar dat zal wel teken zijn dat je je vriendin graag hebt. Ik denk niet dat je er echt iets aan kan doen. Vertel dit haar gewoon. Zij zal dat wel niet erg vinden, in tegendeel.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten