Skip to content
25 reacties
4344 weergaves

rare fantasieën

ik weet niet of ik alleen hierin ben, maar ik heb de laatste tijd nogal rare fantasieën en hierdoor ben ik een beetje mijn geaardheid. ik heb namelijk echt het verlangen om een jongen af te trekken en te pijpen (idk of ik dit zo mag zeggen). hebben andere jongens dit ook? ik weet even ehctn iet wat ik hiermee moet

19 jaar
2 jaren geleden

25 Reacties

  • @ts Dit zijn echt niet zo'n rare fantasieën hoor. Wel meer jongens heb dit, geloof me.
    Je hoeft hier niet meteen je geaardheid mee in twijfel te trekken. Je moet zelf bepalen of je wil experimenteren met een andere jongen. Je zal zo ontdekken of het is waar je nu over fantaseert. Ik vermoed dat je hier open over bent vast ook iemand zal vinden pm samen mee te experimenteren. Voordien maken jullie best wel afspraken over wat jullie willen doen en hoe ver jullie willen gaan. Zeker als je orale seks overweegt spreek je hier best voordien even over. Zorg ook dat je sommige dingen veilig doet ... je begrijpt me wel.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j14, was het niet juist de bedoeling van je klasgenoot. Zelf slaap ik normaal naakt, maar bij vrienden op bezoek ben ik daar erg terughoudend in. Overigens vaak geen probleem.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • het lijkt mij ook lekker om een andere piemel in mijn hand te voelen van een leeftijdsgenoot en dat laten klaarkomen dat je zijn piemel voelt schokken in je hand. ik heb een obsessie voor andere jonge piemels en probeer er altijd wel 1 te zien als de kans er is. Pas geleden is het zelfs makkelijk gegaan toen er mijn beste vriend uit mijn klas bleef slapen en hij door de warmte naakt onder het laken lag maar doordat hij in zijn slaap hij zijn laken van zich af had gegooit lag hij dus naakt. toen heb ik stiekum van dichtbij zijn piemel en ballen bekeken maar niet aaangeraakt hoewel ik wel bij na op het punt zat.

    14 jaar
    2 jaren geleden

  • aan j.16 die beweert dat ieder zijn leeftijd moet zoeken en dat volwassen van hem moeten afblijven !!!
    Je bent uiteraard nog hel jong en onervaren en dan zegt men soms dingen zonder na te denken
    Jongens die verliefd worden op oudere mannen bestaat
    Men noemt dat gerontofilie
    Persoonlijk heb ik dat meegemaakt : ik was smoorverliefd toen ik 12 jaar was (begin puberteit) op een vrienelijke oude man Er is nooit iets gebeurd (ik had dat toen wel gewild)
    Met ouder worden is die dang naar oudere mannen verminderd en nu totaal verdwenen ...
    Het is dus helemaal normaal en die onervaren j. 16 praat alleen maar uit onwetendheid en hierdoor woren veel mensen niet begrepen en ten onrechte gestraft ...zo j.16 eens goed nadenken alvorens commebntaar te geven op iets dat je niet eens weet !!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Er wordt gesproken over knapenliefde bij de Grieken in de oudheid. Ik denk dat je het beter knapenneuk kunt noemen want van liefde was weinig sprake denk ik. Het ging vooral om het genot voor de mannen volgens mij. En voor de jongens was het allemaal niet zo leuk wat die mannen met hen deden. Maar goed dat dit tegenwoordig in Nederland verboden is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • aan jongen 17 : wat lijjkt jou "best vies" ???
    Dat de Grieken toen naakt sporten ??? of dat er geen vrouwen in de stadions mochten, omdat ze daar allemaal naakt waren ???
    Wat ik vies vind : is de seks die homo's met elkaar hebben, namelijk "anale seks' Dat is BEST VIES en walgelijk zelf en , jij als homo , zou eens goed moeten nadenken wat je aan het doen bent .... en dan je mening geven over anderen !!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijkt mij best vies, ook al ben ik zelf homo

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 18; je schrijft dat in vroegere tijden bij de Oude Grieken "het was zelfs een eer voor de jonge knaap dat de oudere heer seks met hem had". Deden die knapen dat dus vrijwillig? Of waren die oudere heren welgesteld of van hoge aanzien dat ze dit wilden? Ik neem aan dat die knapen niet gedwongen werden? Ik heb wel eens gelezen dat de Grieken in de Oudheid veel aan sport enzo deden omdat ze een mooi lichaam erg belangrijk vonden, heeft dat hier ook mee te maken?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen ook 18. Oudere mannen die seks hebben met jonge knapen zou ik ook niet toejuichen, tegenwoordig zou men zeggen pedofielen. Heb eens gekeken op internet in de geschiedenis met die oude Grieken.
    Die tijden kun je niet met de onze vergelijken.
    Zo plezierig was het ook niet, vooral niet bij de Spartanen, jongens werden op jonge leeftijd bij de ouders weggehaald, kwamen in kampen met andere mannen om soldaat te worden. Hadden ook seks met mannen, vrouwen waren er niet.
    In Paleizen liepen ook schandknapen rond.
    Dan de Olympische spelen waren alleen voor mannen, als publiek mochten er ook geen vrouwen bij zijn, omdat de deelnemers allen naakt waren.
    Preutsheid onder mannen en jongens was er niet, dat is nu wel anders, zijn jongens die niet samen meer willen douchen of hun boxer aan houden, denk dat homojongens wat vrijer hier in zijn.
    Nogmaals fantaseren is heel normaal. Is iets van jezelf.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @j.19 van de mondspreider.

    Ik ben het met jou eens dat dit vreemd is van de mondspreider maar heb er zelf mee te maken best vet geil vind ik deze dingen alleen al dat je gedongen met je mond openligt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan J18: maar goed dat die tijd voorbij is, ik zie daar geen heil in dat oudere mannen seks hebben met jonge knapen. Stel u maar eens in dat er een paar jaar geleden een man voor uw deur staat en tegen uw mama zegt dat hij seks met u gaat hebben. Niet ene keer, maar dikwijls! Zoud gij blij geweest zijn? Zou uw mama blij geweest zijn? Ik moet er niet van weten dat een volwassen man zijn ding bij mij naar binnen probeert te schuiven, en ik ben nota bene een homootje!
    Drugs en pepmiddelen hebben dan ook niets daar mee te maken; jongens kunnen altijd nog onder elkaar wat experimenteren of met elkaar experimenteren, als gij het jongen-jongen verhaal wilt aanhouden. Met meisjes kan uiteraard ook, maar dan wel wat voorzichtiger zijn natuurlijk.
    En wat doet het seks hebben met een oudere man met het zelfbeeld van een jongen: zien hoe dat die er uit ziet in vergelijking met uzelf, daar zoud ge wel eens depressief van kunnen worden.
    Het is lust van die man zonder liefde te geven. Dat mag niet als normaal beschouwd worden. In een relatie moet er geborgenheid zijn, tederheid en liefde. Vertrouwen. Dat was er in die griekse relaties denk ik helemaal niet, maar ik ben dan ook geen geschiedenis aan het studeren (volgende week wel examens van) :-)

    Goed, dit was dan uw vraag beantwoord over de moraal. Zoals ze in mijn ogen is toch. Ieder moet zijn eigen leeftijd zoeken, en volwassenen moeten van ons afblijven.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • ik bedoel dat dit topic gaat over de gfantasie aftrekken /pijpen... niet over spreiders of andere rare fantasien. dacht ik ten minste

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • aan jongen 23 : of dit allemaal zo is, weet ik niet ?
    Maar wat ik wel weet , is dat in vroegere tijden , vooral bij de Grieken, het normaal was dat volwassen mannen seks hadden met jonge knapen (de zogenaamde knapenliefde) dat was niet strafbaar , zoals dit nu het geval is en het was zelfs een eer voor de jonge knaap om met een volwassen een seksrelatie te hebben (werd ook door de ouders gewaardeerd)
    De Grieken zeiden toen : "seks met een vrouw is om kinderen te krijgen, seks met een knaap is om plezier te hebben"
    Onze preutse Mij. heeft daar nu anders over gedacht en vindt zoiets strafbaar...of de jeugd zich daardoor nu beter gedraagt dan vroeger : betwijfel ik sterk, en zoals j. 23 zegt :! mocht er meer seksvrijheid zijn er zou veel minder drugs en andee pepmiddelen door de jeugd worden gebruikt !!! de jonge mensen zouden meer bevredigd zijn en zouden geen andere genotmiddelen nodig hebben !!!!
    We zijn er dus wat seksbeleving betreft : wel sterk op achteruit gegaan en zeer beperkt !!! de mentaliteit van vroeger bij de Griekse beschaving, zal wel nooit meer terugkeren en was dat toen zo verkeerd??? : waren de jonge mensen toen beter/slechter dan nu ???? een open vraag voor de moraalverkondigers !!!!!!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 23, 80 % lijkt me wel wat veel. Al zijn er best veel jongens die in de pubertijd wel eens samen vergeleken hebben of getrokken, maar is dat homo? Want er kwam meestal geen verliefdheid bij te pas.
    Maar is fantasie is alles mogelijk, is ook normaal.
    Maar ergens snap ik je wel, niets is onmogelijk, hoe lang was je in het leger? Ergens wel bijzonder dat jij dit mee gemaakt hebt, past niet bij het imago van het leger. ps. val zelf ook op jongens, terug houdenheid en afstand houden kwam er op neer dat ik nu pas een vriend heb. Ook al was mijn gay zijn geen geheim.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • het is helemaal normaal dat jongens graag eens met een andere jongen willen aftrekken en eventueel ook mekaar pijpen.
    Ik heb gelezen dat 80% v.d. mannen/jongens bi-seksueel zijn, maar de meesten weten dat niet, want ze hebben nooit eens een ervaring met een man/jongen gehad
    Het is zoals iets graag eten : als je iets nooit heb geproefd kun je niet weten of je dat graag zou eten/ "onbeproefd, maakt onbemind" zegt het spreekwoord
    Ik heb een ervaring : was op mijn 16de met een meisje (verkering dus) maar had geen zin om seks met haar te doen Ging als vrijwilliger bij het leger en daar leerde ik jongens kennen met wie ik wel seks had (aftrekken en pijpen) en toen pas ervaarde ik dat ik het liefst met mannen/jongens seks had ....zo gaat het met veel jongens op jonge leeftijd, ze wordzen aangetrokken door hun vriend maar durven niets doen, bang belachelijk gelmaakt te worden Die vriend zou ook wel willen, maar heeft hetzelfde probleem...en zo wordt veel seksgenoegen in de kiem versmoord en zijn er veel jongeren die daar last van hebben en dan mischien naar drugs of de sigaret grijpen als compensatie ....we zijn allemaal (de meesten toch) veel te preuts en hierdoor gaan veel genoegens (ook seks genoegens ) aan ons voorbij !!!! veel Godsdiensten hebben daar ook toe bijgedragen en hierdoor zijn veel gefrustreerde mensen op deze wereld God gaf de seks als genoegen voor de mensen, maar de mens heeft daar een taboe van gemaakt, met alle gevolgen van dien !!!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • jongen 19 : ik weet niet wat jij bedoeld met "spreiders" ????
    bij de topic " "rare fantasiën," ??????

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik snap niet wat die spreiders in dit verhaal doen. maar fantaseren om een andere jongen te pijpen of trekken is niet raar hoor. dat hebben heel veel jongens, ik ook. samen trekken zou ik nog wel durven maar een andere jongen pijpen is mij nog ff een stap te ver. Maar iedereen moet lekker doen wat hij/zij wel wil en durft he!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • dat is niet geen rare fantasieen, dat is lekkere fantasiee. dat heb ik ook !

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 18; ja, ik ken dat. Toen ik nog een beugel had kreeg ik bij de orthodontist ook zo'n spreider in mijn mond gezet. Was een ontzettend geil gevoel elke keer als de orthodontist dat ding in mijn mond plaatste. Omdat ik het zo fijn gevoel was vroeg ik na de behandeling of ik de spreider mee mocht nemen (anders werd hij toch maar weggegooid). Volgens mij snapte de orthodontist het wel, want toen hij hem meegaf zei hij veel plezier ermee met een knipoog.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • je bent zeker niet de enige
    ikzelf fantaseer wel eens over iemand anders aftrekken maar pijpen niet dat lijkt me vies

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten