Skip to content
21 reacties
3783 weergaves

Aftrekken op vakantie

Hey ik ben nu met een groep vrienden op vakantie in t buitenland en ik wil me eigen aftrekken want ik heb het nu al 9 dagen niet gedaan, heeft iemand tips? (Btw ik deel een kamer met iemand anders, en onder de douche aftrekken lukt mij nooit)

19 jaar
2 jaren geleden

21 Reacties

  • Ts hier, @j19, klopt idd de meeste vinden het lekker maar ik niet, dat komt misschien omdat ik nog maagd ben, maar ik vind droog het lekkerst

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts: gelukkig gelukt... fijn voor je. jammer dat je het niet lekker vind in de douche,,, de meeste vinden dat wel super nl. @m 18: je hoeft ook niet altijd af te trekken maar het is gewoon fockin lekker. Vinger jij je nooit dan? Zonde hoor want dan mis je echt wat...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje van 18, ik denk dat je ons niet echt snapt. Bij ons bouwt er zich iets op in onze ballen. En zeker als je gewend bent om regelmatig de druk te verlagen heb je als je niet wil of niet kunt masturberen er gewoon last van. Het is een soort onrustig gevoel dat je gwn behoefte hebt om klaar te komen, eigenlijk om seks te hebben, maar als je geen partner hebt kun je niet anders dan steeds jezelf aftrekken. Jullie hebben dat gewoon niet. Ook denken wij gemiddeld veel meer aam seks dan jullie, door onze testosteron zijn wij gwn veel sneller geil dan jullie. Ik weet dat omdat ik er veel van gelezen heb en van mijn vriendin.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het deels eens met M18. Als je een stijve hebt hoef je (godzijdank) niet per se af te trekken. Hij wordt vanzelf wel weer normaal. Maar om nou te zeggen dat jongens hun hormonen onder controle moeten houden, vind ik wel erg makkelijk gezegd. Ik ben het met je eens dat jongens prima een tijdje niet moeten kunnen masturberen, maar je hormonen onder controle houden is vrijwel onmogelijk. De drang om te masturberen kan je niet /nauwelijks laten afnemen. Meiden kunnen er toch ook niks aan doen dat ze soms chagrijnig zijn als ze ongesteld zijn? Dat komt ook door de hormonen. Maar dat maakt het voor meiden niet gerechtvaardigd om je af te reageren op anderen, maar het is wel begrijpelijk. Zelfde bij jongens. Ze kunnen er zelf weinig aan doen dat ze opgewonden worden, maar ze kunnen wel zelf bepalen of ze ook masturberen. Om de een of andere reden worden jongens gewoon sneller opgewonden dan meisjes. Is dat handig? Nee. Kunnen we er wat aan doen? Ook niet.
    Wat je zegt, M18, klopt dus wel voor een deel, maar ik vond het toch iets te kort door de bocht.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt maar als ze een stijve krijgen hoeven ze hem toch nog niet altijd af te trekken tot een orgasme. Een stijve wordt vanzelf wel terug slap.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18 je kan zelf toch ook niet echt je hormonen onder controle hebben en t is gw lastig voor jongens want als je stijf word word je gw stijf

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier, uiteindelijk toch tijdens het douchen gedaan, het duurde wel 15 minuten voordat ik klaar kwam, maar het is gelukt, en voor degene die zei dat ik “volwassen” ben, 19 is het zelfde als 16 change my mind

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18: waarom zouden we het een tijdje niet doen? Het is gewoon lekker. Mijn vriendin doet het ook regelmatig ... niet zo vaak als ik maar toch. Gewoon ervan genieten, kan ook in een relatie hoor. (Ik zie haar doordeweeks minder maar wel elk weekend)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik een paar dagen niet aftrek loop ik de hele dag met een stijve rond die echt pijnlijk wordt. Ik moet me dus tijdens vakantie echt wel een keer aftrekken. Er zijn denk ik altijd wel momenten te vinden. Eventueel zeg je ga maar vast naar het zwembad ik kom zo wel wil ff rustig op bed liggen of je gaat naar de wc op je kamer tijdens het zwemmen bijvoorbeeld.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens moeten eens leren of even van hun lul af te blijven en de controle te leren krijgen over hun hormonen. Ik bedoel, een tijdje niet masturberen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou wachten tot je weer thuis bent. Is het nog veel lekkerder als je weer kunt spuiten. ;-)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarschijnlijk heeft die andere jongen ook zin in aftrekken dus doe het gewoon samen man lekker geil elkaars pik zien.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ik snap niet dat je het niet in de douch kan... dat is juist heel erg lekker. Maar goed niet voor jou dus.. dan doe je het toch gewoon ergens buiten als je alleen bent? extra spanend maar ook heel leuk en lekker... ik doe het op heel veel plekjes kan het eigenlijk overal wel.. gewoon proberen. En op je kamer kan gewoon toch ook als je in bed ligt stiekum trekken?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j15
    Aftrekken is je voorhuid heen en weer glijden over je piemel.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gek genoeg weet ik niet wat aftrekken is,,, zou iemand hier op een antwoord willen geven?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog wat wachten met aftrekken tot je thuis bent kan ook, als je het kan volhouden tenminste, hihi

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS als je vol zit en je kan het niet onder de douche dan ga je toch effies naar de plee of buiten de bosjes in. Je bent zo lang niet gekomen dat je wss zo gespoten hebt. Of idd samen met die andere jongen, nog geiler. Laat ff weten hoe het is geweest.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • kerel... met heel veel respect maar je bent 19? of volwassen zeg maar... dan zou je toch verwachten dat je daar kan over praten? iedereen moet het doen dus vraag dat gewoon, en maak het bespreekbaar, of maak samen wat lol en daag je vrienden uit om naar porno te kijken, lach er mee, en na 5 of 10 min zeg je dat je wel zou kunnen fappen, wedden dat jullie dan samen met je paal bloot zit? toen ik die leeftijd was als jou deden wij dat hoor, maak het bespreekbaar het zal u voldoening geven

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ik zou gewoon met de deur in huis vallen en gewoon zeggen dat je graag wil rukken ik denkt dat ze dat wel moeten begrijpen en als hij dat dan ook wil dan doen jullie het gezellig samen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Denk dat je vrienden en ook die vriend op je kamer hetzelfde probleem hebben, maar er misschien geen probleem van maken, vaak lost dit zichzelf altijd wel op . Dan het zijn allen vrienden van je, nu, dan kan je er met hun of met die jongen waar mee je een kamer deelt toch over praten. En anders toch proberen onder de douche dat moet toch lukken.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten