Skip to content
20 reacties
6668 weergaves

Thuis naakt of onderbroek lopen

Het vriendje van mijn zus loopt thuis altijd in zn ondebroek. en een paar vrienden van mij ook, ik zelf doe dit niet. omdat ik dat vroeger nooit deed, en nu durf ik het niet. omdat denk ik mama het raar zou vinden dat ik het opeens doe. wel loop ik van kamer na badkamer in onderbroek. ma als ik gedoucht heb savond en ga na kamer in onderbroek. en dan uit kamer om is na beneden te gaan altijd shirt + broek aan dit zou graag in onderbroek doen maar durf niet

Hoe doe jij het altijd onderbroek of zelfs naakt?( dragen jullie dan losse boxer of strakke ondebroeken?) En sinds wanneer doe je het? En doe je familie het ook?

18 jaar
2 jaren geleden

20 Reacties

  • Naakt niet, maar mijn broer en ik lopen wel altijd in boxer van de badkamer naar slaapkamer en zo en in de zomer zitten we ook vaak alleen in korte broek in de tuin

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17 grappig dat jij dat ook doet, ik heb in een joggingbroek voorin een gat gemaakt om die reden, lekker warm, maar toch m'n pik eruit.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad prettig om thus naakt rond te lopen. Toen ik nog thuis woonde deed ik dit vooral in de zomer, als mijn ouders gingen werken.
    Jammer genoeg was er dan de ene dag een poetsvrouw in huis en een andere dag een tuinman. Als er niemand was liep ik ook graag in mijn blootje in huis rond.
    Nu doe ik dit heel vaak, zonder dat dit iets seksueels is.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik alleen thuis ben haal ik vaak m'n pik en ballen uit m'n gulp. Vind het fijn om er dan wat mee te spelen en vast te houden, maar zonder broek is vaak te koud.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Soms loop ik nog wel in losse boxer rond, maar niet vaak. Ik doe het ook niet per se omdat het comfortabeler is of zo, eerder omdat het me dan uitkomt (terug van de douche, voor het slapen gaan etc.). In mijn kamer zit ik wel vaak in onderbroek, maar dat is natuurlijk iets anders.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgens mij doe jij je voor alsof je 18 bent maar volgens mij ben je 8 als ik je verhaaltje lees!

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loop elke ochtend naakt naar de ontbijttafel omdat ik naakt slaap en mijn ouders op dat uur toch altijd al naar hun werk vertrokken zijn. Ik kleed mij dan gewoon nadien aan, ik weet niet waarom. Als mijn ouders er dan nog zouden zijn denk ik wel dat ik iets zou aantrekken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik en mijn broer van 11 lopen altijd naakt thuis rond als niemand thuis is. Ziet toch niemand langs buiten heerlijk gevoel!

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • als je iets wil moet je et gewoon doen niet gaan lopen twijfelen dat heeft geen zin je bent maar 1 keer jong en je moet je kansen pakken.

    zelf loop ik altijd in mijn onderbroek door het huis heen ook al zijn me ouders broers zussen thuis. als ik naakt boven ben en ik weet dat me ouders niet thuis zijn loop ik ook met regelmaat naakt door het huis voor de wc of om te snacken en drinken.

    want ik ook vaak doe is gewoon een traningsbroek aan hebben zonder onderbroek en slippers met warme dagen had ik dan vaak een kort sportbroekje (zonder onderboek) en geen shirt
    vroeger was ik bezorger en heb ik dit ook wel eens gedaan wel met shirt toen was ik 13 dus was best spannend haha

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Vroeger zwommen we 's zomers naakt en lagen nadien te drogen/ zonnen op een zetelbed aan het zwembad in de tuin. We liepen toen dus wel eens vaker naakt rond ja.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik loop niet naakt

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja typ foutje jongen 19

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loop altijd naakt maar dit is omdat ik en m'n vriendin alleen wonen en zij vind 't heel leuk. Ze loopt zelf ook altijd naakt maar dat vind ik gen lekker. Het is weleens gebeurt dat we allebij naakt im huis stonden en opeens
    Zit er iemand van buiten naar ons te staren want dan zijn we de gordijnen vergeten
    Ik zou het zelf ook doen.
    Begon anders met zonnen en dan altijd naakt

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • geen show maar sow ... gewoon sow... miss schrijf je het anders ik bedoel of zo-iets. Haha Showen is ook leuk maar dat doe ik niet thuis :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb savonds altijd gewoon trainingsbroek aan zonder shirt. slaap daar ook in en loop daar ook beneden in. met shirt vind ik te veel om in te slapen maar ik ga niet zonder broek beneden bij mn ouders zitten, zal dan toch altijd ene broek aan doen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat bedoel je met show

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loopboven altijd naakt van/naar badkamer/slaapkamer... ook bij mijn vriendin waar ik alle weekensden ben. Beneden heb ik altijd short en shirt aan, vind ik leuker en lekkerdeer zitten. Als er niemand tthuis is ga ik wel eens naakt naar beneden om wat te pakken of sow maar nooit tv kijken of sow..

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, sorry voor wat ik nu ga zeggen. Ik vind je verhaal erg kinderachtig overkomen. Ik twijfel zelfs of ik moet geloven dat het door een 18 jarige is geschreven.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben thuis vaak in mijn onderbroek maar als er niemand thuis is altijd naakt.
    Dat doe ik al jaren en altijd was ik op tijd weer aangekleed als er iemand thuis kwam.
    Maar een paar weken geleden was ik in mijn nakie beneden in de keuken. Toen kwam ineens mijn zus met een paar vriendinnen via de achterdeur binnen.
    Ik had ze niet aan horen komen dus ze stonden ineens in de keuken.
    Omdat ik zo geschrokken was bleef ik stokstijf stil staan met mijn gezicht naar ze toe.
    Ze konden me helemaal naakt bekijken.
    Ik kreeg ook nog een stijve lul.
    Daarna heb ik ze maar gewoon laten kijken ze hadden me nu toch al naakt gezien.
    Nu komen ze vaker langs en ga ik steeds naakt bij ze zitten

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag geen ondergoed dus als het warm is loop ik gewoon naakt maar niet in de woonkamer
    TS als je dit ook wil doen dan moet je maar denken: als mam het niet raar vindt is dat fijn en als ze het wel raar vind dan moet ze er maar aan wennen maar eigenlijk moet je gewoon niet nadenken ik had het zelfde probleem als jij en op een gegeven moment dacht ik niet denken maar doen en sinds dien loop ik gewoon naakt wanneer ik maar wil
    ik hoop dat dit je een beetje helpt en veel suc6

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten