Skip to content
8 reacties
4789 weergaves

Unieke ervaring met prostituee

Ik heb voor de allereerste keer afgesproken met een prostituee. Niemand van mijn vrienden weten het. Meisje was geweldig en aardig, helaas hadden we wel taalgebrek want ze sprak geen Nederlands of Engels. Ze had bovendien net als haar kamergenoot (ook een prostituee) drugs op. Ik heb jammergenoeg niet de seks kunnen afmaken, want daar was ik te zenuwachtig voor. Na een onafgemaakte, maar geweldige sessie van 30 min ben ik in gesprek gegaan met het meisje en haar huisgenoot. De lieve meisjes boden me langer te blijven, wat eten en drugs aan. Mocht me gewoon thuis voelen zeiden ze. Via Google Translate communiceerden we. Uiteindelijk heb ik heel de nacht met de twee halfnaakte prostituees gechilld, geknuffeld en op hun kosten drugs gebruikt. Als er tussendoor een klant kwam voor het ene prostituee, moest ik met de ander in de keuken chillen. Klanten mocht alleen niet weten dat ik er was. Achteraf mooi gedag gezegd en verteld volgende keer weer te komen.
Nu is mij vraag: is het normaal dat een prostituee achteraf wil dat je blijft chillen? Ookal komen er klanten langs en moet je je verstoppen? Wie heeft een soortgelijke ervaring gehad?

23 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik heb al een paar keer met prostituees seks gehad maar nooit heeft er eentje gevraagd om te blijven chillen helaas

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J20, ik had het met hun over gehad. Uit hun verhalen kon ik uitmaken dat ze naar Nederland zijn gekomen om geld te verdienen voor hun studies in hun thuisland. In hun land wordt prostitutie minder geaccepteerd. Ze zeiden dat dit helemaal hun eigen keuze is en tevreden waren. Ik had het naar mijn zin, en ik was op dat moment ook ervan overtuigd dat de twee meisjes het naar hun zin hadden met mij. Ik heb geen idee of ze volledig de waarheid spraken en of ze door iemand geforceerd worden (of hoe de prostitutie precies werkt), maar ik hoop dat de twee meisjes inderdaad tevreden zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Twee gedrogeerde prostituees waarvan er één zelfs geen Engels of Nederlands sprak? Ja, dat klinkt als een zeer plezant zaakje. Dat is volgens mij geen fantastische ervaring, maar een triest verhaal. In zo'n louche situaties zijn die meisjes vaak (door geldproblemen) in de prostitutie geforceerd. Als ze een drugsverslaving nodig hebben om te ontsnappen aan hun realiteit, ja dan weet je volgens mij al genoeg.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier, uit jullie reacties te zien is dit dus niet veelvoorkomend. Dan heb ik inderdaad veel geluk gehad

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik geloof er zelf ook niet veel van maar dat is wel met meer verhaaltjes hier... we zullen het nooit zeker weten. Ben zelf nog nooit bij de hoeren geweest en heb er ook geen behoefte aan. Ieder zijn ding zal ik maar zeggen, heb er ok geen moeite mee als je wel gaat hoor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gecommuniceerd met 2 hoertjes via Google Translate? Woehaha! En gaat zoenen hebben recht op proef quasi toch? Hetzelfde kwartaal rond een uur plus huidige situatie is deksel monitor gek kreng. Positieve sjeik!!!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe laat ging de wekker na je hete droom? Ik kan het nog sterker vertellen maar dan moet ik liegen. Kortom: een uit de duim gezogen verhaal!!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel de nacht met twee halfnaakte prostituees gechilld en geknuffeld? En gratis drugs gekregen?
    Klinkt alsof je een gratis deluxe behandeling heb gekregen. Bij mij was het altijd maar een sessie van ee halfuurtje of uurtje en daarna mocht ik gelijk gaan

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten