Skip to content
10 reacties
5326 weergaves

Gaysauna in het zuiden van Nederland

Ik ben een jongen van 22 vrij groot in alles en ook erg open minded, ben gay heb dit ook thuis verteld en dat was geen probleem, fijn zou je zeggen maar heb geen gay vrienden. Nu ga ik regelmatig naar een hetrosauna en wil nu naar een gaysauna is er iemand die daar meer van weet. Komen er alleen oude vieze mannetjes of ook gasten van mijn leeftijd. En wanneer kan je dan het beste gaan? SMiddags of juist in de avond, zoals je ziet weet ik van deze sauna niets. Lopen ze er met een badjas of juist niet enkel met handdoek om of helemaal naakt???????

22 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Een normale sauna of gaysauna is wel wat anders. Ondanks dat je kan genieten van de sauna’s komen de meeste er wel voor seks. Ik ben zelf al paar keer geweest en vond de eerste keer enorm spannend. Ik ga meestal tegen van de avond of het algemeen zijn er veel oudere mannen en maar enkele leeftijd genoot. Heb wel beetje gevoel dat als ik er loop er gewild ben en sommige maken wel een move maar als ik dat af houd is dat ook goed. Verder is het voor mij vooral genieten al moet ik wel eerst even loskomen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben je al geweest?
    Zo ja? Hoe was het?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben j19 van hierboven: Ik kom al tijdje vaak op naaktstrandjes en ook in een cruise-gebied in Amsterdam. Waarom zal jeje afvragen: omdat ik het leuk en lekker vind om naakt te zijn, te kijken en vooral bekeken te worden. Nooit veel last gehad. Op beide plekke zijn mannen die meer willen, nee is altijd nee., En als ze ff aan mn lul zitten of me aftrekken heb ik ook geen moeite mee. Het lijkt me sterk dat je geneukt wordt tegen je wil in een sauna, is volgens de websites overal wel toezicht. Maar ik hoor graag ervaringen van anderen - vooral als ik het mis heb - heb natuurlijk geen enkele ervaring dus wel fijn om te horen hoe het echt daar gaat. Mixdagen lijken me het leukste.. maar wat ik al zei dat is erg duur. In een gewone sauna is ook genoeg te zien en beleven denk ik. Naakstrand is iig gratis haha.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent hetero en je wilt naar een gay sauna want " lijkt me wel spannend om een keer te doen". Dat is een opmerking van het soort 'famous last words'.
    Waarom denk je dat er gay sauna's bestaan en wat denk je ze daar doen? Wie daar naar toe gaat komt er echt niet om lekker te zweten en te ontspannen! Een gay sauna is eigenlijk een darkroom met het licht aan.

    Als jij daar als aantrekkelijke jonge knul gaat zitten dan ben je als een jong meisje dat tussen de matrozen gaat zitten die net een maand op zee gezeten hebben. Ik las hier een tijd geleden een bericht van twee jongens die ook naar een gay sauna waren gegaan en fysiek geweld nodig hadden om nog in het bezit van hun maagdelijkheid de sauna te ontvluchten.

    Hier dat topic over de gay sauna: https://www.dreamersforum.nl/ervaringen.asp?ac=view&fos_id=43&web_id=295&fms_id=140&fromtype=recent&erv_id=284155&sortering=asc
    En hier nog een: https://m.dreamersforum.nl/forum/Ervaring/309279?SubOnderwerpId=43&SubOnderwerpId=43

    Veel plezier in de sauna en ik zou maar glijmiddel meenemen al glijdt zweet natuurlijk ook al.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben eigenlijk hetero maar lijkt me wel spannend om eenkeer te doen. heb net gegoogeld maar is wel heel duur overal! mij lijkt een mix-dag dan wat leuker, maar die zijn nog duurder. Maar hoor graag reacties als er jongens geweest zijn (of meiden maar denk niet dat die veel zullen gaan?)
    @j19 welke sauna in Asd is dat??

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga eens naar Google en typ in: 'gaysauna, wat gebeurt daar?' Als ik dat zo lees dan gaat het daar vooral om de seks. Is dat wat je zoekt?
    Voor adressen kan je hier kijken: saunagids.nl/gay-sauna.html

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan het beste even bellen naar de locatie dam weet je alles wat meer zeker

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS weet iemand dan of je sMiddags en sAvonds het beste ernaar toe kan gaan?????? Ik weet totaal niet wat ik mag verwachten, en hoe je te gedragen dus met handdoek om en badjas of…………… juist niet helemaal blood?? of met handdoek om HELP ik wil namelijk Zaterdag gaan

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Sauna Tibet in Eindhoven kun je proberen. Heb zelf alleen ervaring met sauna in Amsterdam (positief), maar die heeft sinds kort donderdagavond speciaal voor jongere gasten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey ik ben 19 en bi heb wel eens gelezen over een sauna in eindhoven, maar idd te bang dat er alleen oude mannen zijn en dat zoek ik niet.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten