Skip to content
31 reacties
4505 weergaves

Schaamhaar laten staan

Ik zie de laatste tijd bij mij op de voetbal onder de douche steeds meer jongens die hun schaamhaar niet meer scheren. Eerst scheerde iedereen alles weg, nu zie ik echt bijna de helft met haar. Is dat nieuw ?

20 jaar
2 jaren geleden

31 Reacties

  • Ik scheer alles en ik heb de indruk dat dat nog steeds wel gangbaar is. Mijn vriendin laat juist alles staan, die heeft een volle bos.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ikzelf laat meestal een keurig getrimd perkje staan en in de zomer soms helemaal kaal. In de sportclub zie je inderdaad veel mannen helemaal glad geschoren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik laten allebei ons schaamhaar staan. Ik had al een aantal jaren alles laten groeien en staan, mijn vriend heeft nu ook sinds een jaar z'n schaamhaar volledig terug laten groeien

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het golft wel een beetje die trend. Waar een paar jaar geleden m'n team allemaal volledig ongeschoren was, kwam daarna op 2 na iedereen kaal. Nu merk ik dat de meesten het kaal of getrimt hebben, dit wisselt nog wel eens

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik scheer alles kaal,de eikel is bij mij bloot,daarom vind ik kaal mooier bij mij staan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zie juist heel veel kaal en als ik het krijg ga ik me ook scheren

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, twee jaar geleden in de o17 scheerden heel veel jongens, nu in o19 is het nog maar de helft, dus klopt wel wat je zegt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J12 gewoon met een mesje onder de douche krijg je het wel kaal hoor

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Tegen dat de school weer begint wil ik alles kaal hebben
    Hoe moet ik dit doen ik wil het eens proberen met ontharingscreme hoe kom ik daar aan zonder dat mijn ouders dit weten en werkt dit echt goed en kost dit veel geld a

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • M12
    Je zal nu nog niet veel haar hebben, toch?
    En een scheermesje kan je aan je moeder vragen. Misschien wil je nu nog niet kaal, maar bijwerken kan ook. Ik zelf scheer alles weg omdat ik dat fijn vindt.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ik laat het groeien en heb ik ook geen scheermesje

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Een bos schaamhaar lijkt inderdaad de nieuwe mode, mijn team is vrijwel compleet ongeschoren. Scheer het zelf ook niet meer zo vaak. Gek is dat, had er niet eens over nagedacht dat we ons niet meer scheren

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja jongen van 19, dat is het probleem als je meer haar krijgt inderdaad. Hoe oud was de jongen in de kleedkamer ongeveer? Vroeger schoor ik ook nog wel eens mn pik helemaal kaal. Maar nu ik ook steeds meer buik en borsthaar krijg laat ik het maar gewoon zo staan. Het is onbegonnen werk om dat allemaal te scheren en dan bij te houden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zit sinds een paar maanden op een sportschool. Vorige week zag ik een jongen in z'n blootje in de kleedkamer met flink wat haar op borst en buik. Zo'n 5 of 10 centimeter boven z'n piemel had ie een rechte lijn getrokken en daaronder was alles abrupt helemaal kaal geschoren. Mee eens dat iedereen zelf moet weten wat hij wel of niet doet met zijn schaamhaar daar beneden, maar dit vond ik toch wel een beetje bizar om te zien.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou het sws trimmen. Liefst wil ik het kaal maar dan krijg ik snel irritatie. En groeit snel aan. Dus dat is niet fijn. Gek genoeg heeft mijn vriendin ook alles geschoren maar zonder irritatie.. @j 20, dat permanent ontharen, hoe heb je dat gedaan? Groeit er dan ook niets meer terug? Lijkt me wel een gek en vooral pijnlijk gevoel als ze daar mee bezig zijn. Maar als het echt zo definitief is het overwegen waard.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Schaamhaar is niet echt nieuw nee. ??
    De tendens om je intiem niet meer te scheren misschien wel. Gewoon doen wat jij het mooiste vindt, waar jij het beste bij voelt.
    Niemand kijkt nog op van een een kale schaamstreek, een keurig perkje of een vol bos.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • sinds dat ik schaamhaar heb scheer ik dat weg

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het kaal (definitief laten ontharen) omdat ik dit zelf het mooiste vindt meeste andere waarvan ik het heb het ook kaal of heel kort.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • JO15 op jouw leeftijd scheert volgens mij bijna niemand, dan ben je nog trots op je bosje schaamhaar

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • in mijn team scheert niemand schaamhaar.

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten