Skip to content
22 reacties
4899 weergaves

geen onderbroek

ik word soms echt super geil van geen onderbroek aan hebben en vind het ook een heerlijk gevoel maar ik vroeg me af of ik de enige jongen ben die dat super geil vind

13 jaar
2 jaren geleden

22 Reacties

  • Heb ik ook ts

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben naturist en ik vind het vreselijk om kleding te dragen maar als ik kleding draag wel zonder onderbroek of boxer ik vindt het vreselijk om een onderbroek of boxer te dragen vooral in een spijkerbroek komt me pik krap te zitten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey J15. In het begin vonden ze het vreemd, maar toen ze wisten waarom vonden ze het normaal. En nu is het gaaf omdat we als jongens onder elkaar ook dingen doen. Zijn nog een paar jongens die geen onderbroek dragen omdat het geil is.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan er niet aan wennen, lijkt me wel enorm nice. Iemand tips?
    Ik draag ook vooral super skinny jeans of spray on jeans, liefst zo strak mogelijk.
    Vind een jockstrap in zon jeans ook erg nice.
    Wie draagt nogmeer zulke strakke broeken en waarom?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey j14. Hoe doe het dan met omkleden voor gym en zo? Sta je dan gewoon bloot? Hoe reageren je vrienden en jongens in je klas er op?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Alleen thuis onder een trainingsbroek of in de zomer onder een short. Verder draag ik wel gewoon boxershorts

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag geen onderbroeken of boxers. Toen ik 10 was kreeg ik rode plekken en jeuk in mijn liezen. Ben getest op allergieën. Toen we op vakantie gingen heb ik 3 weken in mijn zwembroek gelopen. Zonder onderbroek dus.
    Geen rode plekken en de jeuk was weg. Toen we weer thuis waren weer onderbroeken aan en de rode plekken en jeuk waren er weer. Toen zonder onderbroek geprobeerd en het ging weer weg. Draag nooit meer een onderbroek en heb geen problemen meer gehad. Doe wel dagelijks een schone broek aan. Heb niet zo'n grote piemel en zak, heb nooit een raar gevoel of dat het knelt of zo.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks voor een lingerie fan als ik!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Onder een trainingsbroek doe ik vaak ook geen ondergoed aan als ik ga lopen omdat ik een bezwete onderbroek echt niet aangenaam vind. Geil vind ik het wel niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J17. Wel mooi om te zien, zoals je dit uitgebreid omschrijft. Voor mij jammer dat ik jou toen niet heb gezien, want ik vind dit superopwindend. Ik zou zeker één van de meisjes zijn geweest, die naar jou zou hebben gekeken.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het wel eens gehad, dat ik geen extra onderbroekje had meegenomen, dat ik de volgende ochtend na het douchen zonder onderbroek mijn strakke jeans had aangetrokken. Het voelde eerst wel wat vreemd door het directe contact van je onderbuik met de jeansstof, maar even later wende dat wel. Mijn lul, niet echt groot (14 cm stijf), tekende zich wel duidelijk af in mijn jeans en mijn zak en kloten, die daaronder hangen, tekenden zich ook zichtbaar af, temeer daar ik wel vrij grote kloten heb (echte low hangers, zeg maar). Na korte tijd dacht ik er niet meer aan, maar het viel mij op een gegeven moment wel op dat er meerdere meisjes naar mijn kruis keken. Dat vond ik wel opwindend.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Overdag draag ik altijd een onderbroek maar 's nachts / 's ochtends als ik mijn pyjama aan heb zonder onderbroek. Het is echt zalig om je piemel dan te voelen bungelen tussen je benen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Eens, zit wel lekker, maar doe het niet zo vaak. Vooral in de zomer en met shorts of joggingbroek.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf draag ik in de meeste gevallen geen ondergoed onder mijn skinny jeans.
    Ook draag ik vaak spray-on-jeans, Deze staan super strak en geil. Je ziet duidelijk wel een dikke bobbel,
    In de zomer naar school loop ik in korte grijze jeans. Dan draag ik wel een strakke onderbroek eronder, anders
    ben ik bang dat mijn piemel of ballen eronder uitkomen. Doe gewoon wat je prettig vindt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe het steeds vaker, vooral met een joggingpak. Als je buiten bent voel je de wind een beetje langs je ballen. Ik vind het echt lekker.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • In de zomer heb ik soms geen onderbroek aan als ik een short aantrek.
    Ik vind dit ook heel geil en heb dan zeer dikwijls een halfstijve.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • nee ik vind dat ook

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja heb ik ook en daarom draag ik s nachts geen onderbroek onder pyjama

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Neen hoor, ik wordt er ook geil van. Heb ook vaak strakke jeans aan, ze mogen mijn hele hebben en houden zien. Gelukkig heb ik vooraan gestaan met het verdelen!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ik vind het ook heerlijk hoor, vaak doe ik het voordat ik ga slapen en meestal slaap ik daardoor ook naakt. Maar dat komt ook vaak als ik aftrek dan doe ik mijn onderbroek helemaal uit en laat ik die uit.

    In principe word je naakt geboren dus je zult echt niet de enige zijn die dit heeft. Er zijn ook veel mensen die nooit ondergoed dragen.

    Groetjes!

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten