Skip to content
39 reacties
7814 weergaves

Jezelf pijpen?

Waarschijnlijk probeerde iedereen het wel eens maar ik vroeg me af bij wie het lukt?? bij mij jammer niet heb wel een lul van 18cm. (Tips?)

19 jaar
2 jaren geleden

39 Reacties

  • Leuk te lezen dat toch meer jongens zichzelf pijpen. Ik doe dit sinds ik single ben ook terug. Ik was blij dat dit nog steeds lukte. Ik vind het veel fijner om zo te komen en ook geen gedoe met sperma opruimen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kan mezelf pijpen

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kan bijna mijn hele pik in mijn mond krijgen

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @M16 Je hebt ons door! ?? Dit is de reden dat we lenig willen zijn en blijven.
    Voor veel jongens lukt dit al moelijk tot niet, voor meisje is het wellicht helemaal niet mogelijk, denk ik.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zijn er meisjes die zichzelf kunnen likken? Ik red dat zeker niet. Misschien een meisje die optreed als slangenmeisje.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgens mij gaan jullie nu allemaal massaal op turnen ofzo zodat jullie lenig genoeg worden

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet niet of velen dit kunnen, maar ik kan dit echt aanraden als variant op gewoon masturberen. In het begin deed ik dit niet, maar na een tijdje pijpte ik ook zo klaar. Dit voelde nog intenser en was ook helemaal niet vies.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn neef van ook 15 jaar is hypermobiel, dat is eigenlijk voor diegenen die het niet weten dat hij superlening is en zijn gewrichten alle kanten op kan doen..een nadeel is dat je gewrichten wel makkelijk uit de kom kunnen gaan. Hij kan het dus ook vanaf zijn 13e en zelfs makkelijk zegt hij . toen hij is bij ons thuis was en we op mijn slaapkamer waren zei ik dat ik dat niet geloofde en toen liet hij het zien *(met kleren aan hoor) door zeg maar zijn gulp te kussen en toen kon hij zelfs nog wat verder gaan . LIjkt me trouwens ook geweldig om te kunnen maar kan net mijn eikeltuitje niet likken.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben sinds een tijdje terug jammer genoeg terug single. De eerste weken na de breuk had ik weinig lust, maar intussen pijp ik me ook terug zelf. Dit lukt me steeds vlotter en ik vind het veel lekkerder om zo klaar te komen dan gewoon te rukken. Dit klinkt misschien wat raar, maar ik voel toch minder alleen en nadien wat minder down als ik mezelf helemaal oraal bevredig en slik.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Vooral met veel voorvocht is lekker

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan het

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik deed dit vanaf mijn 13e ongeveer. Eerst enkel als een soort voorspel, tot ik ontdekte hoe lekker het voelde om zo klaar te komen.
    Het smaakte helemaal niet vies en dus deed ik het steds vaker zo. Al snel vond ik het ook gewoon makkelijker om in de mond te komen en later ook te slikken.
    Geen gedoe met tissues .... en stiekem vond ik het ook wel opwindend om dit bij me doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe turnen en ben daardoor best lenig, kan mezelf hierdoor wat pijpen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik 11, 12, 13 was kon ik het doen maar ik had nog geen sperma. Wel een paar keer met schokjes klaargekomen, zonder sperma, toen ik dertien was.
    En aan 14 jaar had ik wel voor het eerst sperma maar was niet meer lenig genoeg.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad een heel fijne manier om jezelf te bevredigen. En voor zij die het willen ook geen bende nadien met opkuisen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kon het ook, helaas niet meer.
    Lekker om in je eigen mond klaar te komen!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb een vriend en die zit al heel lang op turnen en is daardoor best lenig. van zichzelf is hij al lang en dun en hij zei pas omdat het te sprake kwam dat hij het ook kon tot halverwege zijne piemel. ik zei dat ik dat ook wel zou willen maar dat het mij niet lukte. nog niet mijn puntje likken helaas.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad, met dit vaker te doen lukt het steeds makkelijker en geraakt je, zoals je vertelde, ook steeds dieper in je mond.
    Je zeker niet forceren als je dit wil proberen.
    Dit is iets wat weinigen zullen kunnen ... en vele misschien niet willen kunnen.??

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik kan het ook. Ik probeerde het gewoon een keer toen ik 16 ofzo was en ik kon toen alleen mijn eikel likken. Na een paar maanden proberen lukte het om steeds meer van m’n pik in m’n mond te krijgen. Nu lukt het vaak om de helft in m’n mond te krijgen. Heb redelijk normale pik van 17 cm, maar ben wel erg lenig.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet inderdaad wel lenig zijn om dit bij jezelf te kunnen doen. De houding is wel belangrijk en maakt echt het verschil. Ik ben ook helemaal niet speciaal geschapen, maar door de juiste houding raakte ik wel voldoende diep in mijn mond om me goed te kunnen pijpen.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten