Skip to content
23 reacties
7061 weergaves

Naakt omkleden met vrienden

Hoi ik vroeg me af of jullie je naakt omkleden met vrienden ik ken zelf nog niemand die dat doet ik zelf dus ook niet hoe doen jullie dat

Doei!

13 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • J17, ik heb wel eens vrienden laten klaarkomen. Zij mij ook. Maar dat is niet dat we het altijd doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • In het begin is dit misschien wat onwennig voor sommige onder ons. Ik ben van thuis naturistisch en dus geen probleem met naakt zijn. Maar zoals hier al gezegd groeit die gêne er wel uit.
    In de gemeenschappelijk kleedkamer en douches van de sportclub is naakt echt geen item. De ene is ongeschoren, de andere helemaal smooth maakt allemaal niets uit. Er wordt gewoon gedoucht en gepraat over de match en geen aandacht besteedt dat we allemaal naakt zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Doe het wel soms nog eens alleen met mijn beste vriendje als we gaan zwemmen met andere jongens of broertjes niet meer het begint te veranderen a

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • J17, hebben jullie ook seks samen dan???

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Bloot is bij mij en mijn vrienden heel gewoon. We hebben allemaal een pik en een kont. Niets om voor te schamen. De 1 is alleen iets groter dan de ander. Ook dat is normaal.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Met 2 beste vrienden kleden we ons gewoon naakt om en soms doen we Niels aan bij andere vrienden is het anders

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, sws met voetbal in de kleedkamer. En als we met de vriendengroep op vakantie gaan kleden we ook gewoon samen om als we gaan zwemmen of zo. De meesten van ons kennen elkaar ook al sinds de basisschool dus we hebben wel zo'n beetje alles van elkaar gezien

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit op voetbal en wij zijn gewoon bloot als we ons omkleden en gaan douchen. In de kleedkamer zijn wel stijve pikken maar hebben geen seks. 2 van mijn beste vriend zitten in het zelfde elftal en met hun doe ik wel dingen buiten voetbal om. Het begon met fappen, eerst ons zelf, toen elkaar en hebben elkaar al vaker gepijpt. Ben niet verliefd op hun of zo, het is gewoon geil om te doen.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j12 Ook met andere jongens erbij of als jullie sex hebben.
    Ik douche ook naakt na sport en op school. Vindt andere jongens piemels zien wel spannend. vooral als ze dan een stijve krijgen als ik kijk. Zo heb ik nadien wel eens een jongen meegenomen naar huis en gepijpt. Dus ja, lekker kijken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik en mijn vriendje van 13 jaar zijn ook vaak naakt

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • J18 eens, als je echt vrienden bent ga je elkaar niet uitlachen omdat je een kleine piemel hebt

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als wij met vrienden gaan zwemmen dan is het omkleden in grote kleedkamer. Veel doen dan al van tevoren zwembroek aan dus zie je ze niet naakt maar alleen in boxer. Maar met afdrogen na zwemmen ja dan zie je even elkaars lul, maar niemand boeit dat echt. En met voetbal na trainen en wedstrijd doucht iedereen gewoon met elkaar en bij ons is het zonder onderbroek dus ja dan zie je elkaar allemaal naakt. Na de eerste keer ja dat totaal niet spannend meer. En ja er zijn er ook met kleine piemel.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20, Als dat echt je vrienden zijn, dan gaan die jou echt niet uitlachen als jouw piemel iets kleiner is dan de rest. Ik snap niet goed waarom iedereen zich zoveel zorgen maakt om de lengte van hun piemel, terwijl het mensen die het zien vaak eigenlijk niet kan schelen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • wat zijn er tog veel jongens onzeker over de lengte van hun pik. zo jammer want je kunt er tog niks aan veranderen. gewoon lekker naakt en naar elkaar kijken... heerlijk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ging vaak met de hele klas zwemmen dus toen deden we gewoon meisjes en jongens bij elkaar omkleden dus ik zag vaak hun piemel of vagina

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat doe je als een van je vrienden echt een kleintje heeft? Dat heb ik zelf en daarom vlucht ik altijd gauw als zo'n situatie zich voordoet

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • ik kleed me zo vaak mogelijk om (uit) met anderen: school - tennis - zwembad maar ja ik vind het ook leuk als anderen me naakt zien :p

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zit sinds mijn 12de op Karate, en na de training douchen we allemaal naakt, dus ja. En na de zwemles op school ook hoor. Af en toe krijgt de ene of andere (ik ook) wel een stijve, maar dat maakt ons niks uit. Beetje gegiechel, en dan met opzet laten zien.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar is nu niet echt iets gay aan hoor.
    Ons groepje van de zwemvereniging doucht altijd samen, in ons blootje. Fijn! Het klinkt misschien raar, maar ge gaat daardoor elkaar beter vertrouwen. Het is fijn om uw vrienden in hun blootje te zien. Het is bijna zo een beetje van 'nu kent ge al mijn geheimen, en ikke de uwe'. En als er al eens iemand een stijve heeft, dan is dat gewoon grappig en niks om u voor te schamen want iedereen krijgt er wel eens eentje :-)

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals anderen al zeiden kom je eigenlijk niet zo vaak in die situatie, maar ik heb er geen probleem mee. Ik heb het bijvoorbeeld wel al gedaan toen we gingen zwemmen en we gewoon een grote omkleedruimte genomen hadden. Maar ik snap wel waarom je vrienden dat nog een beetje raar vinden. Op jullie leeftijd verandert jullie lichaam nog volop en dan moet je er eerst zelf nog wat aan gewend raken. Wanneer je eenmaal door die fase heen bent denk ik dat je wat milder wordt op dat vlak en wat minder preuts.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten