Skip to content
5 reacties
830 weergaves

Shirtless slapen en sowieso natte droom

Telkens als ik zonder shirt in m'n boxershort slaap, heb ik een natte droom of trek ik me af in m'n slaap. Nog mensen die dit hebben? Hoe los ik dit op, want ik zou namelijk graag vaker in m'n boxershort slapen.

18 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Ja, trek je even af voordat je gaat slapen. Dan is de kans dat je een natte droom krijgt wel kleiner, over het algemeen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet je 's avonds aftrekken voordat je gaat slapen zodat je ballen leeg zijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had vroeger ook een gelijkaardig probleem toen ik begon bloot te slapen. Ik had toen altijd zo een stijve dat ik niet in slaap viel, maar na een tijd ben ik het gewoon geworden en nu is het echt niet vreemd meer voor mij. Ik denk dat je het gewoon moet blijven proberen, en vooral niet toegeven aan het aftrekken, want anders gaat dat je gewoonte worden en ga je er niet vanaf geraken. In plaats van af en toe eens te proberen en dan te stoppen omdat je weer een natte droom hebt gehad, moet je misschien eens verder gaan en die natte dromen tijdelijk negeren. Na een tijd gaan die vanzelf wel weg.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • lijkt me sterk dat het door shirtless komt maar dan doe je tog gwoon shirt aan? Heb er zelf geen last van, wel odol vaak en heel soms natte droom maar ik slaap gewoon altijd naakt!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als jij zonder shirt en in je boxershort in bed kruipt dan krijg jij een natte droom. Wat is het verschil met hoe je daarvoor sliep en geen natte droom kreeg? Wel een shirt? Een pyjamabroek?
    Vind jij het spannend om alleen in je onderbroek te slapen en heb jij al een stijve als je in bed stapt? Misschien is het dan gewoon een kwestie van wennen. Zoveel jongens slapen in hun onderbroek of gewoon bloot en hebben nergens last van. Soms is bloot slapen zelfs minder opwindend dan in je onderbroek.
    Misschien dat blootheid en seks voor jou nog hele spannende dingen zijn die jou libido wakker maken.
    Als jij je aftrekt voor je gaat slapen, misschien dat je er dan minder last van hebt, maar misschien dat het dan minder spannend is om in je onderbroek te slapen ;-).

    Een beetje vervelend is het wel natuurlijk, maar als je 's morgens toch een schone onderbroek aantrekt, dan kan je het ongemak afwegen tegen de nachtelijke opwinding ;-). Ik denk dat het met de tijd wel minder wordt, gewoon volhouden als je in je onderbroek slapen zo fijn vindt.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten