Skip to content
14 reacties
3006 weergaves

Stripspelletje maar geen poker

We xillé deze deek met 3 jongens en 3 meiden een heel spannend spelletje gaan doen met strippen en dares. Geen lichamelijk seks contact maar verder mag alles
Iedereen moet dus naakt worden maar geen poker. Hebben jullie dat al gedaan of een goed idee?

18 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • @ts hoe is het geweest?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Eigenlijk kun je hier bijna alle drankspelletjes voor gebruiken. In plaats van een shotje doe je nu een kledingstuk. Bijvoorbeeld Avatar: Iedereen moet aan het begin van het spel een Avatar op zijn blaadje tekenen. Dit personage moet een bekend persoon zijn. Je kunt bijvoorbeeld een artiest, een sporter of een stripfiguur tekenen, dit mag je helemaal zelf bepalen!

    Vervolgens ga je elkaar vragen stellen over elkaars Avatar. Dit doe je met de klok mee. Wanneer je op een gestelde vraag ja moet beantwoorden, dan moet je een kledingstuk uittrekken. Raad jij de Avatar van een andere speler? Dan ben je vrij! Wordt jouw Avatar geraden? Dan moet je twee kledingstukken uitdoen en een nieuwe Avatar verzinnen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben die 1e j18 nog een keer:
    @j17: jah zoek maar eens meiden. Bij ons is dat makkelijk gegaan, ik ga zomers altijd naakt zwemmen met een gekleed meisje (bij ons is een zwembad waar dat kan en mag!) Die kende mij dus al, en dat vertelde ze aan vriendin en toen kwamen we op het idee. Met corona was er niet veel te doen en bij mij thuis is er een grote man-cave waar we vaak met een groepje samen komen en zo kwamen we tot een groepje van 8 (niet allemaal tegelijk) die dit soms doen. Beetje drank erin helpt ook goed :p
    @ts: snap dat twister voor jullie niet werkt. jenga diuurt voor ons te lang. het kan ook met kaarten: 3-4 spellen schudden en per kaart wat verzinnen (vrouw= meisje wat uit / heer jongen / 7 keren verzin maar wat leuks. Dat van roullette vonden wij ook goed idee, daar gaan wij ook wat mee doen. Wij denken zelf zoiets van: Rood alle meiden wat uit / Zwart alle jongens, maar we kunnen vrijstelling zelf inzetten met fiches op even/oneven of per kolom we zijn nog even wat leuke regels aan het verzinnen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier weer. Ik zal het zondag beschrijven, vooral hoe de slipjes waren, ze begrijpen dat ze heel klein moeten zijn. @M21
    Het ging heel spontaan @J17, ik ken een van die jongens wat beter (nog nooit naakt) en ineens was er het idee, maar met groep is leuker. Ik vond twee vriendinnen en hij twee vrienden die ook wilden. Veel willen of durven niet. Een van mijn vriendinnen deed gisteren met ons wel mee, maar niet met jongens omdat ze een vriend heeft. Je kunt wel zeggen en afspreken dat er geen seks is, maar er zal toch wel wat opgewonden raken. Dat hoop ik ook.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk hoor dat vooraf de spanning opvoeren en een beetje dirty talk. Leuke oplossing voor het bh probleem ook. Kunnen jullie geen tanga ofzo voorschrijven, waar hun piemel niet goed in past? Dat is nog opwindender dan simpel naakt. Vergeet je niet hier te posten hoe het is gegaan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb met vrienden ook wel eens geprobeerd met meiden stripspelletjes te spelen. Dat willen ze nooit. Hoe vinden we meiden die dat wel willen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • De tios van M21 en J16 heb ik nog gelezen voor het uitproberen van gisteravond. Ook daar hebben we veel aan gehad. De twister om te strippen is met 6 mensen uiteraard niet bruikbaar. Zels bij 2X3 zir je bij elkaar toch op plaatsen die niet de bedoeling zijn. Dat doen we dus niet. Wel gebruiken we de twister voor de opdrachten. Die doen we met twee tegelijk maar ieder op zijn eigen helft. We hebben een paar vaste en de laatste doen we met de roulette.. En de kledingstukken uit gaat simpel met die dobbelsteen.. de jongens moeten als 6e kledingstuk in plaats van bh een slipje onder hun boxer of short. Moeten ze maar kopen als ze dat niet hebben, ze hebben tot zaterdag.. het uitproberen was overigens lachen van begin tot eind. We gaan het zeker nog een keer doen. Met die jongens is er veel meer spanning, die gaan we vanaf nu opvoeren.. Vooral die kleine slipjes zijn we erg naar benieuwd. Ze waren overigens gelijk OK met ons voorstel..

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier. Het probleem is dat veel spelletjes niet werken met zes personen en we willen graag met een groep bezig zijn. We kunnen kleine dingetjes doen waarbij alleen de verliezer iets uit doet. Dat kan ook met die dobbelsteen. Bij lange spelletjes doet alleen de winnaar niets uit. We denken aan 5 kledingstukken en daarna 5 naakt opdrachten. Die kunnen op een Twister mat die heb ik.
    Als de eerste alle opdrachten heeft gehad is het einde, maar dan moet iedereen al een poosje naakt zijn, denk ik. Kijken hoe we opdrachten met twee op die mat kunnen krijgen. Liefst jongen met meisje natuurlijk. We gaan met de drie meiden en een vierde vriendin vanavond proefdraaien, maar meer ideeen graag.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 18. Met die dobbelsteen doen we ook. 1= zelf wat uit, 2=linker buur, 3=rechter, 4=een kiezen, 5=twee kiezen, 6=zelf wat aan.
    Opdrachten altijd met twee, als meisje opdracht heeft moet ze jongen er bij kiezen en omgekeerd. Geeft altijd leuke reakties.
    De eerste keer met nieuwe mensen is best een beetje eng. Als je het weer met dezelfde doet ben jij blij als je in je blootje aan je wijntje zit. Als de verwarming maar drie graden hoger staat,

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Strip-twister! Hebben we eens gedaan, heel erg plezant! Wel alleen maar doen met heel goede vrienden :-) .
    Broer en ik en beide onze beste vrienden, al een tijdje geleden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat wel eens met Trivial Pursuit gedaan. Dus vragen over onderwerpen en een fout antwoord kost een kledingstuk dat via een strip dansje moet worden uitgedaan. Ik heb het met een groep en ook een keer met alleen een jongen gedaan. Die jongen had me wel al topless gezien dus mijn BH telde gelijk aan zijn T-shirt. We deden dus ieder 5 kledingstukken. Daarna komen dan opdrachten. Dat kan van naakt de gang op als je in studentenhuis woont tot plassen in een emmertje zijn. Met meer zijn erotische bewegingen en poses erg leuk, omdat er dan opmerkingen komen. Ook verplicht heel beschamende vragen eerlijk te beantwoorden kun je doen. Bedoeling is natuurlijk harde piemels en tepels en nat down under. Allemaal dus wel op een handdoekje. Iedereen moet zich tijdens het spel wel aan de grenzen houden. Toen ik het voor Corona wel eens met acht heb gepeeld zijn er daarna wel een paar met elkaar naar huis gegaan. Je leert elkaar wel heel goed kennen dus je kijkt daarna anders naar elkaar dan daarvoor. Met die jongen heb ik het tijdens Corona gedaan, eigenlijk uit verveling. Na een paar keer hebben we de grenzen maar als vervallen verklaard..suc6 dus, maar je komt toch wel vertellen hoe het is gegaan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het één keer met dzjenga (of hoe je dat ook schrijft (spelletje met houten staafjes op elkaar)) gespeeld. Elke keer als de stapel omviel moest de persoon die daarvoor gezorgd had iets uitdoen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb dat al paar keer gedaan, kan met alle spelletjes wel een stripversie ervan maken! elke keer dat je verliest iets uit. spin de bottle kan ook. Of dobbelen, dan kan heel veel: bijvoorbeeld: Bij 1 wat uit, bij 2 de buur rechts, bij 3 de buur links, bij 4 iets weer aan, bij 5 eigen keuze wie wat uit moet, bij 6 nog een keer gooien. Maar je kan dan alles zelf ook anders invullen. Wij doen ook vaak strip-Twister, echt heel leuk

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mens erger je niet

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten