Skip to content
108 reacties
13382 weergaves

Waarom geen zwemslip?

Maar weinig jongens dragen op het strand een zwemslip of andere strakke zwembroek. Maar waarom durven jullie dat niet?
Wordt hij te klein in zee? Verlegen dat we wat zien? Bang voor erectie? Vind je het gay staan? Past er niet in (opschepper).

18 jaar
2 jaren geleden

108 Reacties

  • Die string van asos ken ik. Heb hem ook in het rood.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22 Het was geen string :) Ze heeft gewoon humor, mijn schatje. Ze kwam aanzetten in een zwart skaterjurkje (haar omschrijving, ik heb het haar gevraagd, omdat ik het zo leuk vond staan) en haar eeuwige Dr. Martens. Toen we op het strand kwamen plofte ze in het zand neer en ging om haar gemak zitten kijken tot ik een laken voor ons had geinstalleerd en me tot op mijn zwembroek had uitgekleed. Pas daarna kwam ze naast me zitten en begon ze eerst haar schoenen uit te trekken. Toen ze eenmaal zover was deed ze haar tas open en kwam er een felgekleurde surfshort boven die ze snel aantrok onder haar jurk. Pas daarna ging het jurkje uit en wist ik niet waar ik eerst moest kijken, naar haar enorme grijns of haar leuke kleine blote springtietjes. Het was een leuke middag (en vandaag op school vond ik haar nog mooier dan anders).

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22 Ik heb echt geen idee wat zij zal dragen, dat draagt alleen maar bij aan de voorpret. Ik heb een balletje opgegooid toen ze over mijn zwemkleding begon, maar dat werd vakkundig genegeerd. Ik kan alleen maar hopen dat jij gelijk hebt. En wat die ruimte betreft, been there, survived the challenge :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk dat veel mensen zich weer klaarmaken om dit weekend naar het strand te gaan. Ik ben geen stringliefhebber jongen 17, maar alles wat anders is dan die zwemtenten juich ik toe, dus ga heerlijk met haar in je string. Weet je al wat zij doet ? Ik gok op ook een string anders deed ze niet geheimzinnig. Je weet dat je in een string niet veel ruimte over hebt toch..dus kijk uit.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo heb je geen vriendin en zo ben je weer van de straat. Lang verhaal in een paar woorden, de vlam is overgeslagen met een meisje uit een parallelklas. Nooit gedacht dat ze mijn type zou zijn, omdat ze er nogal alternatief, zeg maar zwart bij loopt altijd. Je kunt je al eens vergissen. Ik zal maar niet beginnen vertellen hoe mooi en lief en knap etc ze is, want dat geloven jullie zo ook vast wel. Op school zien we elkaar natuurlijk veel, maar daarbuiten is het er nog niet echt van gekomen. Nou geven ze voor het weekend mooi weer af en we hebben een soort van afgesproken om zondag samen naar het strand te gaan. Ik vind het wel spannend, want ik heb haar eigenlijk alleen nog maar in haar baggy schoolkleren gezien en zij mij blijkbaar wel in het zwembad vorig jaar. Ze vroeg me heel 'cheeky' of ik echt die gast was die vorig jaar in een string rondliep namelijk. Dat heb ik natuurlijk niet ontkend, maar ik kreeg er ook niet echt hoogte van wat ze er nu van vindt, ze grijnsde er alleen maar een soort van bij. Dat zien we dan zondag wel, want ik heb besloten dat ik nu niet meer terug kan. Als ze het echt niets vindt had ze het waarschijnlijk wel gezegd. Omdat ik niet teveel af wil steken bij haar look, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een zwarte string te kopen in plaats van de veelkleurige die ik al had. Bij Asos had ik een leuke gezien die niet duur was, dus die heb ik besteld. Haal ik hem net uit de verpakking, blijkt dat ik niet zo heel goed heb gekeken naar het plaatje (of me gewoon heb vergist bij het bestellen, dat zou ook nog wel kunnen), maar het is wel een heel klein modelletje. Achteraan zelfs geen driehoekje, maar gewoon alleen een koordje dat zo aansluit op de band die om mijn middel gaat. Het staat me wel leuk vind ik zelf, maar ik kan niet ontkennen dat ik toch nog een klein beetje twijfel. Wat zouden jullie doen in mijn plek, of denken als je mijn date was?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn reactie is niet geplaatst. Maar ik merk het prive ook. Mijn vriend draagt het liefst een zwemslip en als onderbroek ook een slip. Met mij en bij mij draagt hij dat wel gewoon. Alleen met vrienden durft hij dat dus weer niet. Bang voor reacties en dat het als gay gezien word. Ik vind het juist beter staan dan een boxer of zwemshort. In het begin moest ik even wennen omdat ik niet beter weet dat jongens boxers en shorts dragen. Maar nu hoop ik dat hij het straks ook meer durft te gaan dragen. Als het nou als gewoon en normaal gezien gaat worden zou veel beter zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het short versus speedo probleem kan alleen maar opgelost worden door de overheid. De minister van volksgezondheid moet een wetsvoorstel naar Frans model aan de Kamer voorleggen waarbij shorts gebannen worden uit de openbare zwembaden. Daarna volgen de stranden vanzelf wel. Vijf minuten politieke moed volstaan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo duidelijk een situatie waarbij alle jongens op elkaar wachten. 90 procent voelt zich beter in de strakke zwembroek of slip, maar nog geen 10 procent doet het. Ook de meeste meiden en vrouwen vinden het leuker. We begrijpen best dat er uit het koude water vaak maar een wurmpje in zit en dat er wel eens een stijve ontstaat. Hoe meer er uit die tentshorts stappen hoe vaker je dat ziet en hoe gewoner dat wordt en als je je er echt voor schaamt stap je even de zee in of ga je op je buik liggen.
    Dan hebben we nog de angst om voor gay aangezien te worden. Dan hebben er in het buitenland wel veel meiden een vriend die gay is. Ik ook dan. Het wordt niks met jullie, stelletje mietjes die zich schamen voor hun eigen piemel…

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag zelf geen zwemslips, ondat je deze nog niet veel ziet tijdens zwemmen. Wel draag ik zo nu en dan slips als onderbroek

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het liefst zwem ik naakt aangezien dit vrij raar is de meeste stranden of zwembaden dan maar een lekker los zittende zembroek voor de vrijheid uiteraard geen onderbroek

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou wel een zwem slip willen dragen maar niemand doet dat en ze zijn alleen online of in sportzaken te koop.
    Stel dat je als enige jongen in zo'n slip gaat rond lopen in een zwembad of op het strand.
    Val je nogal veel op hè.
    Ik zou me niet snel schamen voor een stijve lul.
    Maar in zo'n slip valt het wel erg op ??

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad. Daarom schreef ik ook dat je maar moet dragen waar hij/zij zich goed bij voelt. Het kan dus best zijn dat je liefst een zwemslip of -string wil, maar je hier niet goed in voelt door je omgeving/gezelschap
    en toch wat anders aantrekt waar jij je op dat moment wel goed bij voelt.
    In een andere omgeving of met anderen ( of niemand) erbij draag je wel wat anders.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hé wat naar, typ ik gisteravond na een lange autorit een heel verhaal, wordt het gewoon niet geplaatst. Wel jammer.   Van de redactie Het kan zijn dat jouw verhaal niet aan de regels voldoet. We zijn tegenwoordig ook iets strenger op 'fakers" die eerst als meisje 16 en dan als jongen 20 en dan weer als meisje 14 plaatst. Die verwijderen we ook

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag nooit een zwemslip omdat als ik een stijve piemel je dat dan echt wel kunt zien en dat wil ik niet. Ik draag als ik ga zwemmen altijd een zwembroek met langere pijpen.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja okee @ andere jongen van 21. Maar je kan niet ontkennen dat mensen kuddedieren zijn. Overal en zeker op het strand. Als iedereen (vrienden inbegrepen) op het strand een short draagt, ga ik niet als eenling in een string lopen. Dat is vragen om commentaar en gegniffel. Geen zin om als eerste mijn kont boven het maaiveld uit te steken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad. Wat de modetrends zijn vind ik ook niet belangrijk. Iedereen moet dragen wat zij/hij liefst wil.
    Een shortje, een slip of een string, met of zonder topje, je bepaald zelfs waar jij je goed in voelt, niet een modetrend, je omgeving of mensen op het strand die je niet eens kent.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou, dan ben ik maar niet modieus :) Gelukkig heb ik straks wel weer gewoon bruine billen (en een sexy tanline). Alle gekheid op een hoop, iedereen moet natuurlijk dragen wat hij of zij zelf wil, maar het zou best wat minder veroordeeld mogen worden wanneer je iets verkiest dat niet iedereen draagt...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Helaas @j19, is de modetrend zomer 2022 voor het strand voor jongens en mannen alweer van die gigantische Hawaiaanse baggy surfshorts. Van de boven navel tot de onder knieën. Liefhebbers van blote strakke mannelijke bilpartijen zullen alweer niet aan hun trekken komen. Alweer brute pech voor de meiden en de gay strandbezoekers. Sorry dames maar het is niet anders.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wie nu nog op het strand of in het zwembad rondloopt in een grote surfshort, die loopt behoorlijk achter.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zwemstring is mooi wat mij betreft maar zie bij ons echt niemand die dit draagt. Zowel mijn zus als mijn vriendin vinden de 2 die ik heb mooi en toch zal ik me deze zomer beperken tot zwemslips buitenhuis.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten