Skip to content
6 reacties
1013 weergaves

Gay?

Ben je als je mannen aantrekkelijk vind, en er wel wat mee kut. Doen maar nooit verliefd zou worden op een man omdat het alleen seksuele aantrekkingskracht is?

23 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Hetero mannen kunnen best mannen aantrekkelijk vinden, er zijn genoeg vrouwen die dat ook vinden van andere vrouwen. Echter als je verder gaat en er seks en/of verliefdheid is dan ben je volgens de termen bi of homo.
    De vraag is alleen moet je zelf wel een label willen geven.

    Ik heb zelf graag seks met mannen maar voel ging verliefdheid voor mannen ik geef me zelf niet echt een label. In sommige gevallen moet je een zelf een label geven en dan is het bi om dat het volgens de termen is. Maar probleem is meer dat bij bi iedereen het idee heeft dat je ook verliefd wordt op mannen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In vakjes denken of namen kleven vindik niet zo interessant. Belangrijker dan een label is hoe jij je voelt. Wat jij wil. Wat jij wil doen.
    Ik denk erover zoals @j22 hierboven.
    Ik ging op vakantie met een vriend en we mmoesten een kamer en bed delen. Na enkele dagen was er onverwacht contact, dit voelde goed en ging verder.
    Uiteindelijk hadden we de rest van die vakantie elke dag seks met elkaar. Het voelde goed, zonder veel woorden en zonder gedoe. Dit ging best ver, maar het voelde totaal niet fout. Hij kon het ook heel luchtig en naturel aanbrengen. Ik genoot maar voelde me niet gay. Na die vakantie stopte het even spontaan zoals het was begonnen en ook dit voelde logisch aan. Een tijdje later had ik een relatie met een leuk meisje.
    De volgende zomer gingen we opnieuw samen op vakantie, mijn relatie was al een tijd spaak gelopen.
    We namen de draad terug op en hadden opnieuw spontaan seks met elkaar. Dit voelde meteen vertrouwd, niet raar of gay.
    Kortom ik denk dat je homo bent als je als jongen gevoelens hebt voor een andere jongen, dat je verliefd kan worden op een jongen. Experimenteren en wat meer hoeft niet meteen iets over uw geaardheid te zeggen, wel hoe je tegenover seks staat.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er moeite mee om iedereen in een hokje te plaatsen, wanneer is iemand gay, bi of hetero. Ik heb een goeie vriend en geregeld slapen wij bij elkaar, gewoon in één bed en een goede vrij partij en klaarkomen is voor ons beide geen probleem. Wij vinden niet dat wij gay zijn, want wij vinden meisjes ook aantrekkelijk. Wij zien het wel, wij genieten nu volop.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoewel het een hokje is vind ik mezelf hetero. Toch wordt ik ook wel geil van als ik een stijfe pik zie, bijvoorbeeld in de douche van de sportschool of zwembad. Of als ik merk dat iemand naar mij zit te kijken, soms gaan we dan samen rukken. Als ik eenmaal klaar gekomen ben is het gevoel weer weg en ga ik gewoon weer verder met de dag.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind jongens super aantrekkelijk, ik denk wel dat ik gay ben. Ik heb het wel met een meisje gedaan en dat was ook lekker. Maar sex met jongens vind ik spannender, maar ik weet het nog niet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • seksualiteit is een spectrum man. Je bent denk ik niet gay. Maar hetero zou ik je ook niet noemen....

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten