Skip to content
8 reacties
2741 weergaves

interesse in naakt yoga

Ik volg al enkele jaren yoga in onze studentenstad (Brussel). Laatst werden we uitgenodigd om deel te nemen aan Bikram Hot Yoga. Ik vond t erg geil om hieraan deel te nemen. In een warme ruimte draagt elke deelnemer enkel een speedo. Laatst fantaseerde ik om te experimenteren met naakt-yoga. Weet niet goed hoe hieraan te beginnen. Heeft iemand hier ervaring mee? Dank voor jullie berichten

23 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • @J18 Ik vermoed dat je hier geen reclame mag maken, maar in Berchem (Antwerpen) kan dit. Misschien dat je dit zo kan vinden?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @j18: Naakt zwemmen kan in ieder geval wel. Bij ons in Amsterdam zomers zwembad buiten 2 keer per week smorgens en er zijn ook paar zwembaden waar het binnen kan ... wel veel oudere mannen maar ook vrouwen en ook wel wat jongeren ... ik doe dat best wel vaak. alleen met corona veel dicht geweest, hoop dat alles nu weer opstart!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken niets van yoga maar zo'n naaktyoga vind k wel pokkegeil. Weet wel niet of ik het zelf meteen zou durven doen. Aan de reacties te lezen zijn er wel clubs waar dit kan. Heeft iemand van jullie adresjes? of websites? ik ben van België (vlaanderen) Heel veel dank!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Yoga zegt me niks. Naakt sporten lijkt me wel geil...Ik ben gay, dus naakte lijven zouden me wel opdraaien. Ik weet wel niet of dat echt bestaat.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • In Amsterdam heb ik tijdens mijn studie naakt yoga ervaren. Ik vond het erg spannend om me bloot te geven. Het is me erg goed bevallen. Naakt zijn is erg bevrijdend. Ik ben er erg door gegroeid. Bevrijd! Ik vind het erg fijn dat Ik me nergens meer voor hoef te schamen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben ook s naar zo'n yoga geweest in zwemslip. Naakt nog nooit gedaan. weet niet of ik t leuk zou vinden. Al die blote lijven en dan een stijve pik krijgen. ?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik studeer in Gent en volg al een tijdje Yoga in een privaat groepje meisjes.Jongens zijn daar niet toegelaten omdat het geen voyeuristisch gedoe mag worden.
    Naakt-yoga is er een beetje toevallig ontstaan nav een saunabezoek, waar je les kon volgen bij een echte yogi. Met enkele vriendinnen volgden we deze yoga-lessen en sindsdien komen we wekelijks samen, afwisselend op elkeens kot.
    Voelt heel bevrijdend aan. Ik hou van naakt-zwemmen, sauna en naturisme. Yoga naakt is dus logisch voor mij. Een vriend van een van ons wil nu meedoen. We geraken er niet uit of we dat gaan toelaten.
    Veel succes!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen idee. Mijn hobby is schaatsen en op de ijsbaan is eigenlijk nooit iemand naakt.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten