Skip to content
6 reacties
2927 weergaves

Hoe gevoelige eikel terug krijgen

Hoi alle jongens,
Ik ben een jaar of 4, 5 geleden besneden en ik merk dat mijn eikel steeds minder der gevoelig word.
In het begin deed het was hij erg gevoelig en nu niet meer.
Ik kan er nu gewoon met mijn vingers eroverheen wrijven.
Op het punt van klaarkomen is hij wat gevoeliger en daarna ook.
Iemand een idee om mijn eikel gevoeliger te maken?

20 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • @ts Laat nog eens weten of je eikel gevoeliger is geworden, als je bvb een tijdje een crème gebruikt om erop te smeren.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik las dat sommige jongens hun eikel dagelijks insmeren met een vochtinbrengende crème, bvb body lotion. De jongens die dat een tijdje hadden gedaan, kregen daardoor een gevoeliger eikel. Het proberen waard, denk ik!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Die mindere gevoeligheid vind ik juist prettig. Andere jongens die niet besneden zijn hebben veel sneller hun orgasme en dat is het over. Maar echt intens is het niet heb ik gemerkt. Na een paar uur "moeten" ze weer. Bij mij duurt het vaak wat langer, maar als het er dan is, is het heel erg lekker en kan ik weer even door.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden en mijn eikel is ook minder gevoelig geworden in de afgrlopen jaren. Ik kan er ook gewoon over wrijven met mijn vingers en vastpakken enzo.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben helaas ook besneden om medische redenen van een vernauwde voorhuid enkele jaren terug en zit nu met hetzelfde probleem had ik het op voorhand geweten had ik het nooit laten doen.
    Ik gebruik nu een apparaatje om je voorhuid langzaam maar zeker terug te krijgen en ben hier zeer tevreden van heb nu op een jaar tijd minstens 1cm terug gewonnen ik weet niet of de link hier mag gepubliceerd worden daarom geef ik je naast de link ook even de naam mee zodat je het eventueel zelf kan opzoeken via google de naam is DTR n is de afkorting voor dual tension restorer link is : http://www.foreskinrestore.com/dtr.html

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet zenuwuiteinden passsrn zich aan tov de wrijving met ondergoed en broeken

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten