Skip to content
5 reacties
701 weergaves

Borsthaar

Hoi, ik heb dus best wel veel borsthaar en vrienden noemen me soms aap, maar wat vinden meiden hiervan? Moet ik het weghalen of laten staan?

16 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Dit moet dus geharst worden. Niet gaan scheren, daar krijg je alleen maar meer beharing van. Voor harsen moet je naar een schoonheidsspecialiste of waxsalon. Ik zou adviseren als je daar toch bent om meteen een full-body-wax te laten doen. Dan doen ze je helemaal van top tot teen, dit geeft het beste resultaat, heerlijk glad. Meiden zullen dit erg fijn vinden, en het straalt meteen hygiëne uit. Je hoeft je er niet voor te schamen want het wordt steeds normaler dat jongens zich ook laten harsen. Let op: het is wel pijnlijk als ze het doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin wil liever alles eraf. Vind ik een kleine moeite.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks moet voor een ander wat betreft jouw lichaam

    En dan nog iedereen heeft een andere persoonlijke voorkeur dus ook elk meisje. Bedenk weghalen geeft harde stoppels en soms ook ingroeiende haren, buiten laseren is het dus nooit echt weg

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat ook als ik er niks aan doe maar ik haal het weg

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Van die vrienden moet je ten eerste maar niet te veel aantrekken. Ze zijn je gewoon aan het plagen (of zijn gewoon jaloers dat jij wel kan kiezen of je wel of geen borsthaar wil en dat zij alleen glad zijn). Of je het moet weghalen is je eigen keuze. Zolang je het zelf niet storend vindt zou ik het lekker laten zitten. Als je echt een vacht krijgt kun je er misschien wel aan denken om het te trimmen tot een wat kortere lengte. Dan zie je wel gewoon dat je mooi wat borsthaar hebt zonder dat het onverzorgd eruitziet en het een heel oerwoud is. Borsthaar is iets mannelijks en mag je gewoon laten zien.

    En wat de meiden betreft. Daar kun je nooit wat van op aan. De een vindt het mooi en juist heel mannelijk de ander juist weer totaal niet. Dus ik zou me daardoor niet teveel laten leiden . (Wel weer dat een heel oerwoud meestal niet heel net wordt gevonden. Dus hou het wel bij)

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten