Skip to content
30 reacties
5554 weergaves

Urinoir story’s

Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt?

16 jaar
2 jaren geleden

30 Reacties

  • @j17: lijkt mij juist geil als er een meisje naast me komt staan. Dan zou ik juist langer blijven en mezelf aftrekken, zij staat in het jongens-wc dus moet kunnen ben benieuwd of ze dan ook blijft kijken y

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het raarste wat ik ooit bij een urinoir heb meegemaakt was deze zomer. Ik was aan het plassen en plotseling kwam er een meisje naast mij bij een ander urinoir staan en begon ze te plassen. Ik denk dat ze een plastuit gebruikte. Was heel ongemakkelijk om zo te plassen, en ik ben ook snel weggegaan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het raarste wat ik meegemaakt gen is dat een jongen wat naast me stond naar mijn piemel keek, maar ook meteen zei dat ik niet naar zijn piemel mocht kijken...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @j17: jah een goot, zon lange bak waar je met een paar naast mekaar kan staan om in te pissen. hebben ze in NL soms ook, hier in de stad in ieder geval wel bij een paar zaken. Ik maak hem vaak stijf en kijk ook naar andere
    @ts: gekste wat ik heb meegemaakt was bij een brouwerij in Brussel. Daar was een toiletjuffrouw die in het toilet op een stoel was en gewoon bleef zitten, ze keek gewoon naar mn lul terwijl ik stond te pissen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zag een keer de pik van een jongen die bij een urinoir stond te plassen. Hij stond er een eindje vanaf, dus ik kon hem goed zien. Hij was best groot. Ik vond het lekker om te zien.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @j17 masturberen bij een pisbak zonder dat het opvalt: dan zul je langzaam moeten bewegen, denk ik. Anders valt het te veel op. Of meer je pik strelen dan echt trekken.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @J16
    Wel geil. Ik zie jammer genoeg nooit een lul

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij de urinoirs van een camping waar ik toen tijdens de zomer op vakantie was heeft er weleens een jongen voor redenen die ik nooit begrepen heb zich plots van zijn urinoir, die op een meter of zo van die van mij verwijderd was, afgedraaid en begon die in mijn richting te plassen op de grond. Hij heeft mij gelukkig niet geraakt, maar ik heb natuurlijk wel alles gezien. Ik denk dat hij oftewel gewoon aandacht zocht door mij lastig te vallen, oftewel een beetje dronken was. Heb hem nadien niet meer opnieuw gezien.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @J14
    Hoe masturbeer je bij pisbak zonder dat opvalt?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • bij de pisbak

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @J14
    Stond je bij pisbak of in hokje?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17
    Ja precies, alleen durf ik zelf niet te rukken bij urinior

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J15 je kan dan toch gewoon in de pisbak kwakken? Spoelt gewoon weg

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20 als je aftrekt bij het urinoir waar laat je dan je sperma?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • In het zwembad kreeg ik een keer vlak na t pissen een stijve en ging ik maar masturberen omdat ik anders lang moest wachten tot ie weer slap werd.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @J18
    Goot?
    Krijg je stijve?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J16, in Duitsland is dat ook zeldzaam hoor, denk ik.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • In een openbaar toiletgebouw naast de snelweg in duitsland kwam ik eens binnen en toen stonden er 3 mannen te rukken, ze schaamden zich nergens voor. Was wel gek maar toch ging ik toen meedoen. Aparte ervaring, maar wel leuk. In nederland is zoiets heel zeldzaam denk ik

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het leuk als je elkaars pik dan kunt zien. In sommige landen hebben ze geen tussenschotjes en kan dat beter. Of als er een lange goot is om in te pissen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @J16
    Snap ik haha
    Maar dat zou kunnen omdat ik gay ben?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten