Skip to content
16 reacties
4998 weergaves

Spelletje in de kleedkamer

Wij hebben na de voetbaltraining in de kleedkamer eens een leuk spelletje gedaan. Hoe het precies tot stand kwam weet ik niet meer precies. We gingen eens om de beurt per 2 sabelen (zo naar links en naar rechts bewegen zodat onze piemels tegen elkaar tikten) met onze piemels en wie als eerste een stijve kreeg viel af. Zo tot er 1 iemand over bleef (de winnaar dus). Wie heeft er nog al zo'n spelletjes gedaan met vrienden/sportclub? Het was wel een leuk spelletje. Is voorlopig nog maar 1 keer gebeurt. Verder trekken sommige jongens (of heel soms allemaal) wel samen af onder de douche... Ik wil echt graag weten of wij de enige zijn 🤣

15 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • met het hele elftal kan wel natuurlijkj maar lijkt me sterk en heb ik in ieder geval nog nooit meegemaakt.
    ik zit op hockey en heb ooit wel eens met 2 andere jongens apart uit mijn team onder de douche gesabeld. We kregen alleen alledrei zowat tegelijk een stijve en gingen maar gewoon door en een winnaar was er dus niet. Het was wel spannend om te doen om je piemel tegen 2 andere aan te voelen. ik moet zeggen dat onze piemels ook wel op elkaar leken. net zo groot met een lange voorhuid en nog niet veel haar erboven.
    het was superfijn en zou het zo weer doen als het zou gebeuren

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat wat ik nu vertel was geen spelletje en het gebeurde in school. Een tijd geleden, tijdens het omkleden na de les l.o. was er een jongen de hele tijd aan z'n piemel aan het frutselen. Het was zelfs zo erg dat hij op een gegeven moment de douches inrende om iets te laten lopen als je begrijpt wat ik bedoel. Een paar jongens waren erachter gelopen en hebben hem goed uitgelachen en belachelijk gemaakt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hz wordt er gelijk gezegd dat het niet waar kan zijn? Snap ik niet. Velen kunnen t zich niet voorstellen. Met een heel elftal niet, maar met een paar jongens die zo’n spelletje spelen zou goed kunnen. Ik heb met 3 vrienden waarvan mn vriendje er 1 is seks met elkaar. Ook niet waar denken er velen. Er gebeurt meer dan velen beweren. Ik geloof je j15

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • @J18 nou ik zat eerst in een team waar veel met boxer aan douchten en op school doen ook veel dat. In dit team gaat iedereen gewoon in blote kont.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij ons bij de volleybal doucht iedereen (iedereen die daar tenminste doucht, sommigen doen dat thuis, wat ik een beetje vies vind) wel naakt, maar zoiets als bij de TS is er nooit gebeurt. Het meeste wat er ooit gebeurt is, is dat iemand ooit een stijve heeft gehad maar dat was een beetje expres als grap bedoelt. Er is nooit afgetrokken geweest of een seksueel spelletjes gehouden of zo.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @ J16 waarom zeg je 'dat het al heel wat is dat iedereen in zijn blote kont doucht'? Was dat niet altijd zo en wat was daar het probleem?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J16 dat is wel geil met die fleslight. Bij ons wordt niet afgetrokken. Tis al heel wat dat iedereen in zijn blote kont doucht bij ons.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Buiten naakt douchen en dat er soms afgetrokken wordt gebeurt er bij ons vrijwel niet echt iets speciaals. Een keer heeft eens een jongen zijn fleshlight meegenomen. Hij gebruikte zn fleshlight en ik en nog een paar jongens stonden erbij te kijken en af te trekken

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij douchen wel gewoon allemaal naakt na voetbal en soms doen jongens wel hun voorhuidje ff terug voor de grap en dan wordt ie halfstijf. Maar de dingen die jij zegt heb ik nog nooit meegemaakt. Zou wel willen haha

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jammer dat ik niet kan bewijzen dat het echt is...

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik probeer me hierbij een voorstelling te maken maar het lijkt me hoogst onwaarschijnlijk. Ofwel een fantasie verhaal ofwel zijn jullie een gay elftal wat zwaar aan de coke is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat soort spelletjes zijn bij mij bij voetbal nog nooit voorgekomen. Aftrekken onder de douche is wel gewoon en dat doet bijna iedereen bij ons.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik voetbal al heel lang. Nooit gedaan in de kleedkamer. Ik ben bi en heb wel n paar keer gerukt met n team maatje bij hem thuis.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het zou me verbazen mocht iedereen ingestemd hebben om dit te doen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Geloof hier helemaal niks van eerlijk gezegd. ?? Maar ok, nee. Dat soort spelletjes heb ik nog nooit gedaan. Aftrekken in de kleedkamer al helemaal niet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Met een hele ploeg nooit gedaan. Wel als we met drie of vier in de kleedkamer,

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten