Skip to content
26 reacties
3973 weergaves

piemel kijken bij urinoir

Ik kijk wel eens naar piemels van andere jongens die naast mij staan bij een urinoir. Ben wel gay. Meeste jongens laten hem ook makkelijk zien.
Ikzelf vind het niet erg om bekeken te worden.

Zijn er hier ook hetero's die het niet erg vinden als iemand die gay is kijkt?

20 jaar
3 jaren geleden

26 Reacties

  • Pas maar op dat je niet bij de verkeerde gaat gluren, lol. In mijn school is er al een jongen in mekaar geslagen omdat hij naar de piemel keek van zijn gebuur! Niet alle jongens vinden het lekker om bekeken te worden tijdens het plassen! Hou daar rekening mee.

    Ik persoonlijk gebruik liever het toilet. Heb graag privacy (kan er beter van plassen).

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Denk dat iedere jongen wel naar piemels kijkt van andere jongens. Ik kijk alleen maar naar jongens en kijk niet alleen naar pikken maar ook naar kontjes.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • bro echt onbeschoft
    doe maar niet je bent echt een imposter

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • @J23, heb ik ook vaak. Als ik op school bij de urinoirs plas en iemand die ik ken mij aanspreekt of wacht tot ik klaar ben met plassen lukt het gewoon niet meer. Ik ben zelf hetero dus aan het homo zijn zal het niet liggen. Het jaagt me gewoon enorm op als mensen op mij wachten terwijl ik plas. Het is niet eens dat ze iets zien of zo. Dat is niet wat mij lastig valt, maar gewoon het feit dat ze daar zijn. Het is al vaak gebeurt dat ik dan gewoon doe alsof ik klaar ben terwijl ik helemaal niets heb gedaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik wil niet Bekeken worden

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • @J23
    Heel herkenbaar, ik ben ook gay en kan eigenlijk helemaal niet pissen in een urinoir omdat ik dan helemaal blokkeer
    Misschien komt het omdat we gay zijn?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik zou wel willen maar ik moet helaas in mijn bak blijven kijken, ik moet mij echt super hard concentreren als het urinoirs zijn, zelf ben ik gay dus ik weet zelf niet hoe dat komt en heb er totaal geen probleem mee als mensen mijn lul zien maar als ik moet plassen moet iedereen mij gerust laten, niet tegen mij praten, niet kijken, anders komt het gewoon niet, soms moet ik heel dringend en dan sta ik daar 10 min tot buikpijn toe en toch wil het niet komen, ik snap zelf niet hoe dat komt want ik ben gay, als ik geil ben durf ik me zelfs aftrekken aan urinoirs, of zelfs een paar stappen achteruit doen dat anderen het goed zien, ik heb totaal geen gene en durf alles, maar toch tijdens het plassen is er een klik in mijn hoofd en dan lukt het niet

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J12
    Wie dan allemaal?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet gay maar heb er geen moeite mee vele hebben hem al gezien

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Het maakt mij niet uit als je kijkt. Ben zelf hetero maar kan niet zien of je gay bent natuurlijk als je naast me staat. Ik kijk zelf ook wel maar zie meestal niet veel. Je kunt beter in een grote kleedkamer kijken daar zie je meer :-)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik doe dat ook. Op school hangen er geen schotjes tussen, dus dat is makkelijk. Als ik met vrienden aan het chillen ben en er moet iemand pissen kijken we ook met z'n allen. Ik was afgelopen zomer met mijn ouders op vakantie in Frankrijk. Ging naar het washok om te pissen toen kwam er een donkere oudere jongen naast me staan en zag zijn lul. Slap was die van hem al bijna groter dan de mijne hard. We zagen elkaar daarna nog een paar keer, we keken naar elkaar en in het zwembad heb ik zijn pik vastgehouden. Meer is er niet gebeurd, chatten wel in het Engels en als ik 16 ben ga ik een keer naar hem toe en komt hij bij mij. Hij is 17 en woont net boven Parijs.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben gewoon hetero, maar ik weet me heel aardig 'welgeschapen'. Ik vind het spannend om te kijken naar de pikken van andere mannen die staan te plassen en ik heb er geen moeite mee om zelf gezien te worden als ik sta te plassen. Vaak knoop ik mijn broek helemaal open en doe ik ook de broekband open, dan kan mijn pik en vaak ook mijn zak gemakkelijk bovenover de rand van mijn boxer. Ik krijg vaak een stijve als ik zo sta te plassen, en ik trek graag mijn voorhuid omlaag dan ook. Ik wil er verder niets mee, val op meiden, niet op jongens. Maar, zien en gezien worden, leuk toch?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben hetero en kijk niet naar degene links of rechts van mij. Ik concentreer mij op het richten ;-). Iedereen mag van mij kijken wat hij wil, maar ik word er niet opgewonden van.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben gay, maar voel mij erg ongemakkelijk om naar links en rechts te kijken. Zelf nooit meegemaakt dat iemand mij benaderd heeft voor iets, zou niet eten wat te doen, ben nog maagd, dus durf dat nog niet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben ook homo als ik naar de wc ga ik meestal naar hokje maar bijvoorbeeld in de sportschool krijg ik graag naar de piemels van andere.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij mag iedere jongen kijken hoor. Tot ongeveer 22 vind ik het wel oke, daarboven vind ik het te oud.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dat zomaar ongevraagd naar andermans piemel kijken aan de urinoirs eigenlijk voyeurisme is. Geef mensen toch een beetje privacy als ze zich aan het ontlasten zijn.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het soms wat lastig aan urinoirs zonder tussenschotjes want dan krijg ik het wel eens een stijve als ik een piemel van een jongen kan bekijken.
    Meestal kijk ik niet maar het gebeurt dat ik het niet laten. Heel opwindend.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen17 jaar. Ja wat verwachten ze dan? Seks natuurlijk. Hoe merk je dat? Soms verbaal : vragen of je zin hebt om mee te lopen naar hun auto. Soms ook fysiek : plots een hand op je kont of een hand aan jouw kant van het tussenschot richting jouw piemel. Dat is lang geen dagelijkse kost hoor maar soms moet je toch even bedanken voor de belangstelling.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten