Skip to content
8 reacties
373 weergaves

Help me ex wilt me terug

Na 3 jaar uit elkaar kreeg ik eergister opeens een fb verzoek van me ex, nieuw acc met andere naam maar zijn foto's en achternaam...dus vroeg ik wat hij wilde en blijkt dat die na zijn verhuizing onze foto's vondt en me toch miste en me graag terug wilde.
Hij heeft me bedrogen met 2 andere(of nog meer waar ik niet van af weet) en heeft dus een elle lang bericht gestuurd dat hij fout was en dom was blabla, nu blijkt dus dat hij zijn voornaam veranderd heeft en dus verhuisd is en een totaal nieuw leven eigenlijk gemaakt heeft.
Hij beloofd voor me te vechten enzo en ik heb ook gezegd dat als die een kans wilt dat hij echt moet bewijzen dat hij veranderd is en sws mijn geld dat die geleend heeft terug moet betalen eerst...

Wat moet ik nu met hem doen? Heb zelf mixed feelings van ja of kans geven of gwn blokken en doei.

21 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • niet doen zeg dat je het niet meer wil

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, moeilijk te zeggen, maar als je het mij vraagt is er teveel gebeurd om zondermeer opnieuw een relatie te starten met hem. Hoofdvraag is, ie je het nog met hem zitten en is er nog iets van verliefdheid. Te zijn bedrogen in het verleden hakt er flink in, kun of wil je het hem vergeven.

    De truck met de teruggevonden foto geloof ik niet, erg clichématig. Al je nog interesse hebt in hem, ga het gesprek aan, maar hou hem in eerste instantie wat op afstand. Eerst maar een tijdtje verkering, alvorens te gaan samenwonen of id.

    Heel veel succes en pas goed op jezelf.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerst moet je bij je zelf af vragen is er nog liefde voor hem?
    Vraag hem dan om echt voledig de waarheid te vertellen over alles maar dan ook echt alles!

    Dat hij je het geleende geld terug betalen gaad is een goed teken maar dat hij dat pas na 3 jaar doet voeld bij mijn minder goed.

    Dus mijn tip aan jou denk er goed over na praat er desnoods over met iemand die jullie beiden goed kent praten helpt.

    Ik hoop dat je tot een goede beslissing komt en wens je veel sucsses met deze moeilijke keuzen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is iets wat je alleen zelf kan bepalen, en zeker niet aan een internetforum over kan laten. Dat gezegd, persoonlijk zou ik deze spangas drama onzin negeren en je ex weer blokkeren. Persoonlijk zou ik de eer aan mezelf houden en de deur openhouden voor een nieuwe, betere vlam die me niet eerder heeft bedrogen. Maar ik ben jou niet.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij heeft zijn naam veranderd. Hij heeft je meermaals bedrogen. Hij heeft geld geleend wat hij na drie jaar nog steeds niet terug betaald heeft. Tis gewoon een oplichter. De enigste reden wrm hij opnieuw contact zoekt is omdat hij nog meer geld wil aftroggelen. Laat je niet door hem inpakken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als hij je dit heeft aangedaan, dan zou ik zeggen “oprotten”. Zijn genoeg andere jongens die wel het beste met je willen voort hebben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja
    Dat kan ik niet invullen voor Je.
    Iedereen kan zeggen doen!
    Iedereen kan zeggen niet doen!
    Hij heeft je bedrogen en dat is zo, maar toch voel jij nog iets voor hem.
    De knaken terug geven vind ik sowieso een goed plan, daar heb jij voor gewerkt!
    Anderzijds sex met je ex in nooit verkeerd.
    Je zal het zelf moeten doen...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat hij maar eerst die lening terugbetaald aan jou! ;) Zo niet kan hij met zijn verhaaltjes ergens anders gaan. En zodra hij alles heeft afbetaald, moet je denken of je hem graag ziet of niet. En of je hem 100% kan vergeven/vertrouwen. Want anders heeft het niet veel zin om met hem terug samen een relatie te beginnen.

    P.S.: De volgende keer als je aan iemand geld uitleent (ook al is die jou vriendje), zorg er dan voor dat hij op papier tekent dat hij jou zal terugbetalen!!! Dan kan je hem altijd aangeven voor contractbreuk als die niet terugbetaald.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten