Skip to content
17 reacties
2005 weergaves

Moet ik me zorgen maken over mn piemel

Hoi ik ben een jongen van 16.
Ik begin me de laatste tijd steeds meer zorgen te maken over het formaat van mn piemel.
Ik ben voor mijn gevoel altijd groter geweest dan de gemiddelde jongen
Ik ben nu ook bijvoorbeeld op mn 16e al 2m03
Nu was ik laatst met een meid bezig, maar toen het er op neer kwam paste het gewoon niet en moesten we stoppen omdat het teveel pijn deed voor haar.
Nu maak ik me zorgen omdat ik nog zeker niet klaar ben met groeien, en stel je voor dat ik dadelijk met de meeste meiden geen sex kan hebben. Ben ik de enige wat dit betreft?

16 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • Haha denk je dat ik expres onder mijn eigen ervaring als meisje ga reageren? En nee hoor je laatste keus blijft niet staan
    Nouja in ieder geval bedankt voor alle echt hulpvolle reacties

    Ik moet blijkbaar voortaan zelfs anoniem nog oppassen met wat ik vraag

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ topic starter, ik denk eig nu ook dat je liegt omdat je nu opeens als meisje reageert. En de keuze blijft altijd staan wat je het laatste hebt aangeklikt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beetje jammer dat mensen meteen zeggen dat ik lieg
    Ik plaats dit als vraag niet om als leugenaar uitgemaakt te worden
    Ik heb geen enkele reden om te liegen ik ben toch anoniem

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is wel zo, dat je met 23 cm. (als dat echt zo is?) voorzichtig moet zijn want je kan tegen haar baarmoeder aan zitten en dat is gewoon pijnlijk voor een meisje

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat het alleen aan haar ligt heb ik niet gezegd jongen van 16.
    Neuken doe je samen en maak je samen lekker. Als je samen rekening met elkaars bizonderheden houdt kan het prima met een pikkie van 12cm en een joekel van 23. Ook als haar gaatje een beetje krap is en ze een beetje bang voor die grote van je is. Bespreek het en neem er de tijd voor en zoals ik al zei oefen met een dildo die niet te groot is. Dan zien jullie dat er best ruimte over blijft en de jouwe er voorzichtig best in kan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga mee met de twijfel van j31, 23,5 cm is wel erg extreem en als je antwoord dat je een half jaar geleden voor het laatst gemeten hebt???? Bij zo’n vraag meet je nu toch meteen nog een keer zou ik zeggen, ben je up-to-date in je informatie, dus zeer grote twijfels vanuit mijn zijde.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 19
    Ja het zal dan wel aan haar liggen
    Ik heb meerdere meiden gehad alleen niet toen mn lul op dit formaat was dan
    Ik heb haar vantevoren ook goed gevingerd want mn hele hand was zeik nat
    Dus ze zal zich wel aangespannen hebben ofzo toen ik mn eikel erin stak
    Anders zou ik het ook niet weten

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J16 pas op of straks worden de paarden nog jaloers op jou piemel!
    23,5 cm voor een 16 jarige...
    Dat kan ik moeilijk geloven hoor.
    En als het zo is, succes ermee dan! Maar ik heb ruim genoeg met mijn 14,5 cm.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat meisje van 22 zegt, als het nat genoeg is moet het passen. Er moet ook een baby door heen kunnen. Mogelijk is ze niet ontspannen. Je lul is wel heel imposant ( bijna twee keer die van mijn bedvriendje), maar moet in de breedte er toch in kunnen. In de lengte niet. Maar misschien maakt ze zichzelf bang. Een keer met haar afspreken om er alleen met je vinger in te gaan of met haar dildo ( heeft ze vast) en zo langzaam wennen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik mn lul voor t laatst gemeten heb een half jaar geleden was die 23.5cm lengte
    En omtrek weet ik niet precies maar ik moet wel altijd xxl condooms halen dus denk wel meer dan 16 cm

    En ja ze was wel goed nat, ik let daar altijd op en k vind voorspel zelf ook heel leuk dus daar zal het niet aan gelegen hebben

    Kijk er zijn vast wel een hoop meiden waarbij t zal passen maarja idk

    (Ik ben de gene die de deze ervaring gepost heeft)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Was je vriendin wel nat genoeg? In principe is er ruimte genoeg.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga je gewoon een beetje helpen om het wel te halen jongen van 17. Dus ik beantwoord die vraag van je pas na november ;-) Maakt trouwens weinig uit, maar probeer een standje waarbij je ook met een kleine meer vulling geeft als ze dat wil, zoals doggy.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @Meisje 19. Ik doe mee aan No Nut November als je weet wat dat is. Ik moet nog 23 dagen en zo ga ik dat nooit halen. Maar geeft niet hoor…graag nog een handleiding neuken van je. Nu die graag die met kleine piemel. 13cm is goed genoeg om bij de GSpot te komen heb ik al begrepen. Dag 8 ga ik toch niet halen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Met een grote moet je wat beter uitkijken wat je doet. Mijn eerste vriendje had een grote en mijn huidige bedvriendje heeft een kleine. Dat is voor mij wel makkelijker en voor hem dus ook. Toch lukt het het met een grote meestal ook hoor.
    Je moet wel een lang voorspel doen (dat is altijd lekkerder). Eorge dat haar speren beneden helemaal ontspannen zijn, haar lippen gezwollen en liefst drijfnat zijn. Anders glijmiddel of beter als ze dat wil helemaal likken rondom haar gaatje en of en toe een klein likje op haar klitje en haar plasgaatje. Pas als dat allemaal gebeurd is komt je piemel er aan te pas. Enndan langzaam er in en afvenntoe weer stukje terug en goed onthouden op welk punt je niet verder moet gaan. Na een centimeter of 6 zit aan de kant van haar plasgaatje haar G spot.
    Daar voelt ze het meest, dus daar moet je eikel het vaak langs. Je hoort aan haar geluidjes wel of je goed zit. Als het de eerste keer goed is gegaan, gaat het later alleen nog maar beter.
    De eerste keer blijven likken en dus beffen is ook prima, dan komende meeste meiden in de 7e hemel. Suc6 dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is de lengte en de dikte van je piemel ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • He gozer. Vervelend dat het niet paste bij die meid! Maar ik denk eigenlijk dat het meer te maken heeft met dat ze misschien niet nat genoeg was, of te gespannen (was het haar eerste keer misschien?). Want in principe kan een kutje best een heel eind meerekken, afhankelijk van hoe groot je knuppel is. Uiteindelijk moet er ook een kindje doorheen bij een bevalling... Mag ik vragen hoeveel cm je tussen je benen hebt hangen? Ik heb wel eens gelezen dat 15 cm hard het Nederlandse gemiddelde is. Zelf heb ik net geen 18 cm. Soms betekend dat rustig aan beginnen, maar als een meid nat genoeg is past het altijd!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is vaak de omtrek die dan het probleem is. Hoeveel cm is het rondom? Onder de 16cm zou het met voorbereiding en je tijd nemen moeten lukken. Nu je 2m bent zal het onderaan ook wel uitgegroeid zijn.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten