Skip to content
8 reacties
726 weergaves

Riem voor verjaardag vriendje

Hoi, ik wil mijn vriendje een nieuwe riem geven voor zijn verjaardag. Hij heeft er maar 1 en die is versleten dus dat leek me een mooi cadeau.
Maar ik weet niet zo goed wat voor jongens nu een beetje in is qua riemen. Dus welke kleur, hoe breed en wat voor gesp. Hebben jullie tips?

15 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • TS hier. Nou mijn vriendje heeft dus een riem maar die is versleten. Het leek met dus sowieso een goed cadeau. Ik heb toch een brede witte leren riem gekocht en mocht hem ruilen als die hem niet mooi vindt. Hij vond hem gelukkig ook heel vet en heeft hem nu zelfs elke dag om. Staat echt heel leuk bij hem met een hoodie of als die z'n overhemd in z'n broek draagt. En zeker met jeans en z'n witte sneakers.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Met de feestdagen die er stilaan aankomen zou je ipv alweer een riem voor de afwisseling een set bretels kunnen overwegen. Ik zie je vriendje al voor me in zijn zwart pak met een shiny zwart satijnen shirt. Het geheel afgewerkt met witte sneakers en witte bretels en evt een witte stropdas of (helemaal mega cool) een wit vlinderdasje. Hij zal pure klasse uitstralen met zo'n outfit. Het overwegen waard!!!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind zelf een witte riem bij witte sneakers heel mooi en vet staan, maar het hangt wel heel erg van je vriendje af of hij dat ook vindt. Als je op zeker wil spelen geef je hem een brede leren bruine riem.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier: thanks voor de tips tot nu toe. Mijn vriendje draagt altijd witte sneakers en jeans. Dus een brede leren riem lijkt me ook het beste. Ik twijfel alleen aan de kleur. Is wit dan mooi, of te gewaagd? Anders is bruin natuurlijk ook een goeie kleur.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou ze geen riem mogen geven ? Als haar vriend er geen heeft is dat toch alleen maar handig, een luchtje of deodorant zal hij vast wel van zijn oma krijgen. Wat voor riem? Ik zou zeggen in ieder geval een brede, maar welke kleur licht inderdaad aan zijn schoenen en andere kledingstukken. Ik zou niet te moeilijk doen en een bruine of zwarte leren kopen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk cadeau! Ik zou er zeker blij mee zijn als mijn vriendin dat voor m’n verjaardag zou geven.
    Ik heb zelf best veel riemen zodat ik er een om kan doen die het leukste staat voor die dag. Aan eentje heb ik er echt niet genoeg haha.

    Belangrijk is of die veel jeans draagt, of andere soorten broeken zoals chino’s. Door een jeans wil je altijd een brede riem, door andere mag die iets smaller zijn. Qua kleur is een bruine vrijwel altijd goed. En matchen met sneakers is ook altijd een goed idee, maar dat hangt weer wel van de kleur van de sneakers af of je vriendje dat wil. Als hij veel witte sneakers draagt kan je een witte riem kopen, dat vind ik zelf altijd een hele vette kleur, maar niet alle jongens willen dat. Zwarte of bruine sneakers maken het makkelijker. Welke sneakers draagt hij veel?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn tip is geen riem als verjaardagscadeau….. koop bijvoorbeeld liever een luchtje (parfum)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelfde kleur als zijn sneakers / boots of dicht in de buurt. Nooit contrasterende kleuren. Mag vrij breed zijn. Dunne riemen zijn uit. En de gesp? Tja, eentje die jij makkelijk los krijgt ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten