Skip to content
3 reacties
1372 weergaves

ouders naakt

ik zie mijn moeder soms naakt en ik vind dat niet fijn ofzo, terwijl ik er geen probleem mee heb om een meisje/vrouw naakt te zien. hebben jullie dat ook?

14 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik woon niet meer thuis maar mijn ouders waren nogal preuts, ik zag ze nooit naakt. Als ik me eens samen met mijn vader moest omkleden trok hij zijn shirt ver naar beneden zodat ik niks kon zien. Een keer kwam ik onverwacht hun slaapkamer binnen terwijl ze daar allebei naast stonden. Ik schrok me dood, wist niet wat ik zag en ook niet hoe ik moest reageren. Ik was 13 of zo en had nog nooit een volwassen piemel gezien en ook geen borsten. Ik stond even stil zei sorry en gelijk de kamer uit. Eigenlijk best erg zoiets, vooral als je hier bij diverse topic leest dat ouders ook vrij met hun kinderen omgaan.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ouders lopen regelmatig naakt in huis of voor het douchen lopen ze nog even naakt naar beneden om iets te halen. Soms ben ik aan het facetimen met een vriendin en mijn vader is al een keer in mn kamer gelopen zonder kleren om me te pesten omdat ik aan de lijn was. Schaamde me dood, en die vriendin was toevallig net even weg. Dan mag het wel minder van mij. Soms lopen ze ook naakt rond terwijl er een pakketje ofzo moet komen, zeg ik er iets van dan zeggen ze: moet ik toch zelf weten, t is mijn huis hoor, dan kijken ze maar de andere kant op! Vroeger deden ze dit ook al wel en dan vond ik het iedere keer een schande dat ze dat deden. Ergens hebben ze wel gelijk maar soms he… Ik ben zo niet, ik loop hoogstens naakt van mijn kamer naar de douche. Ik loop zelf nooit naakt rond in huis.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie mn moeder ook zo vaak naakt, maar dat boeit me echt niet. Doet me niets. Lijkt me wel lekker om een meisje van me leeftijd bloot te zien maar dat zie ik helaas nooit.

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten