Skip to content
10 reacties
878 weergaves

Jongensondergoed

Hoi,

Ik ben een jongen van 15 jaar en ik wil graag slips dragen. Maar ik schaam me en ben bang dat ik wordt uitgelachen. Weten jullie waar ik slips kan kopen (maat 146-152 of 158-164), hoe ik het evt geheim kan houden voor mijn ouders, hoe ik het subtiel aan zou kunnen geven en wat jullie dragen?
Bedankt!

15 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Hoi,

    Veel van jullie zeggen dat ik bij de hema slips kan kopen, maar hier in het citycentrum zijn er geen slips bij de hema voor jongens.

    Is er trouwens een verschil tussen hoe de slips met een band zoals boxers zitten en met slips die zo'n zachtere band hebben, die vgm iets losser zitten?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik heb ook een tijdje stiekem slips gedragen
    Uiteindelijk toch verteld m'n ma keek wel een beetje raar maar kwam een paar weken later zelf met nieuwe in een maat groter aan zetten
    Ik heb ze van sportswa?r lmz van de zeaman zitten erg fijn wil ze ook ooit nog eens met een zachte rand proberen ze zijn ongeveer 3 euro voor 2stuks dus is de moeite om eens te proberen
    Hebben andere mensen nog tips om die met zachte rand te proberen? Ik heb inprincipe genoeg ondergoed dus kan niet zo 123 een smoesje bedenken heb al een tijdje nagedacht
    Bedankt alvast

    Ps. Ts laat je weten wat je van slips vindt als je ze een tijdje draagt ? En hoe het gegaan is met je moeder

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb tot mijn 16de, tot ik besneden werd, altijd slips gedragen, van Schiesser, zonder gulp. Zaten heel lekker. Sinds mijn besnijdenis draag ik geen ondergoed meer, droeg ze op school alleen maar bij LO, omdat ik in de kleedruimte niet in mijn blote kont wilde staan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn broer heeft ze ook van de Zeeman.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt dat nou uit. Hoef je toch niet geheim te houden. Mijn vriend vind slips ook fijnst zitten. Persoonlijk vind ik het ook mooier staan. Bij zeeman of c&a heb je slipjes in jouw maten. Hema ook. En anders online.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het goedkoopst zullen ze net als mijn slipjes wel bij Zeeman zijn, maar ik mag geen reclame maken en ben geen jongen.
    Ze moeten wel gewassen worden worden dus zonder het met je moeder te bespreken wordt het moeilijk. Mij vriend draagt ze gelukkig ook. Hij moet een merk en koopt ze op internet.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag slips en boxers, meestal van bij Hema.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag strakke boxers en ook slips, omdat ik die fijn vind zitten.
    Waarom zou je dat verbergen? Het zijn toch gewone onderbroeken en geen hele spannende ofzo

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Er is helemaal niks om je voor te schamen als je slips wilt dragen.
    Ik ken genoeg jongens om me heen die ook slips dragen omdat ze dat gewoon fijner vinden zitten.
    Je zult zien dat je er echt niet om gepest zal worden als je ze gaar dragen, het belangrijkste is dat jij er comfortabel in rondloopt.

    Het beste kun je even kijken bij de Hema denk ik, daar hebben ze meer dan genoeg keuze.
    En waarom zou je het geheim houden voor je ouders? Er is niks vreemds aan sommige jongens willen wijde boxers, strakke boxers of slips, zo heeft iedereen zijn voorkeur

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Stiekem bepaalde onderbroeken gaan dragen is natuurlijk onzin. Dat gaat je moeder altijd opmerken. Voor je moeder hou je niets geheim en het slaat helemaal nergens op. Het gaat jou ook een slecht gevoel geven. Zeg gewoon dat jij andere onderbroeken wilt omdat wat je nu draagt niet goed zit. Zeg maar dat vrienden (wij zijn je vrienden toch?) die ook dragen en daar erg tevreden over zijn en dat jij het ook eens wil proberen. Dan mag je er vast wel een paar kopen, zo duur zijn ze niet. In oude filmpjes kun je zien dat iedereen vroeger slips droeg, dus wat is er vreemd aan? Slips zijn zo gemaakt dat ze comfortabel zitten en de juiste ondersteuning geven. Jouw vrienden hier kunnen je vast wel adviseren welk merk je moet hebben. Succes er mee!

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten