Skip to content
7 reacties
1226 weergaves

Te kleine condooms

Ik heb vandaag voor het eerst een pakje condooms gekocht van 3 stuks. Ik heb er 1 tijdens 'me-time' gebruikt (ik ben single btw). Maar deze bleek veel te klein te zijn en kreeg m dus niet om (het was 53mm, standaard maat denk ik). Maar ik heb er nu dus nog 2 over in het pakje. Iemand leuke ideetjes dat ik met die 2 condooms kan doen? Ik zou het zonde vinden voor m'n geld als ik ze zou moeten weg gooien.
En weggeven vind ik te ongemakkelijk. (ik wil niets in mijn achterste en ik heb ook geen vriendin waarmee ik dingen kan uitproberen)

Dus kortweg, ik zoek een manier om condooms op een seksuele manier te gebruiken zonder dat ze rond mijn penis moeten want dat past niet.

-----
Ik heb via https://condomerie.com/nl/condooms-op-maat nu al wel gelukkig gevonden welke maat wel past bij mij, mss dat dit ook een tip kan zijn voor mensen die nog geen condooms hebben geprobeert... :)

19 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • M22, dat weet ik. Maar als ze niet eens aan geraken of pijn doen omdat het knelt. Dan zijn ze wel te strak he. En de site van condomerie zegt dat ik effectief condooms van 'mysize' moet gebruiken omdat durex XL enzo niet breed genoeg zijn. Kijk zelf maar.
    Breedte omtrek: 150mm
    Lengte: 15 tot 16cm

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Spannen is niet hetzelfde als aansluitend. Een condoom moet aansluiten en mag niet afrollen tijdens de daad.

    Had ook ooit een partner die zei dat zijn condooms spanden. De eerste keer dat we seks hadden rolde de condoom gewoon af na amper 20 seconden. Heb hem toen gezegd van 'zo krap zal het wel niet gezeten hebben' ;)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • nog een geluk dat je het ontdekt voor je het zou doen met een meisje

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zou ze kunnen gebruiken om (op een veiligere manier) te experimenteren met anale dingen.

    --

    PS: Om anderen voor te zijn: er zijn genoeg hetero's die anaal ook lekker vinden, dus het is helemaal niet dat je dan gelijk homo bent. ;-)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Verkopen op mp

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Om je slappe lul doen en dan zo een dag dragen is wel een grappig idee haha of om je slappe doen en dan stijf maken en kijken hoelang hij het volhoudt

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Vullen met water

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten