Skip to content
47 reacties
10299 weergaves

Groot geschapen (geen opschepper) en wil strakke zwembroek.

Mijn piemel is 17cm als hij stijf is. Dat valt wel mee, maar slap nog steeds 14cm en dik. Ook heb ik grote volle ballen dus in een speedo zie je het te veel zitten en voel ik me of ik loop te pronken. Ik ben 100% hetero dus dat vind ik onprettig.
De speedo is al een maat te groot gekocht dus hier de vraag of er andere strakke zwembroeken zijn waar het minder opvalt.
Of zijn er trucjes dat het minder lijkt. Die wijde zwembroeken met een grote natte lap overal ben ik echt zat.

19 jaar
3 jaren geleden

47 Reacties

  • Ik ben zelf ook groot geschapen, zowel slap als stijf maar heb geen speedo of strakke zwembroem. Draag zo een een losse korte zwembroek. Echter draag ik nooit een boxer onder mijn zwembroek (wat veel jongens wel doen maar ik hou er niet van) maar daardoor zie je mijn ding altijd heel goed zitten. vooral als ik net uit het water loop of als mijn zwembroek nat is. Ik zie altijd heel veel ogen naar mijn zwembroek gaan van zowel mannen als vrouwen en sommige die staren en moet eerlijk zeggen dat het af en toe wat ongemakkelijk is. Dus ik snap aan de ene kant wel dat jongens het willen verbergen om niet teveel aandacht te krijgen, en aan de andere kant is de aandacht ook wel leuk... Zou zeggen kies je momenten uit en draag waar je je lekker bij voelt

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal eens met het meisje van 17. Jongen17, ik vind dat heerlijk om te zien; ik heb een zwak voor jongens met grote ballen. Als je dan een speedo aan doet, dan vind ik jou echt geweldig. Veel beter dan die grote losse boxers. Jij gunt meisjes zoals ik tenminste iets moois om naar te kijken, waardoor mijn hartje zeker sneller zal gaan kloppen. Jij bent dus echt een jongen naar mijn hart.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij bent echt een jongen naar mijn hart. Geweldig!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb ook grote ballen en een bloeier.
    ik doe gewoon een speedo aan heb ook altijd slip aan geen boxer.
    ik kijk daar niet naar doe gewoon aan wat je wil
    heb je een grote bobbel is het zo je moet dat niet verbergen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb geen grote kloten, maar een stevige strakke zak. Die staat altijd een beetje bol. Mijn piemel een bloeier die slap 15 a 16 cm en dik is. Ik laat dat graag een beetje zien in mijn strakke zwemshort. Een slip is voor mij te klein zeker als hij half stijf wordt, dan hou ik hem er niet in. Ik krijg wel eens opmerkingen. Positief en negatief. Ik merk ook weleens dat het meiden niet helemaal koud laat. Dan maken ze een plagerige opmerkingen maar krijgen een kleur. En dan kan ik wel raden wat er nog meer gebeurt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens met grote kloten. Voor mij zijn jullie mijn helden. Ik vind jongens met lekkere grote kloten echt geweldig, ook om naar te kijken. Er zijn jongens, die dat het liefst zouden willen verbergen in hun zwembroekje. Ongelooflijk jammer, vind ik dat. Jongens, ik zou zeggen, wees jezelf en zelfbewust. Als je van die mooie grote kloten hebt, dan zie je er nu eenmaal zo uit en dat mag gezien worden. Graag zelfs, door mij. Ik val heel erg op jongens met een grote zak en grote kloten en ik hoop dat ik straks, als we mooie dagen krijgen, meer jongens in een wat strakkere zwemslip of speedo mag zien, waarin hun mannelijlheid goed tot uitdrukking komt. Voor mij echt om verliefd op te kunnen worden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Weest toch trots op je bobbel. Ik zwem in de natuur altijd naakt. Hoef je je ook niet druk te maken over een zwembroek. En het voelt ook nog veel beter.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 18. Zoals je schrijft, het spel is leuk. Elkaar een beetje uitdagen, maar van mijn kant zit er ook altijd wel het verlangen naar een leuke jongen bij. Vooral als er in het broekje van de jongen iets moois gebeurt. Dat zeg ik jou heel eerlijk. Ook is de jongen niet een echte verliezer, want ik noteerde niet voor niks aanhalingstekens. De jongen mag zich met recht ook een winnaar noemen, al was het alleen maar omdat alles bij de jongen goed werkt. Echt top! Ik moet je eerlijk zeggen dat een jongen hiermee zeker (veel) indruk op mij maakt, vooral als hij een leuke jongen is. En de erkenning van winnaar zijn zal hij dan zeker van mij krijgen. Ja, wie is dan eigenlijk de winnaar en/of verliezer. Ik denk ook dat uiteindelijk beide winnaar zijn. Ik geniet in zo'n geval zeker van de jongen.
    Maar wie is dan de winnaar als een jongen en een meisje gaan stoeien? De jongen is immers (veel) sterker! Toch vind ik dat spel ook leuk. Elkaar ondeugend en uitdagend aankijken. Alleen al dit samen doen met een leuke jongen is al genieten.
    Het is ontzettend jammer dat deze dingen in die nare coronatijd niet konden. Alleen in gedachten kon dit. In gedachten heb ik wel vaak een jongen geknuffeld, maar in het echt niet. Veel jongens en meiden konden lange tijd niet zo intens met elkaar omgaan dan anders. Ik zal eerlijk zeggen dat ik wel erg verlang naar de aanwezigheid van een jongen, puur doordat wij veel in te halen hebben. Jij schreef dat ik eerlijk ben. Dat is ook zo. Ik probeer mijn gevoelens en verlangens zo goed mogelijk te beschrijven. En verder vind ik jongens gewoon echt leuk.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk dat je er ook zo naar kijkt meisje 18. Het gaat om het genieten van het spel. Dan ben je al een beetje winnaar. Ik voel me me dus geen verliezer als ik de controle in mijn zwembroek een beetje kwijtraak. Dat alleen als het meisje zich geen winnares vindt maar alleen mij verliezer en er echt negatief op reageert.
    Eigenlijk zijn er dan twee verliezers. Twee winnaars is natuurlijk het mooiste, maar dat zie je niet gauw bij een meisje en dan moet ze dat toegeven en dat doen meiden niet snel. Soms heb ik wel het idee (blozen en benen niet stil) maar dat zeggen komt niet vaak voor.
    Ik snap het wel want dan komt wat jij stoeien noemt dichtbij.
    Des te mooier als het een keer zo is. Het beperkt zich natuurlijk niet tot die bikinis en strakke zwembroeken want dan zou de rest van het jaar saai worden. Meiden zitten gelukkig vol met mogelijkheden om het ons benauwd in de broek te laten krijgen en we kunnen best iets terug doen. Ik merk ook best dat meiden nu na corona er opener over zijn. Niet allemaal zoals jij, maar veel hebben net als ik behoorlijk droog gestaan en zeggen dat eerlijk en dan is het goed dat het spel weer gespeeld wordt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Donkere speedo of anders met een druk kleurenprintje.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 18. Opnieuw een leuke reactie van jou. Ook heel eerlijk ben jij, zoals je schrijft wat meisjes in bikini's met jou als jongen kunnen doen. Ik vind dit ook altijd een mooi spel. En nu ben ik ook eerlijk naar jou toe als ik zeg dat ik graag van dit spel geniet, vooral als er in dat zwembroekje van de jongen iets gebeurt. En eerlijk gezegd "win" ik het dan graag van de jongen, zoals jij dat omschrijft, zodat de jongen het "verliest". Hoe jij daarmee omgaat, heel sportief, vind ik leuk. Tegelijkertijd moet ik jou eerlijk zeggen dat ik, zeker op zulke momenten, ook wel een zwak voor jongens heb, vooral in hun kwetsbaarheid op zulke momenten. Een enkele keer probeer ik mij dan ook wel eens in de jongen te verplaatsen, waardoor ik dan ook wel weer heel aardig voor de jongen kan zijn. Uiteindelijk heeft de jongen mij dan ook wel laten genieten van al dat moois wat ik heb mogen zien en het gevoel van "overwinning" op de jongen, om het zo een beetje goed te maken met de jongen. Zo zei ik ooit in zo'n situatie tegen een jongen, toen ik aan het eind met hem in een leuk gesprek raakte, dat hij in andere gevallen weer van mij zou kunnen winnen, bijv. als we een beetje zouden stoeien met elkaar. Jongens zijn immers sterker. Maar bovenal kan ik genieten van dit soort momenten om die samen met een jongen te beleven.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Vooral van genieten meisje 18,:dat doe ik dus ook. Bikinis die watt meer laten zien zijn natuurlijk ook niet per ongeluk. Hoewel meestal want met een bikini had mijn zus het niet bedoeld.
    Veel meiden doen het expres en dat maakt mijn strakke zwembroek een beetje gevaarlijk, maar goed ik zie het als sport om daar dan tegen te kunnen en dat lukt meestal als je er inderdaad niet te veel naar kijkt en aan denkt. Een enkele keer winnen ze , eentje zat er toen met een grote overwinning grijns. Dat is het nadeeltje van een jongen zijn, maar ik blijf sportief.
    Ik hou het dus bij die strakke, mogelijk nog een tweede iets minder donker, dus kom je een donkerblauwe tegen, je weet je mag rustig kijken maar ik kijk terug.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 18. Leuke reactie van jou. Kijken doe ik zeker en heel graag zelfs, maar staren niet. Dat zou ik ook wel heel raar vinden als ik dat wel zou doen. Als ik iets zou zeggen tegen een jongen hierover, dan is het alleen maar positief, anders zeg ik niks. Maar meestal zeg ik niks, maar dat is omdat ik de jongens meestal niet ken. Zonder dat veel jongens zich dat waarschijnlijk realiseren, bezorgen ze mij vaak hele gelukkige momenten op het strand doordat ik (onopvallend) naar hen mocht kijken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Lichtblauw gaat me iets te ver meisje 18. Dat tekent wat teveel af. Rood ook niet, maar ik heb donkerblauw. De vriendinnen van mijn zus hadden wel wat opmerkingen toen ik naar een strakke zwembroek was overgegaan. Vooral als ik uit het water kwam is hij nogal klein en dat zie je dan. Maar ze zagen natuurlijk ook dat dat in het zonnetje meer dan goed kwam. Daar kreeg ik geen opmerkingen over.
    Een was er gelijk positief, die laat ook lekker veel van zichzelf zien.Ze heeft ook af en toe een cameltoe. Leuk dat jij ook kijkt dat mag toch zolang het geen staren wordt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik geniet ervan om leuke jongens in een strak zwembroekje te zien. Dat mag ik toch wel eerlijk zeggen? Laatst zag ik ook een hele mooie jongen met een effen lichtblauw zwembroekje, waarin ik die hele mooie bobbel goed kon zien. Dat was voor mij echt genieten. Gelukkig zijn er jongens die mij als meid laten genieten van hun mooie lichaam in de zin dat ik daar naar mag kijken. Deze jongens bezorgen mij blije en gelukkige momenten. Ik houd heel veel van jongens en ik wil graag de jongens laten weten dat er meiden zijn, die het heel fijn vinden om naar leuke jongens te kijken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Een aantal van jullie vallen over bepaalde woorden. Maar los van die woorden, ga eens op de inhoud van het verhaal in. Daarover hoor ik jullie niet !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS. Is je nieuwe zwembroek er ? En hoe past hij? Heb je heb hem al met een stijve uitgeprobeerd?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • HE Kerel
    wat is er mis met het pronken van je charel? niks , ik heb dikke ballen en worden ook goed getoond tijdens het sporten samen met de pijl

    soms komen jongens naast me zitten en dan weet ik waarom

    meiden kijken ook naar mij tijdens het zwemmen , dus waarom bang

    sommige meiden hebben toch ook grotere borsten dus jongens ook dikkere piemels en zak daar is niks mis mee

    en ja soms vragen ze direct ben je gay, so what


    dont panic

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom op meisje van 20, ik ken die worden ook en ik zeg niet dat ik ze nooit gebruik maar er zijn andere woorden voor precies hetzelfde en het gebruik zegt meer over jezelf. Dit was overdreven taalgebruik.
    Er mag over alles gepraat worden, maar ik ben het met jongen van 20 eens en heb liever borsten dan tieten, liever billen dan een reet en prefereer een natte poes boven een geile gleuf.
    En dan noem ik nog de minst erge varianten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoewel dit een forum is voor jongens en ik als meid enige terughoudendheid ervaar om op zeker dit onderwrrp te reageren, wil ik dat toch graag even doen. Allereerst even een korte reactie op de jongen van 20, die schrijft over het woord kloten en daar graag had willen zien staan ballen. Dat mag je vinden, maar ik stel daar tegenover dat wij ons steeds meer bedienen van verhullend taalgebruik, waarbij allerlei dingen vaak eigenlijk niet meer genoemd mogen worden wat ze zijn. Dat bedoel ik ook in meer algemene zin. Waarom niet eigenlijk? De jongen van 19 schrijft eerlijk hoe hij allerlei zaken ziet of ervaart. Hij noemt het woord kloten, wat mij betreft prima is. Als je andere berichten van jongens leest, zie je helaas dat veel jongens hun kroonjuwelen (zeer verhullend taalgebruik van mij!) proberen te verbergen met broekjes met allerlei printopdruk etc. Dus niet alleen in woorden verhullend, maar ook in daden verhullend. Waarom al dat verhullende is mijn vraag. Waarom mogen dingen niet zijn zoals ze zijn. Ik zou mij kunnen voorstellen dat dit voor jongens niet vrij voelt. Wat dat betreft breek ik een lans voor de jongen van 19, die vrijuit schrijft, heel eerlijk allerlei zaken benoemt, zich daarbij zelfs kwetsbaar opstelt over het gevoel van samengeknepen kloten en een pleidooi houdt voor het mogen tonen in een broekje van zijn kroonjuwelen, zonder het gevoel daarbij te hebben dat dit eigenlijk niet mag. Kijk vooral ook eens naar de inhoud van wat de jongen van 19 schrijft. Ik geef niet alleen de jongen van 19 gelijk, maar ik heb ook veel respect voor hem dat hij al deze zaken benoemt. Nu kom ik even op het volgende, waaruit mijn betrokkenheid als meid bij dit onderwerp zal blijken. Ik heb sinds vele jaren alweer een gelukkige relatie met een hele leuke jongen, die net als de jongen van 19 een grote zak (of moet ik hier ook zeggen huidplooi oid?) met grote kroonjuwelen heeft. Behalve dat ik en gelukkig ook mijn vriendje (hij is toevallig ook 19 jaar!) dit mooi vind, zie ik ook de andere kant. Ik heb mijn vriendje wel eens met betraande ogen gezien (en dat vind ik heel verdrietig om te zien bij een jongen!) en dat kwam door wat de jongen van 19 zo treffend beschreef als het gevoel van samengeknepen kloten bij het dragen van een te strakke slip, waarbij onvoldoende ruimte was voor zijn mooie kroonjuwelen. Een onderbroek een maat of een paar maten groter kopen heeft tot gevolg dat deze afzakt, dus dat is het ook niet voor mijn vriendje. Mijn vriendje deed wel eens zijn zak aan de llinkerkant buiten zijn slipje, waardoor zijn ballen vrij kwamen te hangen en waardoor hij niet meer het gevoel van samengeknepen kloten had. Dat had dan wel weer tot gevolg dat zijn zak (hij heeft best wel een behoorlijke zak!) zich meer aftekende in zijn spijkerbroek. Maar ik zag dan wel een blije jongen met een vrolijke glimlach ipv betraande ogen. Geloof me dat ik veel liever zo'n blije jongen zie. Maar dit zijn natuurlijk kunstgrepen om deze jongen zijn kruis draaglijker te laten ervaren. Dan maar zo'n mooie bobbel in zijn spijkerbroek, waarbij de kloten zich bijna zichtbaar aftekenden. En nu met de slips van Comfyballs zijn al deze problemen opgelost, doordat er meer ruimte is voor een grote(re) zak bij deze broekjes. Bovendien is het materiaal zo dat dit enigszins elastisch is, waardoor het broekje zich een beetje aan de omvang van de zak en de kloten aanpast. Ik heb sindsdien gelukkig altijd een blije jongen bij mij. Wat ik met. Dus hulde voor jongen 19 !

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten