Skip to content
12 reacties
913 weergaves

Late Puberteit of niet?

Hey, ik heb een vraag. Als ik naar mijn klasgenoten kijk zijn die al veel verder in de puberteit qua snor, penis, etc. dan ik. Sins ik mijn schaamhaar scheer en oksel+buik haar ook, heb ik niks meer om mee te vergelijken. Qua lengte ben in 170cm. Ik ben het meest onzeker over de lengte van mijn penis want mij vader en broers hebben een veel grotere terwijl ik 12cm stijf heb en iets van 6-7 cm slap. Ik vroeg me dus af of ik gewoon laat in de puberteit zit of dat ik al volgroeid ben maar gewoon wat anders dan de rest. Ik moet ook nog een goede 10-15 cm groeien om even groot als mijn broers en vader te zijn. Ik ben sins de laatste tijd ook veel aan het afvallen (Ik was zwaarlijvig) en ik hoop dat m’n kleine vriend dan wat groter word. ;)

15 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Laat maar horen als je LO hebt gehad. Hopelijk voel je je daarna wat zekerder over je leuter:-) en ook goed dat je wacht met seks op iemand waarbij je je goed voelt. Maar als het zo ver is, misschien wel sneller dan je denkt, zul je zien dat je met je huidige grote prima kan neuken!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • [TS]

    J21 ik heb nog geen seks gehad. Ik ben wel 1x gepijpt en heb 2x meisjes gevingerd. Dat is alles. Ik spaar mijn ontmaagding voor een persoon waar ik me echt goed bij voel. Maar inderdaad goeie tip dat ik met leeftijdsgenoten moet vergelijken. Wij hebben binnenkort weer LO en daarna douchen we altijd, dus…

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn laatste 2 berichten staan andersom dan dat ik ze gestuurd had..   Moderator Oeps....

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben de jongen van 21 weer. Ik ben natuurlijk geen expert, maar volgens mij groeit je pik altijd nog wel door tot zo ongeveer je 20e. Mijne iig wel. En ik had al vroeg mijn groeispurt. Dus zelfs als jij nu geen groeispurt meer krijgt zal je pik de komende jaren nog doorgroeien. Dus waarschijnlijk komt het helemaal goed! En heb je al seks? Want dan zal je ook merken dat je met jou lengte nu prima kan neuken hoor!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog even een aanvulling. Je vergelijkt jezelf dus met 3 volwassen mannen (je vader en broers). Hun lichaam is al helemaal uitgegroeid. Jij bent 15, dus jouw lichaam is dat, met of zonder groeispurt, gewoon niet. Als je pik nu al even groot zou zijn, dan zou je over ruim 5 jaar een complete boomstam tussen je benen hebben haha. Wat ik wil zeggen, vergelijk eens met jongens van je eigen leeftijd. Ik denk dat het verschil dan wel zal meevallen!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • [TS]
    J18, er is nooit echt een punt geweest dat mijn schaamhaar en lul keihard groeiden, ik denk dat ze gewoon vanaf leeftijd 13 of zoiets steeds een tikkeltje dikker en langer werden. Dus echt een groot verschil heb ik nog niet echt gemerkt, alhoewel die er natuurlijk wel is.
    Mijn broers zijn wel langer en dat is bij elke man geweest dus ik hoop en neem aan dat ik ook nog een 2de spurt ga krijgen in mengte en dat ik dan ook nog wat millimeters cadeau krijg ;)

    J21: Mijn broers zijn nu allebei 20+, en het kan zijn dat hij kleiner lijkt vanboven, maar alsnog is het totaal niet gelijk aan de rest van de familie.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Late pubertijd kan natuurlijk , had Ik ook last van maar is goed gekomen.
    Ik weet natuurlijk niet of je al verlangens hebt naar sex en op je je aftrekt en echt klaar komt.
    Mijn pik is ook 7 cm slap en 13 stijf. Maar kan een hert en ver spuiten!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, hoe oud zijn je broers dan? En het is ook zo dat je pik van bovenaf er kleiner uitziet dan van voren. Dus misschien geeft dat nog een beetj een verkeerde indruk

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wanneer heb je schaamhaar gekregen of ben je vanonder beginnen groeien? Als dat op je 12 was dan heb je al groot deel van je groei gehad. Was dat 'pas' op je 14 of zo, zoals bij mij, dan kan er nog wel wat groei inzitten. Ik ben vanaf 15j van ongeveer 13 naar 16cm gegaan en van 170 naar 188cm. Hoe groot zijn nonkels of neven aan moederskant?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • [TS]

    Jongen 21, ik weet het niet precies en ga ik ook niet vragen, maar vroeger heb ik weleens de lul van mijn vader gezien, en ik zie ook altijd een grote bobbel bij m'n broers terwijl je bij mij amper ziet dat ik überhaupt een penis heb, dus ze zijn al sowieso groter en dikker in slappe toestand. Stijf heb ik ze natuurlijk nog niet gezien.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is een beetje moeilijk om via een internet forum een diagnose te stellen. Als je echt denkt dat je laat in de puberteit zit kun je beter met je ouders erover praten en samen besluiten of je de huisarts in moet schakelen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan heel goed zijn dat je op je 15e nog een deel van je groeispurt moet krijgen. Een maat van mij was ook altijd heel klein, en op zn 19e groeide hij ineens mij voorbij. Maar ff vraagje. Je lul is 12 cm stijf zeg je. Hoe groot is die van je vader en broers dan?

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten