Skip to content
11 reacties
811 weergaves

Zweten

Als het warm is heb ik vaak dat ik heel erg zweet in mijn liezen. Mijn onderbroek is dan heel erg nat. Hebben jullie dit ook weleens? En wat doen jullie hieraan om dit tegen te gaan?

21 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik heb vaak last van zweethanden en zweet onder mijn oksels. Bij de apotheek kan je zonder recept Aluminium Hydroxychloride kopen. Spray dat voor je gaat slapen op plekken waar je veel zweet en dan heb je er geen last meer van.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Zweet verveend veel, heb geen overgewicht? Maar bij warm weer of werken zweet ik snel, baal ervan, maar kan er weinig aan doen. Overigens als ik een lichaam van een zwetende jongen ruik kan ik erg geil worden. Kwestie van feromonen!!!??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j15. Ja klopt ik heb ook grote zware hangballen. Die zweten wel extra geloof ik. Maar met een wijde boxer heb je wel iets meer lucht en daardoor minder zweet

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zweet daar ook best wel.
    Soms lijkt het net of ik in mijn fietsbroek geplast heb na een lange rit.
    Mijn hele kruis is dan nat en zit er een grote natte plek in mijn broek.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 21 en andere jongens. Dat heb ik ook. Vooral mijn zak zweet dan. Ik heb best wel een grote hangzak. Ik weet niet of het daardoor komt. Vooral bij warm weer. Wat ik doe is vaak een schone slip aan. Verder weet ik het niet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zweet ook erg veel. Voor mijn oksels gebruik ik nu Odorex extra dry. Dat helpt goed. En voor mijn liezen draag ik katoenen slips. Niet die opa dingen maar gewoon van Sloggi. Sindsdien in ieder geval geen schuurplekken meer in mijn lies.
    Voor een natte rug zoek ik nog een oplossing :-) Nu draag ik een mouwloos shirt er onder als zweetvanger. Dat gaat redelijk.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat iedereen dat wel heeft. Ik denk dat het enige wat je eraan kan doen een nieuwe onderbroek aantrekken is

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik heb dat ook met mn oksels. Shirt helemaal nat. Doe je niets tegen, het is nu eenmaal warm. Trek een schoon shirt aan, niet zo moeilijk doen

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had dit ook dat het gewoon ging irriteren aan mn liezen. Kreeg t advies om eens een slip te proberen in plaats van een boxer. Dit helpt echt heel erg! Draag nu eigenlijk altijd een slip als ik ga sporten, eerst vonden mensen dat raar. Als je dan uitlegt snappen ze het, mijn vrienden zijn t ook al gaan gebruiken nu

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, heel herkenbaar...eigenlijk doe ik er niks tegen, omdat ik zelf ook niet weet wat er tegen te doen is??

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dat als ik sport ook. Tegenwoordig draag ik een slip en dan heb ik er veel minder last van. Het is nog niet helemaal weg maar het wel een stuk minder als in een boxer. In ieder geval geen irritatie meer.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten