Skip to content
14 reacties
928 weergaves

Tattoos

Ik heb vorig jaar tattoos laten zetten. Mijn bovenarmen, nek, bovenrug zijn met zware zwarte tribal tattoos voorzien. Ik wil nu mijn armen, rug en borst laten doen met tribals. Wat voor tattoos hebben jullie?

18 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik ben er verslaafd aan. Helaas een dure hobby. Heb een op mijn bovenarm. En een onderbeen vol. En eentje op mijn bovenbeen. Nog lang niet klaar. Is voor mij een verwerking van dingen en expressie van jezelf. Maar ieder mag er van vinden dat die wilt.

    Oh en elke 5 tot 10 jaar laten bijwerken dan blijven ze mooier

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal eens met die J20 van hierboven. Wil nog aanvullen dat tattoos nogal aan mode onderhevig zijn. Denk aan de tramp stamp, daar wil je nu niet meer mee rondlopen. Dat kan met alle tattoos van nu ook gebeuren, dat je over een jaar of 10 echt voor lul loopt met je sleeve.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Tattoos als ze net gezet zijn en de eerste jaren kunnen ze erg mooi zijn, al hou ik zelf niet van hele lichaamsdelen. Zeker borst en rug moeten gewoon blijven. Maar na een paar jaar worden alle tattoos vager. De randjes worden minder scherp, fijne details worden onzichtbaar en kleuren lopen in elkaar over. Dan is het echt niet mooi meer. Daarom neem ik er zelf toch geen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee je hoeft je niet te scheren. Dat doet de tatoeëerder

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gasten, hij vraagt toch niet wat jullie van tattoos vinden? Hij vraagt naar ervaringen. Iedereen zijn eigen ding zo ook hij en zijn tattoos. Ik heb geen ervaring met tattoos dus ik kan je ook niet helpen, maar ik wilde dit wel even zeggen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is een mooi verhaal, jongen 16. Ik moet mijn mening over tattoos herzien. Ik vind het ontzettend mooi wat julie gedaan hebben.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou zelf persoonlijk nooit een tattoo zetten. Ik vind ze meestal niet zo mooi, zeker als ze overal op het lichaam zitten. Maakt het schone mensenlichaam gewoon veel te druk en verbergt de vorm ervan te veel. Een kleine tattoo, zeg maar op de hiel of erg klein op de onderarm of zo kan nog wel mooi zijn als het betekenis heeft zoals het mooie verhaal van jongen 16 hierboven.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet alle tattoos zijn mooi. Een sleeve of helemaal vol gekalkt is oerlelijk. Samen met 3 vrienden heb ik een tattoo laten zetten als herinnering aan een overleden vriend. Al vanaf groep 1 waren wij met z'n 5en als vrienden. Hij kreeg een hersentumor toen hij 10 was. Hij is geopereerd en het ging goed. Toen hij pas 14 was bleek dat het weer terug was met uitzaaiingen Hij is in mei vorig jaar overleden. We hebben de tattoo met z'n vieren ontworpen. Het is een klavertje 4 met in het midden en een ruitje met de R van zijn naam. Hij staat op de borst dichtbij het hart. Iedereen om ons heen weet wat de tattoo betekent. Zijn vader heeft de tekening van de tattoo laten maken in steen en die staat ook op zijn graf. Het maakt ons niet uit of iemand anders het mooi of lelijk vindt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen tatoos. Vind ik ook echt lelijk. Als ik in het zwembad zo een jongen zie met een tatoo (ik kijk naar de jongens), als het een schone jongen is dan vind ik dat zo een ongelooflijke zonde als dat er tatoos op staan. Dan wil ik niet meer naar hem kijken.
    Ik ben er waarschijnlijk mis in, maar onbewust koppel ik tatoos aan jongens die helemaal niet zachtaardig zijn, of zelfs niet aardig zijn. Ik koppel het aan pestkoppen. Ik zal daar mis in zijn, ben er zeker van. Maar in het onderbewustzijn is dat nu eenmaal zo. Komt door al die amerikaanse gangster- en gevangenisfilms denk ik, boordevol tatoos.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Tattoos vind ik echt heel gaaf. Van jongs af aan al. Van mijn ouders mocht ik pas als ik 18+ ben. Dus nu eindelijk. Ik wil er een op mijn bovenbeen zetten. Dus snel een afspraak maken. Zijn er dingen waar ik vooraf en achteraf rekening mee moet houden? Moet ik bijvoorbeeld mijn beenhaar eerst scheren?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er geen en vind het persoonlijk ook eigenlijk echt niet zo mooi. Een kleine, subtiele tatoeage vind ik nog kunnen maar je hele lichaam in donkere inkt bedekken is niet echt iets wat ik mooi zou noemen. Als je er neemt, zorg er dan voor dat je iets kiest waar je zeker van bent dat het niet iets is dat je zo een jaartje leuk vindt en dan weg wil.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent de bijna de enige M17 mijn vader heeft een enquête gemaakt en naar de krant gestuurd 97% vond het lelijk

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee hoor M18 ik vindt tattoos juist heel erg leuk, heb er zelf ook al een paar en wil er nog meer. Bij mannen vind ik vooral nek en bovenarmen heel mooi

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet doen. Bijna elke meisje vind dat lelijk dus als je een vriendin wil wordt dat erg lastig

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten