Skip to content
8 reacties
1865 weergaves

Beste vriend

Vaak als ik met mijn beste vriend omga, dan is hij vaak oversekst en hebt hij ook zin in seks. Heeft het er altijd over. Nu was ik gister met hem en voordat we het winkelcentrum ingingen stonden we voor de ingang en zat hij met z'n hand in z'n broek ze lul naar rechts te doen.

Alleen wil ik graag een keer wat met hem doen, gewoon een beetje experimenteren. Hij is ook 17 en hetero. Iemand ideeën?

17 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • @22, mooi zoals je het beschrijft, heb ongeveer hetzelfde meegemaakt. Ik homo met een vriend die nieuwsgierig was hoe het zou voelen door een homo gepijpt te worden. Heb eerst getwijfeld omdat ik niet goed wat het met onze vriendschap zou doen. Gelukkig heeft deze er niet onder geleden en hoewel mijn vriend een echte vrouwenverslinder is, wil hij op zijn tijd een pijpbeurt van mij en krijg ik er er een van hem. We bewijzen elkaar gewoon een wederdienst. Dus als je twijfelt om zoiets te gaan ondernemen, kan het alleen maar aanraden! Veel succes, love!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is er mis met experimenteren, als twee volwassenen, in welke combi (gay-hetero) dan ook het experimenteren aandurven is daar toch niets op tegen. Ik, hetero, met vriendin, heb een gay vriend die ik al jaren ken. We zijn elkaars maten en vorig weekend hebben we voor het eerst sex met elkaar gehad. We zijn daar jaren niet mee bezig geweest, maar het kwam er gewoon van. Nu kan ik zeggen dat ik er erg van genoten heb, ben gepijpt zoals geen enkele meid tot nu to voor elkaar heeft gekregen. Het was een zeer intiem samenzijn en zal zeker een vervolg krijgen. Voel ik mij nu gay of bi, neen zeker niet, maar het heeft mij wel iets gebracht op het gebied van breder kijk op sex en de vriendschappelijke relatie met mijn vriend is nog intenser en intiemer geworden. Verder komt mijn vriendin ook niets te kort hoor, hoewel ik dit niet aan haar ga vertellen! Kortom, geniet van sex, experimenteer, maar bepaal zelf de grens!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry hoor maar ik vind het echt geen goede tip om nog snel even wat gay dingen te doen met je beste hetero vriend. Nu nog snel van profiteren van zijn (duidelijke) onschuldige naïviteit voor het telaat is en een meisje hem voor je neus wegkaapt. Dit is je reinste egoïsme en een van de meest foute tips in jaren op dit forum.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou beginnen met hints te geven om te zien hoe hij over zoiets denkt. Zet misschien ook eens in zijn bijzijn je piemel recht om te zien wat zijn reactie daarop is of ga een beetje verder in op de seksueel getinte gesprekken. Hou je ons op de hoogte?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag de volgende keer of je hem moet helpen met recht leggen. Kijken hoe hij reageert.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • gewoon doen! beter vandaag dan volgende week, voor die dingen ben je al een heel klein beetje te laat, maar het kan nog net, de beste leeftijd om zo iets te doen is tussen 11 en 17 jaar, hoe ouder jullie worden, hoe minder kans dat hij dat wil doen, zeker als hij hetero is, eens je 18 bent mag je dat toch vergeten... want dan beginnen de meeste liefjes, dus beter vandaag dan morgen

    je kan op voorhand een geil meiden filmpje opzoeken, of seks filmpje met man en vrouw, nodig hem bij je thuis uit en zeg "kijk deze, deze moet je eens zien kapotlachen", en dan moet je met het meisje een beetje lachen, hahahaha kijk die, hahahaa kapot gaan... en na 5 min ofzo zeg je, mmmm eigenlijk best nog een lekker meisje, ik zou me nu wel kunnen rukken... moest jij hier niet zijn had ik mijn broek al uit... en ja dan kijken hoe hij reageert he, aangezien je zelf zegt dat hij overbesekst is zal dat wel geen probleem zijn, en zullen jullie wel snel jullie lul vast hebben

    ikzelf ben gay en ik was snel rijp, toen ik 9 was trok ik me al af en ik kneep ook in iedereen zijn broek, ik was al super geil op die leeftijd, ik trok me af voor een ganse klas tijdens het sporten op school in de kleedkamer, ik trok me af op de schoolbus, toen ik 12 was had ik al een piemel in mijn mond, heel onschuldig wel hoor gewoon eens in en uit, miss hooguit 3sec max, toen ben ik naar het middelbaar gegaan en op 13 jarige leeftijd verteld dat ik gay was, heel veel jongens kwamen toen naar mij met allerlij vragen waat ze mee zaten of hun lul wel groot genoeg was voor hun leeftijd enzo, en ja zo is er dan ook samen porno kijken, samen showen, samen aftrekken van gekomen, ik was ook vaak alleen thuis dus mijn kameraden vonden het geweldig om zonder gestoord te worden te kunnen genieten zonder rekening te moeten houden met ouders, en dan trokken we samen ieder aan zichzelf, sperma er uit, wc papier, en klaar... en week nadien gebeurde dat nog eens, en nog eens, en na de 3de of 4de keer dachten ze van oke dit zit wel goed, we kunnen elkaar vertrouwen... jongens van 13/14 lopen over van geilheid natuurlijk, en ik was gay en hun enige kans... dus bij de 3de of 4de keer als ze 10 min aan het rukken waren vroegen ze wel eens van kom pijp mij eens, toen vroeg ik altijd wel 4 x van ben je echt zeker? ik wou ze niet verliezen als vriend natuurlijk... "ja kom pijp mij, ik wil weten hoe dat voelt voor moest ik het eens met een meisje doen". toen begon ik voorzichtig eerst de piemel en ballen te strelen, en na 30 sec vroeg ik van en??? ja doet deugd kom pijp mij... toen trok ik ze af en alweer gezegd van en??? ja kom pijp mij... en toen deed ik dat, uiteindelijk trokken ze zichzelf klaar en van de meesten heb ik hun sperma van hun buik mogen likken... zo zijn we dat eigenlijk een ganse puberteit blijven doen, tot we 18 jaar waren en de meeste vrienden een liefje hadden en ontmaagd begonnen worden, toen is dat gestopt... en wouden ze dat niet meer doen

    dus ik raad je aan om daar dan zo snel mogelijk werk van te maken als je dat echt wil, aangezien hij hetero is, eens jullie 18 zijn mag je die dingen al bijna vergeten

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • je kan hem vragen om met je te experimenteren of je appt hem. Heeft hij het vaak over seksuele dingen? En rukt hij want dan is het een kans hebber. Vraag hem een keer of hij bij je een mannen avond wilt hebben ofzo en zegt hij ja, dan begin je rustig over seks of rukken. Je vraagt wat hij doet of hij rukt ofzo. zegt hij dat dan, vraag je hem of hij met je wilt rukken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je iets met hem? Uitproberen? Dan zou je dat gewoon moeten kunnen vragen. Een duidelijke hint geven dat je het spannend vindt.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten