Skip to content
22 reacties
7944 weergaves

Meiden die je express een stijve geven

Hey, ik zit in de klas met zo goed als alleen maar meiden en 1 andere jongen en wij zijn een sportrichting dus we hebben vaak LO. Tijdens deze lessen zijn er altijd 3 tot 5 meisjes die express voorover gaan buigen en bv. met hun billen tegen mij gaan staan, krijg ik natuurlijk een harde van. Sta ik daar dan, helemaal voor paal, letterlijk. Ze plagen de hele tijd en op zich vindt ik het wel geil want in de klas gaan ze ook altijd met rokje aan en open benen naar me toe zitten maar soms is het heel gênant zoals tijdens een presentatie of tijdens het zwemmen. Hebben jullie ook zo een ervaringen gehad? En zo ja, hoe gingen jullie ermee om? Zoals ik al zei vindt ik het super geil maar soms gaat het er echt wel over. Ze zijn wel knap en fit dus dat is al een pluspunt.

15 jaar
3 jaren geleden

22 Reacties

  • Als ze jou in je nakie willen zien en er dan ook nog voor zorgen dat jij een stijve krijgt, laat ze dan jou ook maar klaar laten komen op wat voor manier dan ook. Kijken of ze nog zo'n praatjes hebben als jij ze onder gespoten hebt!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • fuck hun dat kan echt niet is mijn mening het is gewoon sexuele aanranding als jij het wilt pruma maar zo niet schiet gewoon een potlood in die reet nee grapje gewoon aangeven dat je het niet wilt

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik moet eerlijk zijn, ik heb dit zelf ook wel gedaan. In een rokje op hun schoot zitten en dan de stijve in je kont voelen, dat is het gevoel. Ik had een crush op een jongen en had toen tijdens de les, zittend mijn benen gespreid precies wat jij hier zei. Maar het liep ook 1 keer fout af, het bleek dat die jongen een crush op mij had dus had hij me in de pauze bijna op mn bek genomen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Een leuke jongen die een stijve krijgt is geweldig opwindend, zeker als dat door mij is. Het is nog leuker omdat veel jongens zich daar een beetje voor schamen. Waarschijnlijk omdat dat hun gedachtes verraadt of omdat ze hun piemel niet de baas zijn. Een beetje inkijk geven is vaak al genoeg maar als ik in de stemming ben gebruik ik ook grove middelen. Zo leuk en als jullie het niet leuk vinden kijk je toch niet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Sommige meiden vinden het een soort prestatie of overwinning als ze een jongen een stijve bezorgen. De vriendin van mij zus deed dat deze zomer. Borst eruit, bikinibroekje hard omhoog, heel lang teuten met omkleden op het strand en plop ik een stijve en zij grote lol. Zij deed het meestal als mijn zus even weg was of niet keek, maar mijn zus had het wel door. Was niet haar zaak. Pas ging ze wijdbeens op mijn been zitten en niet stil hoor. Ik denk best dat zij ook opgewonden raakt, maar dat zie ik niet. Ze grijpt niet in mijn kruis ofzo, dat is eigenlijk aanranden, maar wel mijn middel en mijn schouders.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Laatste jongen boven mij van 15, dat is technisch gezien gewoon aanranding. Als je dr oncomfortabel van wordt moet je dat aangeven anders ja.... doe je ding

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • In mijn omgeving is een meisje (ook 15), die mij als jongen af en toe bij de zak pakt, ze zit dan wat in mijn kloten te kneden, waardoor ik als jongen dan even niks meer kan, maar meestal wel een stijve lul krijg. Ze kijkt dan heel onschuldig en vaak met een glimlach. Laatst zat zij mij ook weer in mijn zak te graaien, maar ze kneep mij toen iets meer in de kloten, waardoor ik een beetje tranen in mijn ogen kreeg, een zucht slaakte en amper nog gewoon op mijn stoel kon blijven zitten. Tja, het is een meisje, dus ik kan er verder ook niks aan doen. Een ander meisje, die erbij was, vroeg wat er met mij was. Ik zei toen dat eerste meisje mij in mijn zak zat te knijpen. Dat eerste meisje lachte wat en dat andere meisje zei verder niks. Ondertussen zat ik daarna wel met een stijve lul in mijn spijkerbroek. Zijn er meer jongens, die zoiets wel eens meemaken? Hoe reageren jullie dan?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. J17, nee nog niet. Het is overigens ook vakantie. Wel heb ik al afgesproken met een van hun en hebben we het gezellig gemaakt ;). Ik zal deze post up-to-date houden als school eenmaal weer begonnen is.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn stiefzus doet dat vaak. Zij is ook 16 (bijna half jaar ouder) Ze maakt een opmerking, ze zit met haar hand tussen d'r benen of zit met haar voeten op mijn bult.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS heb je al gevraagd waarom ze dit doen en heb je al wat van hun gezien

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik veertien was, was er een meisje van de zwemvereniging die echt absoluut met mij wou. Maar ik vond haar helemaal geen aardig meisje en moest niks van haar hebben. Maar ze was wel heel erg schoon en dus als ze wat uitdaagde dan kon ik mijn ogen niet thuishouden. Na een namiddagje vrij oefenen sleurde ze me bij afloop mee een kleedhokje in. Ze had me in het zwembad al de ganse namiddag zitten plagen en proberen op te hitsen. Ik wou eigenlijk niet mee in het kleedhokje maar wist niet goed hoe om te gaan met wat er aan het gebeuren was. Ze was ook iets meer als een jaartje ouder als mij. In het kleedhokje stond ze dan ook snel in haar blootje. Ik had nog nooit een bloot meisje gezien en dat was ook heel goed aan mij te zien, mijn speedo werd te klein en ik voelde me compleet helemaal raar vanbinnen. Toen ze vroeg of ik ook niet in mijn blootje ging staan deed ik dat ook zonder na te denken. Wat ze allemaal zei weet ik niet meer goed want ik wist even niet meer goed wat er aan het gebeuren was. Toen ze mij aanraakte kon ik nog maar juist op tijd mijn speedo van de bank gritsen om daarin klaar te komen. Ze vroeg om eens bij haar thuis af te spreken, als haar ouders niet thuis waren.

    Ik heb alles gewoon aan mama verteld toen ik thuis kwam want ik wist gewoon niet wat ik moest doen. Mama vertelde dat ik niks moest dan en dat er van dat soort meisjes, die jongens expres zitten op te hitsen en met hun naar bed willen, meestal niks terecht komt. Ik heb dan ook niks gedaan; dit ging verder als gewoon maar wat plagen. Nu een paar jaar verder is dat meisje niet meer bij de zwemvereniging. Ze heeft al een hele resem jongens gehad en heeft dan ook een naam voor haar verworven. Moest ik op haar aanbod ingegaan zijn, ik zou maar één van de zovele jongens geweest zijn want ik zou niet meer als een speelding geweest zijn. En dan erger nog, ik zou mijn maagdelijkheid gegeven hebben aan een meisje dat er eigenlijk om zou lachen en dan mij dumpen. Mijn liefje en ik hebben onze maagdelijkheid aan elkaar gegeven en we waren toen en nog steeds smoorverliefd op elkaar. Dat kan maar de enige goede manier zijn om met een meisje naar bed te gaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben nog maar één keer door een meisje gevraagd om mijn penis te laten zien, maar dan zei ik wel dat zij haar poesje ook moest tonen. Dat zou jij misschien ook moeten doen, want nu lijk jij gewoon een wandelend lustobject voor die meiden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij zijn het eerder jongens die het doen..

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat het beste dan zou zijn om hen eens echt te vragen waarom ze dat altijd doen. Misschien zit er nog iets leuks achter.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou eerder tegen hun zeggen: voor wat hoort wat. Dus als jij je broek uit moet doen, dan die meiden ook een keer

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik jouw verhaal zo lees TS dan krijg ik het gevoel dat jij hun speeltje bent. Als jongens dat in zo'n situatie bij een meisje zouden doen dan zouden ze waarschijnlijk gauw op het politiebureau zitten als dat meisje kwaad wil.
    Jij bent de enige jongen in die klas en jij hebt bij die meiden niets te vertellen. Ze doen met jou wat ze willen. Ze spelen met je, ze dagen je uit en ze kijken wat er dan gebeurt en dat vinden ze allemaal heel leuk.
    Ik denk dat ze jou ook niet als een man zien en je gedraagt je daar ook niet als een man. Op een gegeven moment moet je toch duidelijk maken dat jij de grenzen bepaalt en niet zij. Respect moet van twee kanten komen en respect naar jou is er duidelijk niet.

    Je zegt dat je het wel leuk vindt, dus ga vooral zo door, maar ik krijg het gevoel dat jij wel een beetje een slap type bent. Je bent daar niet echt de haan in het kippenhok.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat je je lul zien als meiden dat vragen TS? Normaal willen jongens dan ook wat zien. Voor wat hoort wat toch?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag het aan ze of als je het niet durft kan je altijd appen of bellen naar een van die meiden

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J17, ik ben de TS. Ik weet het echt niet waarom ze dit doen. Ze vroegen wel een keer om mijn lul te zien in de kleedkamers en heb ik toen ook laten zien, maar maakte het alleen maar meer en meer. Ik weet niet of ze het grappig vinden of iets willen, dus daarom dat ik me afvroeg hoe ik hiermee verder zou gaan. Want het maakt mij niet uit omdat het wel lekker is.. Maar as i said is soms gênant vooral waar veel andere bij zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap het niet helemaal. Willen zij jou een stijve geven/jou geil maken omdat ze wat meer willen van jou of gewoon als grap omdat zij het grappig vinden om jou met een stijve te zien?

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten