Skip to content
15 reacties
1673 weergaves

Herenstrings

Ik heb eergister op internet herenstrings besteld van CK . Maar nu heb ik ze en ze zitten echt fk lekker nu snap ik waarom veel meiden strings dragen minder warm en je voelt niks dat je het aan hebt .. Maar nu las ik dat het gay is om dag te dragen maar wat heeft gay met herenstrings te maken en wie draagt nog meer herenstrings? Ik ben benieuwd

14 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik draag ook strings en ben niet gay.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • In een herenstring is er genoeg ruimte voor het zaakje. Ik draag het nu ongeveer 2 jaar in begin schaamde ik me er wel een beetje voor en draafde ik het niet als ik geen sporten of zo maar tegenwoordig draag ik ze ook als ik ga sporten en kleed me daar dan gewoon op.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 Hoe zit het met ruimte voor je lul enz?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja hoor, draag ze ook tijdens gym/LO. Anderen zien het dan ook maar die maken er niet veel van soms wel eens domme opmerking ofzo maar die negeer ik gewoon. Buiten mij zijn er nog 3 jongens in mijn klas die herenstrings dragen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor de mensen die herenstrings dragen heb ik een vraag en dat is of jullie hem ook dragen. Om momenten dat andere het kunnen zien zoals bij sport/gym en/of dokter/fysio?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb al bijna 2 jaar herenstrings van CK en zitten echt geweldig dus ik zou niks van aantrekken en lekker kopen en dragen . Altijd dragen wat je prettig vind . Ben hetero gewoon dus niks met gay te maken en mn vriendin vind het niet sexy maar vond niet erg

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb een tijdje geleden ook 1 besteld en die zat echt heel lekker dus de week erna meteen een heleboel besteld. Bij omkleden ofzo zijn er soms domme opmerkingen maar die negeer ik meestal of kijk eens effe boos. Herenstrings heeft trouwens ook niets te maken met dat je dan gay bent als je ze draagt. Gewoon doen zou ik zeggen als jij je er goed bij voelt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag sinds mei ook strings en ben gewoon hetero en je ben echt geen gay als je dat draagt ofzo het zit super

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • J19 m'n ouders vinden het prima en heb inmiddels meer besteld want ze zitten echt zo lekker en ben gewoon hetero. Waarom zou je last krijgen zodra je je broek aan hebt weet niemand het toch

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat had je gedacht J17. Maar het is ook geen drama hoor. Alleen komt die opgefokte hetero meligheid me de laatste tijd steeds meer de strot uit. Daarom wou ik TS ff waarschuwen hiervoor. Het is een illusie te denken dat je - ook als hetero tussen andere hetero's - een string kan dragen zonder een en ander over je heen te krijgen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ongeveer een jaar geleden voor het eerst een herenstring gekocht. Dacht doe eens gek en was erg benieuwd hoe het zat, ik vindt het super lekker zit en het staat mij erg goed en draag nu bijna alleen nog maar strings.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J20 En zij zijn dan diegene die het homo vonden, die oprijden... ????

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Helaas denken achterlijke mensen super kort door de bocht van blote billen showen = uitdagen = gekontneukt willen worden = gay like hell. Ik heb een paar behoorlijk debiele vrienden en bij het omkleden geven ze dan klappen op mijn kont en gaan van 'hey schatje, ik heb zo'n zin in jou.' Oid.. Of ze gaan tegen je oprijden. Een woedende blik volstaat dan meestal. Hou er dus rekening mee dat je met dit stupide gedrag te maken zal krijgen en laat het je vooral niet weerhouden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat het gay is ben ik het niet mee eens. Ik draag zelf gewoon boxers, maar als iemand het fijn vindt moet hij lekker strings gaan dragen. Al zullen er jongens zijn die daar anders over denken... Wat vonden je ouders er dan van?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook van CK een keer strings gekocht. Ik draag ze niet vaak, maar ze zitten wel lekker ja. En ik vind ze ook sexy staan. Ik ben wel hetero. Moet gewoon kunnen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten