Skip to content
7 reacties
2222 weergaves

anaal bij mezelf, wie ook?

Ik denk dat ik een jaar of 13 was toen er op school tijdens voorlichting over vrijen, seks en liefde en lust en wat het verschil daar tussen is.
Maar nu was het thema "seks hebben met iemand van het zelfde geslacht". Ik wist natuurlijk dat er homo's en lesbo's zijn maar dat er tussen hetero en gay nog een hele wereld lag was een eye-opener, bi, pan en weet ik veel wat nog meer. Schijnbaar wil met je in een hokje kunnen plaatsen ofzo.
Maar er kwam natuurlijk ook de technische kant naar voren en met name de seks tussen 2 mannen wekte veel bah reacties op bij de meisjes maar vooral bij de jongens. Orale seks tussen 2 vrouwen werd door niemand openlijk afgekeurd. Best raar eigenlijk. Maar die avond onder de douche, altijd weer een vast aftrekmoment bedacht ik me dat als 2 homo's kunnen genieten van anale seks dit toch bij hetero mannen hetzelfde zou moeten voelen? En zo begon het. Eerst met heel langzaam en grondig met veel schuim mijn anus wassen en als je dat lekker zachtjes doet gaf me dat echt een erg prettig gevoel. Het duurde dan ook echt niet lang meer voor ik er een hele vinger in had maar ik vond het echt heel erg prettig, zeker als ik dan klaarkwam terwijl mijn vinger er nog inzat. Het lijkt wel of je orgasme 2 x zo heftig is. Het is alleen wel erg onhandig, een hele vinger naar binnen krijgen op die voor mezelf best moeilijk bereikbare plek en dan nog mezelf aftrekken ook met de andere hand. En omdat ik al na een keer of 2 a 3 gedaan te hebben merkte dat 2 vingers ook best ging maar nog onhandiger werd uiteindelijk overgestapt op een lange kaars van ik denk een cm of 2 dik. Lontje eraf knippen, was vaseline erop en dat ging heerlijk, door de loop van de jaren werden de kaarsen dikker en toen mijn ouder vorig jaar een weekje weg waren heb ik een dildo online besteld van 20 cm lang en 4 cm dik. Dat was wel even andere koek. Maar na even wat geduldig spelen zat ie er al snel tot de helft in en nu ben ik er al zo aangewend dat eerst voorspel met vingers niet eens meer nodig is. De volle lengte past net niet helemaal dus een langere ga ik zeker niet kopen maar misschien ooit wel een keer een dikkere en dan ééntje met een zuignap.
Ik weet nu dat ik op meisjes val en voor jongens heb ik geen seksuele gevoelens.
Zijn er hier ook jongens die experimenteren met zichzelf en dan ook zichzelf anaal verkennen? Reacties van meisjes zijn natuurlijk ook welkom en ik ben ook zeker benieuwd of er meisjes zijn die dit doen of niet meer omdat het niet prettig is.
Maar vooral de ervaringen en meningenen van jongen wil ik graag horen, juist omdat die zo negatief reageren als het over seks tussen mannen gaat en zeker anale seks. Ik krijg steeds meer de indruk dat jongens het associeren met homoseksualiteit en dus bij voor baad vies en slecht is. Ik zal het zelf dus ook niet gauw iemand vertellen wat ik doe want als dat uitlekt, en dat gebeurd gegarandeerd, dan zal me dat nog lange tijd negatief achtervolgen. Maar als 2 meisjes openlijk zoenen of zelfs een stapje verder gaan en elkaars borsten en billen strelen dan vind vrijwel iedereen dat geil om te zien, zelfs de meisjes.

18 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik verwen mij net als jou graag anaal ik heb dit ontdekt door een ex die weleens een vinger in bracht tijdens het pijpen. Dit voelde zo goed dat ik uiteindelijk een dildo hebt gekocht die ik en andere speeltjes die ik later heb aangeschaft nog steeds regelmatig gebruik.
    Het is inderdaad jammer dat er nog zo'n taboe op zit meesten jongens weten gewoon niet wat ze missen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nooit gehoord dat er een voorvocht reserve was. Wel geleerd dat het voorvocht wordt aangemaakt door twee kliertjes,

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Even de juiste term, voorgeil heet voorvocht, normaal verschijnsel bij jongens!!!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 16: wat je doet is in wezen heel simpel, je drukt je prostaat, en dat is onder andere de opslagplek van voorgeil, een beetje leeg. Stevig er op duwen maakt echt dat je het voorgeil zo omhoog, je pikgat uit, stuiwt. Daardoor komt er in elk geval meer voorgeil vrij op dat moment. En, het is echt gewoon een heeel erg lekker gevoel, alsof je eikel als het ware van binnenuit wordt gemasseerd. Ja, klinkt raar, maar zo voelt het echt, en ja, dat is heeeel erg geil.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J20 Komt er dan meer voorvocht als je je prostaat masseert ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij jezelf je aars openen en ervan genieten als vingers in je gat glijden is echt heerlijk. Doe ikzelf ook. Echt heel geil is om dan mijn prostaat te betasten, best wel stevig. Druk dan zo het (voor)geil uit mijn plasopening. Oprekken moet je even de tijd voor nemen, veel glij gebruiken en de tijd nemen. Geniet er vooral van.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel enkele keren een vinger ingebracht maar zo fijn was dat gevoel niet. Mijn aars strelen en laten strelen is wel heel leuk en opwindend en dat heb ik ook gedaan met andere jongens.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten