Skip to content
10 reacties
1330 weergaves

Na gym/ training douchen

Ik vraag me af: Moeten jullie op school/ na een training douchen? Zo nee, zou je het willen?

15 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Wij moesten dat niet op school, eigenlijk wel jammer. Altijd zo liggen stinken in de klas haha. Nu, eerst hadden we echt smerige douches en die waren gedeeld met de kleedkamer van de hogere jaars waar echt rotjoch bijzaten, dat vond ik maar niks. Sindsdien nieuwe kleedkamers en douches gekregen, maar ik heb eigenlijk nooit de moed gehad om een douche te pakken. De rest vond het gedacht maar "gay" terwijl er eigenlijk niks speciaal aan is.. Toen ik eindelijk dacht van "foert nu ga gewoon douchen en daarmee basta", mochten we niet meer in de kleedkamers door Corona en al zeker niet douchen. Helaas.. Nu dus afgestudeerd van het middelbaar en (Ik weet het dit klinkt raar) en heb van m'n leven nog niemand van buiten m'n gezin naakt gezien haha

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15 Ja zoiets heb ik ook. Bij mij douchen ze wel allemaal naakt, maar ik ben net als jij gay....ik sta dus heel vaak met stijve (omdat er knappe jongens bij zitten) jij?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij moeten op school verplicht douchen en dat vind ik ook normaal. De meeste jongens douchen bloot, 3 houden hun boxer aan en doen moeilijk met een handdoek om de middel. Het maakt mij niet uit. Ik ben gay, ik kijk naar andere jongens en ze mogen ook naar mij kijken.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Op school mogen wij op zich na de gymles douchen, maar ondanks dat leerkrachten het aanmoedigen laten ze er nooit tijd voor en als ik het zou doen zou ik te laat komen voor mijn volgende les. Ik heb het tot nu dus maar één keer gedaan omdat mijn benen erg vies waren van lopen in de modder. Ik zou wel graag willen dat ze er tijd voor over lieten, zou handig zijn.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons is met boxer aan douchen bij voetbal ook echt een no go. Gewoon iedereen in ze blote kont. Maar ik hoor van klasgenoten en vrienden wel andere verhalen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Een jaar geleden zat ik op voetbal en daar moesten we ook altijd douchen we hadden wel een onderbroek/ en bh aan

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij douchen na voetbal altijd en ook naakt gewoon, met boxer aan is no go bij ons

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Op school na gym is niet verplicht, alleen als er tijd voor is. Bij voetbal na training en wedstrijd is het uiteraard wel voor iedereen verplicht. Wij vinden het gewoon normaal om te doen eigenlijk.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja wij douche ook na sport en gym ook heel normaal

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, wij wel. Dat is toch helemaal geen probleem, want wij zijn allemaal jongens en wij zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten