Skip to content
5 reacties
552 weergaves

Niet opgewonden van uiterlijk

Hallo iedereen. Ik ben een heterojongen en ik heb zin in seks met vrouwen, niet met mannen. Toch wordt ik niet opgewonden van het zien van een naakte vrouw, ook niet van een naakte man trouwens. Ik wordt dus niet opgewonden tenzij er echt fysieke stimulatie is. Ik hoor dat mijn vrienden al een stijve krijgen van een foto van een naakte vrouw, maar dat heb ik dus niet. Ik voel me onzeker hierover. Toch wil ik dus wel romantische dingen doen met een vrouw. Is dit normaal of ben ik gewoon heel kieskeurig over hoe een mooie vrouw eruitziet?

18 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Er is geen theorie voor seks. Je hebt nog nooit geen seks gehad , is ook normaal. Weet je als het klikt met een vriendin dan gaat het automatisch, vaak begint het met zoenen en strelen en ja de rest gaat vanzelf. Niet te veel over denken TS , heel normaal die onzekerheid, zowel bij jongens als meisjes.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo, Ts hier. Bedankt voor alle reacties. Ik vroeg me af of dag mijn ‘gedrag’ normaal was omdat ik me ook afvroeg hoe dat mensen dan seks hebben (zelf nog nooit gehad btw). Krijgt de man een stijve na het zien van de naakte vrouw en hebben ze dan seks of is er ook echt stimulatie zoals aftrekken bij nodig om een stijve voor seks te kunnen krijgen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel normaal denk ik, daarbij geen mens is hetzelfde of heeft dezelfde gevoelens. Uit ervaring weet ik dat vrienden en ook ik zelf overdrijven.
    Dus geloof alles niet, je bent heel normaal als je niet opgewonden wordt van een foto , heel herkenbaar. Weet niet of je heel kieskeurig bent, nu, daar is ook niets mis mee, dus niet langer onzeker voelen blijf gewoon jezelf.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Kun je een vrouw wel mooi vinden, of heb je überhaupt geen sterke mening over het uiterlijk? Je vraagt of je heel kieskeurig bent, het zou ook kunnen dat je helemaal niet kieskeurig bent qua uiterlijk maar dat er fysiek gewoon een goede match moet zijn, met goede seks.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik krijg ook geen stijve van een paar tieten man, daar is ook meer voor nodig. Ik vind het wel mooi maar ik ben naturist dus ik ben wel wat gewoon.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten