Skip to content
11 reacties
790 weergaves

Lul stand

Mijn lul staat een beetje gebogen naar voren. en hier schaam me voor. Heeft iemand tips hoe je dat kan veranderen? Bedankt alvast!

13 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Mijn lul wijst stijf maar ietsje omhoog, en mijn eikel laat een knikje zien. Bijna geen enkele lul is recht, de mate van zeg maar de bocht in een lul verschilt. Net als dat lengte en dikte en vorm van eikel en voorhuid verschillen. Ach, voor je er onprettig door neukt moet het wel erg zijn. En, al vindt iedereen een grote rechte lul het mooist, écht veel uitmaken doet het niet. Meiden vallen op je uitstraling, hoe je eruit ziet is mooi meegenomen, maar daar loopt het niet op vast. Trouwens, kutjes zijn er ook in veel uitvoeringen, borsten al net zo. Leuk om geil van te worden, maar, haar uitstraling is zóveel meer, toch?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M20 ik denk dat je helemaal niet zoveel piemels hebt gezien! Dat bestaat wel degelijk

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • M20 echt wel. Keihard, groot, dus stijf maar toch gebogen. Ga maar eens plaatjes kijken op internet.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • M20 kan zeker

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • j.22; een stijve piemel die naar beneden wijst...... die heb ik nog nooit gezien of van gehoord. En geloof me, ik heb toch al best wat piemels van dichtbij gezien in opgewonden toestand. Mss wel meer dan jij :)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @m20 Nee hoor. Sommige zijn in stijve toestand naar beneden gebogen, andere naar boven en sommige zijn kaarsrecht. De ene steekt naar voren, de andere recht omhoog. Kan allemaal en niks is abnormaal. @j12.ik denk eerder andersom dus dat je piemel over je zak valt omdat ie van nature al die vorm heeft.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet of het waar is maar ik heb wel eens gehoord dat hoe je je piemel in je onderbroek/boxer doet dat dat de vorm wordt. Ik heb altijd m’n piemel omlaag over m’n ballen liggen in m’n boxer. Mijn piemel hangt ook met een boogje naar beneden als ie “vrij” is

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • een stijve piemel is altijd wel wat gebogen en staat een beetje scheef op je lichaam. Geen paniek, niets aan de hand. Je bent normaal zoals alle jongens.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je dat kan veranderen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan je lul kan je niets doen. Zo ben je geboren

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts, hoe bedoel je? Slap/stijf

    12 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten