Skip to content
23 reacties
3868 weergaves

Wildplassen waar wel en waar niet?

Er zijn al topics over wildplassen, maar die gaan er allemaal over of het geil is of dat je een piemel kunt zien of dat je het op een rare plaats hebt gedaan. Maar het gaat er om waar je het doet, vooral zonder anderen viezigheid te bezorgen.
Dus niet in andermans tuin of portiek, niet midden op straat, niet tegen auto s, huizen en andere eigendommen. In bosjes en tegen bomen lijkt me bij heel hoge nood geen probleem. Bloembakken heb ik pas meegemaakt toch ook niet, die moet een ander met zijn handen verzorgen. Ook midden op straat met de reden dat je het niet meer kunt houden is onzin. Dan moet je het niet zover laten komen. Doe het dan maar in je broek, dat meen ik echt. Dus hier eigenlijk de vraag, waar kan wildplassen wel? Of nooit?

20 jaar
3 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik fiets vaak met een groep meiden uit school bijna anderhalf uur fietsen. Dan moet je soms wel heb er geen probleem mee om in het bijzijn van hun mijn blaas te legen doe dit wel op een stukje buiten een woonwijk daar is het gewoon legaal dus een boete kan je daar niet krijgen. We pissen vaak met ze allen tegelijkertijd. weet alleen niet of ik mijn vriend ook moet vragen om te wildplassen ik ben bang dat hij dan als een vriezerik ziet maar het is wel leuk om samen te pissen. wat moet ik doen?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Veel makkelijker meisje 14. Soms maken ze het wel eens te gek. Maar ik weet natuurlijk niet hoe nodig die jongen moet. Ik heb ook wel eens voor de helft glurende blikken en voor de rest boze gekregen. Het kon daar echt niet maar het was ook niet anders, het ging al in mijn broek en dat wil je never never nooit. Daarom kijk ik er nooit naar en ik keur het nooit af want je weet het niet.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor jongens vind ik dat nog weer wat anders dan voor meisjes om in het wild te plassen. Voor jongens is dat wat makkelijker.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16
    Samen pissen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wildplassen is buiten de bebouwde kom toegestaan.
    Binnen de bebouwde kom is het verboden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16 Pissen jullie dan samen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik kampeer plas ik eigenlijk altijd wel wild in de bosjes en me vrienden doen dat ook. Wel steeds een ander plekje zodat het niet ergens heel erg naar pis gaat ruiken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 20. Je schreef over een oudere man, die kotste in de fietstas van iemand anders. Dat hoort toch niet zo? Dat is toch vies?! En krijg je die fietstas later dan nog wel schoon of trekt die kotslucht in die fietstas? Ik vind dit een vreemd verhaal.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ok als je 70 bent moet je weleens heel nodig meisje van 14 en doe je het ook liever niet in je broek.Gewoon de andere kant op kijken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Laatst zag ik een vrouw van een jaar of 70 buiten plassen achter een rad van een caravan. Dat hoort toch niet zo? Ik schrok me rot. Ze keek ook geschrokken, toen ik haar had ontdekt en ze had warrig wit haar, wat alle kanten op stond. Ik durfde het eerst niet te vertellen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha, ik bedoelde met je niet jou maar je in het algemeen. De fietstas van de dominee ayyy, god straft onmiddellijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ander meisje van 20. Ik kotste niet in de fietstas van de dominee ! ik zag een wat oudere man dat doen. Hij was ook wel dronken, volgens mij, en hij viel over die fiets heen, vloekte nog een paar keer en gaf na afloop een schop tegen die fiets, die op de grond lag, terwijl hij toen bijna weer over die fiets zou vallen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor meisje 20. Als het je eigen fietstas is ga je gang. Anders moet de agent de inhoud van de fietstas over je kop leeggooien en dan pas een fikse bon geven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt het over wildplassen, waar wel en waar niet. Ik zag laatst een man kotsen in de fietstas van iemand andets. Het lijkt mij dus NIET in een fietstas.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen 23. Daar heb ik weleens vaker van gehoord. Wat gebeurt er als je het negeert en ook niet gaat proberen op de WC. Dan zal er toch een moment komen dat je wel moet gaan plassen ?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS voor meisje20. Nee joh geen plasfobie. Ik plas zelf ook wild, maar alleen als er geen andere oplossing is en zoals meisje 18 niet als het vies is voor een ander. Ineens zo erg moeten plassen dat je het niet meer op kan houden is niet normaal , dan moet je naar de dokter. Trouwens als je in de auto, bus of tram zit zal je het dan ook nog op moeten houden, dus waarom op de stoep niet? Die nood wordt langzaam hoger en dus het ongemak ook. Dat schrijf je zelf ook, dus wacht maar even tot een toilet of boompje/bosje.

    Jouw probleem is een heel ander jongen 23. Vervelend voor je want dat zal je enorme benauwdheid opleveren. Niet zo erg om te plassen op een weggetje waar nauwelijks iemand komt, daar heeft dus ook niemand last van. Ik zou zelf in de berm gaan hurken. Misschien helpt het om een paar keer op het naaktstrand te gaan lopen dan vind je het normaal dat anderen je ding zeg maar lul zien. Of watervalgeluiden op je iphone?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • nooit, is altijd strafbaar en kan in alle gevallen een boete opleveren, daar zijn geen excuses voor, tenzij je een medisch attest hebt omdat je problemen hebt met je blaas, natuurlijk, wie doet het niet... als je moet, dan moet je gewoon, je plas inhouden is namelijk niet zo gezond, zelfs schadelijk eigenlijk, je kan dan wel zeiken over dat op midden van straat en dergelijke... zit niet echt een boodschap in bij jou vind ik, maar goed... als ik op een feestje ben, fuif, discotheek en dergelijke, heb ik vaak moeite met plassen, vaak zijn daar geen tussenschotten tussen en kan iedereen je zomaar bekijken... ik moet daar heel vaak zeer dringend plassen soms tot buikpijn toe, en ik ga ook meermaals effectief naar het toilet en sta effectief met men "ding" in de plasbak, uit mezelf schaam ik mij totaal niet, iedereen die daar staat heeft zo een ding, en ik wil niet liever dan dat het komt, maar ik mag daar 10 min staan, mijn lichaam zegt stop... en er komt niets, gewoon door het fijt dat er anderen op je staan te kijken, ikzelf vind dat niet erg maar mijn lichaam zegt van wel en weigert de plas te laten komen... vandaar dat ik meestal in de auto... midden op straat, meestal in een veldwegje waar bijna niemand passeert, heel snel stop, de deur open doe en naast mijn portier een plasje maak in het midden van de straat, ook omwille ik dan heel snel terug kan instappen en vertrekken mocht er een andere auto in aantocht zijn, dusja uw antwoord over dat op straat... toch wel een beetje kort door de bocht denkik dan, als je de reden hebt gelezen zal je nu misschien wel begrijpen waarom. soms op straat staan er ook picines, waar je dan met een stuk of 5 kan rondstaan, gewoon op straat... meestal is dat zo een halve bol waar je dan instaat, dus onmogelijk dat andere mensen je geslacht zien, toch... uw hoofd komt daar boven, en alleen het gedacht al dat mensen je kunnen zien, weigert mijn lichaam om te plassen, terwijl het op die plaats wel voorzien is om dat te doen, mijn lichaam zegt neen en de plas blijft zitten, ook al moet ik zeer dringend dat gaat niet

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • vorig meisje 20; ik heb het niet over de smoes "als je moet dan moet je". Maar gewoon echt de situatie dat je het absoluut niet meer kan ophouden. En natuurlijk....... meestal voel je dat wel tijdig aankomen en ga je naar een toilet zolang dat nog kan. Maar in de uiterste situatie......
    Overigens; urine , waar hebben we het over? Zo vies is dat nu ook weer niet hoor. Je gaat er niet aan dood. We zwemmen erin in zee, en vaak ook in het zwembad...... Hondjes plassen ook op straat. Niet zo overdreven doen. Heb je een plasfobie?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier ander meisje 20. Als je moet dan moet je is juist de smoes van jongens om op straat te gaan staan spetteren. Ik moest zo erg dat ik even niet meer durfde te lopen. Het was het laatste stuk naar huis en dacht echt dat ik het niet ging halen. Ik had mijn vriendin al gezegd dat ik in mijn broek zou plassen en dat ze dan rustig mocht lachen om me. Maar als je zo moet kun je vaak nog 300 meter verder en ik was dolblij dat dat niet hoefde maar een volgende 300 had ik ook misschien nog wel gered. En het zijn de buren niet die door de viezigheid moeten lopen omdat ik vergeten was om naar de toiletten te gaan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • als je moet dan moet je. En die nood weegt dan zwaarder dan de locatie waar je op dat moment bent. Nood maakt deugd.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten