Skip to content
9 reacties
598 weergaves

In de warme weer zonder kleren slapen

Hallo iedereen. Misschien een beetje raar onderwerp maar ik slaap eigenlijk sinds begin van me leven gewoon met kleren. Maar ik merk wel dat ik het benauwd begin te krijgen. Ik zou daarom zonder kleren willen slapen maar er is een probleem: de meeste spullen zoals een föhn en zo ligt in me kamer en ik zou me best wel ongemakkelijk voelen als mijn deken een beetje naar benden ligt. Ook ben ik niet gewend met zonder kleren slapen. Dus ik vraag me 2 dingen af: hoe lukt het me om zonder op te vallen in me boxer te slapen. En is het slim of ik een bepaald boxershort draag (wijder, strakker, merk etc). Doei en bedankt voor de tips

16 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik denk dat misschien wel 80% van de jongens in onderbroek slaapt dus zo raar is dat niet en zeker als het heel warm is

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Iets zegt mij dat jij iemand bent met, zoals dat heet, een migratie achtergrond. En dan een waar moeilijk wordt gedaan over seks en blootheid. Verder begrijp ik dat in jouw kamer allerlei zaken liggen die anderen gebruiken en dat die anderen gewoon in- en uitlopen als ze die dingen nodig hebben. Dat betekent dus dat jij totaal geen privacy hebt.

    Nu ben je dus zestien, je bent je er van bewust dat je een lichaam hebt en dat je gevoelens hebt naar je lichaam. Een van die dingen is dat je wat dichter bij jezelf wil komen en je kleren wil uittrekken als je gaat slapen, je wilt je vrij voelen, maar dat geeft gezeur en problemen. Misschien zien ze dat thuis als de opstap naar zondig gedrag en wordt dat streng afgekeurd.

    Het is een moeilijke zaak. Je kan proberen je ouders, je moeder, op andere gedachten te brengen, maar dat zal niet meevallen. Je zegt dat je in je kleren slaapt. Bedoel je daar mee dat je in bed stapt gewoon met de kleren die je overdag ook draagt? Die indruk krijg ik.
    Wat je zou kunnen doen is 's nachts een losse boxer en een t-shirt te dragen. Dat is al veel aangenamer en niets bloots te zien als iemand je kamer binnen komt. Naaktheid bewaar je dan maar voor andere gelegenheden, zoals in het park of op het strand.

    Het is lastig om te ontsnappen aan de cultuur waarin je opgroeit, maar je moet maar denken, je ouders kunnen niet anders. Heel wat jongeren hebben met dit soort dingen te maken en vaak zijn de enige opties eeuwige ruzies of je maar schikken.
    Probeer zoveel mogelijk zelfstandig na te denken en je af te vragen waarom dingen zijn zoals ze zijn. Wordt iemand die zijn eigen beslissingen neemt in het leven en zich niet de wet voor laat schrijven door anderen die niet zelf denken maar vinden dat iets moet omdat dat zo hoort. Wordt een vrije geest!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal naakt. Enkel een dun laken over mij heen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon uitkleden. Deken boven je trekken

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Slaap altijd in mn boxer anders is t veel te heet en mijn moeder vindt het niet erg.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ohja vergeten om te zeggen: 1. Mijn moeder houd niet om bloot te slapen dus 2. Ze gaat ook wel eens me kamer opruimen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slaap gekgenoeg vaak met 1 van mijn fietsbroeken aan. Ik vind de zeem zo lekker tussen mijn benen. Als het wat frisser is doe ik er ook een fietsshirt bij aan. Ben altijd al een raar King geweest hihi.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je familie het uitmaakt dat je in je onderbroek slaapt en anders zou je altijd in een short gaan slapen of in een short zonder onderbroek eronder

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slaap eigenlijk altijd in mijn onderbroek. Ik weet ook van veel leeftijdsgenoten dat zij hetzelfde doen dus ik denk niet dat dat erg raar zou zijn. Wat voor soort boxershort je dan zou moeten dragen? Gewoon wat je zelf gewoon bent. Ik slaap eerder in iets strakkere boxers omdat dat is wat ik overdag ook draag maar als jij je met iets anders gemakkelijker voelt moet je daar zeker voor gaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten