Skip to content
5 reacties
884 weergaves

Penis lengte (antwoord zou Nice zijn)

Hoi ik had net een post gezien van een jongen van 13 die zei dat z’n pik 16 cm was. Die van mij ook! Alleen ik had gelezen dat je penis het hardste groeit van 14-16 klopt dit? En meisjes wat vinden jullie groot genoeg eigenlijk ?

13 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Toen ik 13 was had ik volgens mij ook een grotere dan nu. Kan er ook aan liggen dat als je ouder bent je meer ver krijgt op dat punt en dan lijkt ie inderdaad korter. Maar ja het draait erom wat je werkelijk kunt zien natuurlijk dat snap ik ook. Omdat jongere jongens van 12/13 minder vet hebben kan het ook een logische verklaring zijn dat hun lengte vaak best indrukwekkend is maar het kan ook zijn dat ze verkeerd meten. Bijvoorbeeld de onderkant ofzo en de balzak kun je nog wat verschuiven zodat je nog extra centimeters erbij krijgt. Altijd aan de bovenkant meten! Hoe minder vet er zit, hoe langer natuurlijk..en 16 cm is best veel op je 13e jaar, maar het kan best denk ik. Ik had toen ook 15,5 cm.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn piemel is stijf 13cm en ben bi. Ik zou graag zelf een grotere willen hebben en als ik seks heb met een man hoop ik dat hij een grote lul heeft. De minimale lengte wat een voor mij moet hebben is toch wel 16cm al is dit boven het gemiddelde.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22, ik heb dat hetzelfde. Ik heb 11cm, ook gay en hou van klein tot middel. Groter dan 16cm is not done voor mij!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • ik zelf heb 12cm, maar idd ik merk zelf wel dat ik denk dat ik tussen mijn 13 en 18 wel een grotere had dan nu

    als ik naar andere jongens kijk die 13 - 16 zijn merk ik idd ook wel op dat die leeftijd vaak een grote heeft, vaak heb ik de kleinste xd en vaak hebben ze ook wel meer sperma dan mezelf

    zelf ben ik gay en zie liever kleine of normale penissen, ergens tussen de 8 en 15cm stijf is zalig, miss net nog 16cm, maar dat is al op het randje voor mij, met een boy die 17cm heeft zou ik al niet daten, 17cm is al te groot voor mij, en groot vind ik maar lelijk, groot vind ik echt not done, je kan er zelf niet aan doen uiteraard maar toch maar niet voor mij

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • 16 vind ik echt goed! Je mag echt heel trots zijn ! Ik zou het fijn vinden in ieder geval haha

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten