Skip to content
34 reacties
2644 weergaves

Jongens nu voor een keertje helemaal eerlijk

Hoeveel centimeter overdrijven jullie bij de lengte van je piemel. I

18 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • Je hebt wat je hebt en daarmee moet je het doen. Erover liegen en vervolgens de “feiten” niet kunnen overleggen is erger. Merk op dit forum dat er ook veel “ kleinere” piepels worden overlegd, wat volgens mij toch aangeeft dat er vele zijn die er eerlijk over praten. Natuurlijk zijn er altijd opscheppers, maar dat hou je altijd. Zielig voor die personen, zij moeten daarmee dealen. Zelf heb ik vrij vooraan gestaan bij het uitdelen van de lengte, heb een piemelnaakt van 18 cm ( bovenkant gemeten) en deze lengte wordt niet altijd gewaardeerd. Wordt soms als pijnlijk ervaren, wat ik vervelend vind, maar niets aan kan doen. Voor het zelf rukken vind ik zo’n grote penis heerlijk!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou zelf ook een iets grotere willen maar ik lieg er wel niet over. Ook jongens zijn onzeker over hun lichaam, net zoals meisjes die waarschijnlijk ook al eens hun bh hebben gevuld met iets.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Stijf 16cm, omtrek weet ik niet

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Denk het niet j19

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik lieg niet als mijn pik stijf is hij 12.5 cm

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn snikkel is, als hij stijf is, 12,5 cm. Meisje, jij denkt dat de meeste jongens hierover opscheppen. Als ik alles lees, denk ik juist dat veruit de meeste jongens heel eerlijk zijn hierover. Dus geen reden om aan ons als jongens te twijfelen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 17 j, jeetje 21 cm! Kan het me niet echt voorstellen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik overdrijf nooit maar mijne is 34 cm. Nee gekheid ik heb ongeveer 21 cm stijf. Groter dan gemiddeld maar ben zelf ook lang voor mijn leeftijd

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik overdrijf niet. Slap tussen 5 en 9 cm naargelang temperatuur en soms slechts 4 cm als ik lang in koud zeewater ben geweest. Stijf 14 cm.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Elke meet z’n pik n keer. Heb het gedaan met n paar vrienden voor de lol. Ik heb geen super grote pik. Stijf is hij 16,5 als die slap is en het is koud wordt hij echt heel klein. Ik heb tot nu toe met 2 meiden sex gehad en die vonden hem prima.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts klopt heel veel liegen over hun lengte, ik heb al heeel veeeel jongens bloot gezien maar eigenlijk niemand die eruit springt met een grote

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijne is 13,5cm lang rond altijd af op 14cm. De omtrek is 15,5cm rond dat af op 16cm.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe er ook geen cm's bij of af. Ik heb maar 10 cm als ie stijf is. Zelf ben ik ook maar net 170 en 54 kilo. Maakt mij niet uit, schaam me er niet voor. Als ie maar doet wat ie moet doen. En als je lekker wilt gaan lachen? Ga je gang....boeit me niet!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op dating sites voor homo's deed ik er wel eens 2cm bij omdat precies iedereen dat daar deed. Ofwel is het gemiddelde bij homo's 18cm ... wat me sterk lijkt. Heb 15,5cm stijf en gezien alle andere jongens die ik geprobeerd heb, lijkt dat rond gemiddelde.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • slap 13/14 stijf 16/17 voor 15 is dat toch wel goed?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Slap 7,5 en stijf 9 cm lengte hoort bij m’n leeftijd, groeit nog wel

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal met je eens meisje van @18, maar bedacht me na je verhaal ook, dat veel jongens nu hun spieren gespand hebben en daar te nat zijn geworden, hihi. Maar goed, is hun probleem.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie geen reden om het uberhaupt op te meten of met anderen over te praten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • 16 centimeter, niet heel groot vind ik persoonlijk maar ik lieg er ook niet over maar ik zeg het ook niet tegen iemand, vind niet dat iemand dat hoeft te weten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Ik geloof jullie allemaal op jullie eerlijke gezicht. Jullie noemen ook lengtes van 12 tot 16 centimeter en dat is ook mijn ervaring en die van mijn vriendinnen. We meten ze natuurlijk niet, maar de twee die ik had zullen wel rond de 14 centimeter zijn geweest en dat is voor mij prima. Natuurlijk kijk ik ook op pornhub en weet dus dat ze bestaan van ver over de 20 centimeter, maar ben ze gelukkig zelf niet tegen gekomen en die zijn echt heel zeldzaam.´Dus de kans dat een jongen die dat beweert overdrijft is heel groot. Ik vind het trouwens zelfs minder belangrijk dan de dikte, die bepaalt toch meer het gevoel. Maar daar kun je als meisje gewoon aan meewerken door je benen wat dichter bij elkaar te doen of je spieren daar te spannen. Dat doe je toch ook als je daar te nat wordt. Je blijft toch niet stil als een sekspop liggen hoe je klaar wordt gemaakt.
    Verder was het gewoon uitdagend bedoeld hoor, ik zat me te vervelen.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten