Skip to content
5 reacties
923 weergaves

Benen en/of armen scheren

Zijn er hier jongens die hun benen en/of armen scheren? Zo ja is het om dat je het mooi vindt of het speciale reden? Krijg je weleens van andere rare reacties? De reden dat ik vraag is omdat ik zelf over loop te twijfelen. In heb tijdens de lockdown 2x benen gladgeschoren en vond het fijn maar ook raar. Ik denk dat als ik vaker doe het rare er wel van af ga maar ben ook beetje bang voor reacties van andere.

20 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Gewoon een tondeuse kopen of lenen. Of de trimmer van je scheer apparaat gebruiken. Je kan met de kammen die daar bij worden geleverd zelf bepalen hoe lang je het wil. Ik doe zelf op 3 of 6 mm. Dan heb je toch wat haar wat toch mannelijk is en past bij je leeftijd. Maar geen jungle.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik epileer mijn armen en benen om de 2 weken. Ik heb weleens vragen gekregen maar goed ik sport veel dus zeg dat de reden is maar vindt eigenlijk gewoon fijner en mooier.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben bijna 17 en af en toe krijg ik wel eens de vraag af ik nu eigenlijk wel of niet mijn benen scheer, want ze geloven niet dat ik nog altijd niks heb. Alleen maar het haar op mijn kop en een klein beetje schaamhaar dat ik weg scheer. Mijn broertje van bijna 16 hetzelfde. Ik ben dat zo gewoon om niks te hebben, dat als ik begin met haar te krijgen, dat er ook gewoon afgeschoren wordt. Ik moet het niet hebben en wat de anderen daarvan denken kan me echt niks schelen. In de klas is er nog een jongen die pas heel laat haar is beginnen krijgen, en die scheert zijn benen. In het begin grapten een paar andere jongens daar wel mee, maar nu is dat al heel normaal. Niet dat we elkaar veel zien door die corona, dat niet. Maar als gij uw benen wilt scheren, gewoon doen zou ik zeggen. Sommige jongens zijn trots op hun haar overal, ik ben juist heel erg blij dat ik er geen heb.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik schoor net toen ik haar begon te krijgen me benen en armen kaal met scheermes en scheerschuim. Ik kon niet Zo goed wennen dat ik ouder werd. Alleen sinds vorig jaar ofzo doe ik het met de tondeuse met de korte kam. De haartjes worden snel lang en pluizig wat ik niet netjes vind. Alleen met kaal moet ik me elke week scheren anders krijg je stoppels. Met de tondeuse valt dit niet snel op, Vandaar de switch. Alleen me ouders, zus en wat vrienden zeiden er de eerste keer wat van toen ik ineens in een korte broek in de zomer met kale benen rondliep maar geen slechte dingen ofzo. Volgens mij doen steeds meer mensen delen van hun lijf scheren, Maar al hadden ze wel commentaar, dan bepaal ik zelf wat ik doe.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • als je jong bent en nog nooit haar op je armen en benen hebt gehad, en plots duikt er haar op, dan kan je dat afscheren ja, nooit iemand zal het weten want ze hebben jou altijd zonder haar gezien, idd als je al haar had is het idd wel akward

    ik heb zelf haar op mijn buik,borst, benen en armen, ik vind het bij mezelf afschuwelijk, maar scheren daar begin ik niet mee, ik kweek zeer snel haar aan, vandaag alles kaal dan staan er morgen al terug stoppeltjes, dus nee ik steek men tijd daar niet in, maar ook misschiel wel de hoofdreden naar andere mensen toe omdat ze altijd haar hebben gezien, dus ja waarschijnlijk ook om de hoofdzakelijke reden dat ik het niet doe. 2x per jaar, meestal voor de winter, en rond de lente scheer ik wel mijn benen en armen volledig kaal omdat het anders te veel aan het worden is, maar dan probeer ik het wel altijd te verbergen voor anderen dat ze op die moment nooit mijn armen en benen te zien krijgen

    je kan ook nog altijd wielrenner worden, van die mannen is het normaal dat ze hun benen en armen scheren xd

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten