Skip to content
15 reacties
2746 weergaves

voorhuid

ik ben 11 jaar en ik vind het niet fijn om mijn voorhuid naar achter te doen   maar het is wel mogelijk want was laatst bij de dokter en toen heeft hij de voorhuid naar achter getrokken en dat deed een beetje pijn maar hij zei dat het er goed uitzag maar zelf durf ik niet om mijn voorhuid helemaal naar achter te trekken   heeft iemand goeie oefeningen om mijn voorhuid op te rekken dat het niet meer een beetje pijn doet en dat ik het voortaan gewoon durf te doen?

11 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Daar heb ik geen last van! Ik ben besneden, en wil wel weten inderdaad hoe het is om onbesneden te zijn

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • het velletje naar achter tijdens het douchen ff je eikel lekker schoon spoelen geil man

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen van 18 gewoon blijven oefenen of glijmiddel gebruiken en dan lekker het velletje naar achteren

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij deden na doen na de gymles altijd douchen en iedereen doet zijn vel terug.
    Weet ook niet hoe het gekomen is maar de doen dat al vanaf het 2de jaar.
    Er is eens een jonge mee begonnen toen denk ik.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • j18 Besneden moeten worden is echt niet eng. Hoe kom je daarbij? Misschien dat het bij TS moet gebeuren en dat is niet erg. Niet bang maken wat niet nodig is.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • andere j12 daar kwam hij van terug!!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Kun je niet een beetje nadoen wat de dokter deed? Zelf ben ik besneden maar ik weet van vriendjes dat je het vooral in bad of onder de douche kunt (moet) doen om het schoon te krijgen. Alleen niet te ver doen, het mag geen pijn doen. Als je te ver gaat kan het gaan afknellen en kunnen er scheurtjes in komen, dat wil je echt niet. Als je stijf wordt is dat goed, op dat moment je voorhuid loslaten en terug in je broek doen. Zo rekt het langzaam op en kun je steeds verder gaan. Uiteindelijk moet je hem helemaal naar achter kunnen doen om achter het randje te kunnen wassen. Voorzichtig opbouwen, steeds een beetje verder :-)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ga eens naar de dokter

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • mee eens jongen van 18 gewoon rustig aan het velletje naar achteren trekken en steeds iets verder nee man niet laten besnijden mag je een hele tijd niet trekken man zonder toch

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen van 13 ik doe het ook altijd onder de douche het velletje lekker naar achteren trekken dat gaat prima en dan ff rukken en dan kun je de eikel ook weer lekker schoon wassen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • He, probeer het eens onder de douch of in bad gewoon stukje bij beetje naar achteren schuiven. je huisarts heeft het al een keer gedaan dus moet het jezelf ook lukken suc6

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dat ook, mijn voorhuid is ook wat te krap en als ik hem halverwege over mijn eikel trek dan voelt het ook niet heel lekker en mijn eikel is echt vet gevoelig maar goed daar vroeg je niet om :) naja je bent nog jong dus gewoon oefenen? Je kan je laten besnijden, persoonlijk wou ik dat niet want klinkt eng :)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Slap heb ik trouwens geen problemen om mn vooorhuid over mn eikel te krijgen, alleen in stijve toestand..maar als het bij jou al pijn doet bij een slappe piemel dan ja..dat kan wel lastig worden later denk ik

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon doen! Ik heb er zelf ook veel last van en nog steeds wel eens maar je moet het echt doen! Als je te laat begint met naar achter trekken dan krijg je echt last! Mijn tip is doe het vooral onder de douche!!! Als je onder de douche staat zorg dat de straal op je buik staat en niet rechtstreeks op je dingeling maar wel zo dat het water er langs loopt dan is het een stuk makkelijker offff wat je ook kan proberen als en dat durft en er geld voor hebt om glijmidel te kopen en op je hand smeren ofzo! (Je spug kan werkt ook goed) en dan kan je kijken of het lukt en misschien vind je het zelfs wel lekker voelen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik doe het onder de douche of in bad. Dan gaat het lekker makkelijk.

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten